Starševski čvek

Ko sva skupaj ves čas tapka po telefonu

Default avatar
Pred 3 meseci sva postala par. Na začetku je bilo super, no, saj je tudi zdaj velikokrat. Je pa težava njegov telefon in visenje na njem, še na stranišče ne gre brez telefona. Pa nisva najstnika, on je 28, jaz 25. In potem se zgodi, da mu nekaj razlagam, on pa odsotno kima in gleda v telefon, piše neka sporočila. Nisem ljubosumen tip človeka in če se odločim, da bom nekomu zaupala, mu pač zaupam.

Zadnjič pa je slučajno nesel ven smeti in pustil telefon doma, pa mu zvoni. Pogledam samo od daleč, pa vidim napis Andreja... okej, si mislim, pač ne vem, kdo je, mogoče sodelavka (čeprav imena sodelavcev poznam, pa ni nobene Andreje), sem pustila in se nisem oglasila. Pride nazaj in mu rečem, da je klicala neka Andreja. Takoj je zafarbal in nekaj momljat začel. To me je pa zelo začudilo, pa ga vprašam, kdo pa je to. On pa da neka zunanja sodelavka... okeeej... vzame telefon in gre v spalnico govorit. Halooo. Seveda nisem prisluškovala, tako nizko se ne bom spustila, sem ga pa potem vprašal, kaj je zdaj to.... nekaj je mutil o neki zunanji sodelavki baje, ampak tisti prvi vtis, ko je bil ful zmeden in je prav zardel.... ne vem, no.

Skratka, nikoli ne gledam, kaj tapka po telefonu, ampak potem sem pa postala radovedna. Včeraj sva tako sedela na kavču in nekaj gledala TV, pa sem poškilila na njegov telefon, ko je ravno nekaj pisal in sem ujela "....zaenkrat nič ne sumi....." WTF.... čisto sem znorela in mu povedala, da sem videla, kaj je napisal in da mi je čudno vse skupaj. Pa mi razloži, da si piše s kolegom, da drugi kolega zaenkrat nič ne sumi, da ima šef idejo, da ga bo odpustil.....

Ne vem, nočem gledat v njegov telefon, nisem tak tip, sploh pa niti ne poznam kode in tudi vprašala ga nisem nikoli, da naj mi jo pove. Sem mu rekla, da mi je tega tapkanja po telefonu zadosti in da naj bova skupaj vsaj takrat, ko sva lahko. Oba namreč delava do 16.00, potem sva skupaj. In zdaj zahtevam, da telefon odloži in imava midva skupni čas. Drugo je, ko mora kaj res urediti v službi, vem, da je kdaj treba tudi popoldan. Ampak non stop!!!!

Ali pretiravam? mislite, da je kaj na tem, da me vara? Če me, me lahko kvečjemu med službenim časom, ker potem sva res ves čas skupaj.
Priponke

profimedia-0297404564.jpg
(80.42 KiB)

Default avatar
Po moje nekaj skriva. Reci mu, da se obnaša čudno in da bi želela videti tiste SMS je s sodelavcem, da vidiš, kaj piše. Povej, da si kar zgubila zaupanje vanj.

Tri mesece ni dolga doba. Kje pa živita? Skupaj?
Default avatar
kaj pa vemm je napisal/a:
Živiva en mesec v najemu. Še preden sem mu rekla za sporočila, je že vse pobrisal. Sem vprašala, zakaj je pa pobrisal, pa pravi da jih sproti briše, ker bi bilo drugače preveč sporočil. Ne vem, kaj naj si mislim.
Default avatar
raje beži, nima smisla
po vsem, kar si napisala, po mojem muti s 15 ženskami, ne samo eno
Default avatar
Ne vem, očitno ti je dolgčas da pišeš te neumnosti. Če pa je slučajno res, potem pa ne vem, kje si pamet izgubila. Itak, da te vara.
Default avatar
Hechec je napisal/a:
Ne, ni mi dolgčas.:) Ne vem, kako bi me varal. Med delovnim časom?
Zdaj dela nekaj za službo, tako da tudi jaz tapkam po računalniku.:)
Default avatar
Govoriš o zaupanju, ob enem pa imaš dvome in hočeš mnenje drugih,... To pove dovolj (zaupanje je že zmajano, vsaj iz tvoje strani,... dvom? Mogoče upravičen,.. Mogoče popolnoma brez veze.) Kako je pa kaj drugače vajina zveza, komunikacija pa to.
Kaj pravi 6 čut glede zaupanja tukaj? Nekaj ni ok a? Vprašaj se kaj je zate varanje...(nima časa ker oba delata do 16 =) (haha, oprosti ampak zakon izjava) (če je varanje zate samo fizično,.. potem res nima časa, ker dela do 16.00, pa nikoli nima nadur =) ).
Ok, šalo na stran =) Resno vprašanje, resni odgovori.
Ker si rekla da sta tri mesece skupaj, je to mlada zveza, pa ko ne bi ravno vsega povedal pa pokazal svojemu partnerju,... To je ena možnost.
Ampak glede na to da visi cel čas na telefonu ko je s tabo.. se človek vpraša, točno to kar nas ti sedaj sprašuješ. In tu pride druga možnost,... čustveno varanje. Ima kakšno za poleg, tko za pogovor (nadur ne dela, ... ne še).
Je pa še ena varianta.. ker je vajin odnos svež, in je najverjetneje bil prej sam?... je vajen svoj čas posvetit svojim kolegom in kolegicam in mu je to pač klasika... Fant ne zna ravno v dvoje živet in mu je visenje na telefonu vsakodnevna rutina... Za katero mu boš morala jasno dati vedeti da te moti in da ni ok (kot si sama povedala) . (Pa ne bit ena tistih, da bo reku, moja je sitna! z velikimi črkami =) )
Aja, pa tvoja tehnika s telefonom.. brisal pa te fore (nas veliko briše,.. samo ne ko nas vprašajo če lahko pogledajo? )
Jaz prve pol leta moji tudi nisem dal telefona v roke, pa sem se režal ko pečen maček, pa če me je katera klicala sem šel v drug prostor, ... pač zasebnost, pa to.... Pa ravno zato ker sem imel kaj skrivati,... Skrival sem, da sem večje teslo kot si misli da sem, ahaha =) Ko pa me je spoznala dovolj in sem videl, da nimam kaj skrivati, da itak že vidi da sem teslo =). Pa zdaj dam na zvočnik, pa telefon v roke, pa beri, pa še meni enkrat preberi da dejansko slišim kakšne neumnosti si pišem z drugimi =), In potem se oba smejiva... Hočem povedati, da zaupanje mora biti obojestransko. In vidva,...vidva, ga nimata, drugače ne bi bila tu.
Najprej si nas vprašala kaj se nam zdi. Sedaj vprašaj njega, če ti da sredi pogovora telefon, da vidiš s kom se tako smeje. In glede na njegovo reakcijo, se potem vprašaj če bi tudi ti raje poiskale nekoga s katerim se je lepše pogovarjat, kot z onim poleg tebe, ki itak nima časa zate.
Srečno =)
Default avatar
Moško mnenje je napisal/a:
Hvala za moško mnenje.:) Ja, zaupanje je zamajano, je pa mogoče vseeno tudi res, da je imel take navade visenja na telefonu od prej, tudi igrice in te zadeve. Ga kar povleče. Prej je tudi s frendi hodil okoli. Saj zdaj mu rečem, da zaradi mene, če gre kdaj s frendi, ni panike, pa pravi, da se mu zdaj to ne da več. Bova stvari poskušala spraviti v neke normalne tirnice. Hvala še enkrat vsem.
Default avatar
3 mesce skupaj pa 1 mesec skupi živita? Prva napaka. Prezgodaj sta se skupaj vselila, ker ti tega cloveka ocitno ne poznas dobro. Druga stvar je pa ta, da zelo očitno nekaj skriva ali pa te celo vara. Ze ce ni iskren, je to razlog dovolj, da ga pustis. Bodi pametna, punca. Vem, da znas pravo stvar naredit. Lp
Default avatar
Pa gleda tudi po drugih zenskah? Poznam to. Predlagam, da zacnes pisat ljubezenski roman.
Default avatar
Trije meseci so začetek.
Default avatar
Izmisljena zgodbica...bedni ste ze s temi objavami o varanju dajte si vsaj kaj bolj zanimivega zmislit
Default avatar
Med delavnim časom je varanje najslajše🤐...
Default avatar
Ja seveda te vara. Ni ti blo niti treba tacga spisa pisat da smo to ugotovil. Sam očitno mas en cudn kompleks da sama sebe prepricujes, da te ne 🤷🏻‍♀️
Default avatar

kaj naj z njim je napisal/a:
Default avatar
Bejzi stran
Imela izkusnjo s takim tipom, ki je še danes s svojo in še vedno skoz na telefonu, ker si dopisuje z naslednjo. Definitivno. Tip laže kot bi rekel keks. Verjemi. Večini punc se ne sanja. Taki Tipi imajo to tako dobro nastudirano, da imajo v tel. Celo spravljene verze, osladne zapise, ki jih nato avtomatsko posiljajo najprej eni, potem drugi... Tudi fotke.. Itd... Zakodirano, da do tega nikoli ne boš prisla. To jim je adrenalin, hobi... Ker pravijo, da to itak vsi delajo.
Jaz bi zaključila.. Oz. Boš videla, da je to tako. S sodelavcem se pa, verjemi, že v sluzbi vse zmeni, kar rabi. In zaradi tega res ne visi še na wcju na tel... Tebi se pa z lubico skupaj posmehuje.
Lp
Default avatar
Ni nujno da te vara. Lahko le, da se pripravlja na to in je spoznal “Andrejo”, ki mu je privlacna/sexipilna. Kako je pa med vama, a je iskrica še tu? Se mogoce on izogiba sexu, tvojemu dotiku? Vsi faktorji kazejo na to da te ima namen prevarati ali pa te je že oz. te konstantno ze nekaj casa vara. Vzemi se v roke, meni osebno ni normalno da partner ima kodo na telefonu katere jaz ne poznam, da brise sporocila ipd. vse to so “red flags”. Povej mu, da si izgubila zaupanje ter da se je spremenil, da zelis vedeti kodo telefona in pregledati sporocila (ti mu ponudi tudi svoj telefon in povej, da ti lahko tvoj telefon das brez slabe vesti na vpogled). Ce ne bo privolil pa prenehaj zvezo, meni osebno je to dovolj tehten razlog da prekinem vse.
Default avatar
Stara moja, ženska intuicija ni brezveze. Kdo zardi in zamomlja, ko ga nekaj vprašaš. On ti že reče, da je v službi pa je res?

Iz lastne izkušnje ti povem, da zelo veliko tipov se z eno vseli, z drugimi pa se zabava. Moj je bil tok neumnen, da je pobrisal iz prejeto, ne pa tudi iz poslano. Ker se je vedel sumljivo, sem mu vdrla, sej ni važno kam. Sicer vdor v zasebnost je zelo sporen, a z mojega vidika je bistveno bolj sporno, da se je ob vdoru odkrilo varanje. Če vara, si tud zasebnosti ne more zaslužit, jebiga.

Ene odpustite in greste naprej. Js nism mogla in sm zadevo končala.
Default avatar
sicer sem svojega spoznala v času, ko ni bilo pametnih mobilnih telefonov. Po treh mesecih, tudi po šestih in še več, sva ves skupni čas preživela skupaj, sva se gledala, ljubčkala, božala, masirala. Pa je tudi moj partner imel prijatelje, s katerimi se je prej družil, pa je vseeno meni namenil več časa in več pozornosti. Čudno mi je, da pri teh letih, sveže zaljubljena in na sveže skupaj vseljena on tapka po telefonu in te ne posluša....