Starševski čvek

Jebela cesta NKBM

Default avatar
Je kdo razrešil misterij, kako dodat še eno plačilno kartico v mDenarnico?
Ko želiš opraviti prvo registracijo plačilne kartice, ti ponudi vse plačilne kartice, ki jih imaš pri banki. Na desni strani ob kartici izbereš, za katero boš vtipkal PIN.
Ko rešiš eno, ti nikjer ne da možnosti, da bi vnesel še drugo (npr. debetna Visa dodana, virtualna predplačniška Visa pa ne)..
Popizdiš..
Rule 34
Default avatar
Vsi, ki imate težave - poglejte si nastavitve novih kartic. Tam je bil denimo vzrok za nedelovanje moje pri spletnih nakupih

poiščeš kartico, klikneš na "Podatki o kartici" in poskrolaš do dna, kjer so zapisani limiti za plačila na POS terminalih, bankomatih in spletu. Pri meni kartica na spletu ni delovala zato, ker je bil nastavljen spletni limit 0 EUR - zato jo je logično paypal zavračal in vsi ostali tudi.

tam imaš potem opcijo "naroči limite" in si izberite, kak znesek bi želeli imeti. To se pošlje v obdelavo - in voila, po cca 24 urah je urejeno in deluje (žal ni takoj, očitno mora nek študent to v NKBM na roke nastavit).
Default avatar
Kar se tiče mDenarnice za potrjevanje transakcij - tu ni treba "dodajat" kartic, ker je delovanje vezano na vaš NKBM profil in ne na posamezno kartico.

mDenarnica deluje tako za debetne kot tudi za kreditne kartice (danes preverjeno).

vsi, ki imate kreditno kartico Abanke, vam ta sicer deluje še naprej.

še kaj?
Default avatar
TripoliniAbissini je napisal/a:
prej si dobil sms obvestilo, če si želel, če ne pač ne..
Zakaj zdaj ta aplikacija, ki itak ima ful zahtev predno jo naložiš..Zahteva recimo dostop do mojih kontaktov, zaklepanje telefona itd..Jaz je nočem, kaj pa tisti, ki nimajo pametnega telefona, oziroma mislim, da je celo samo za android, kaj pa IOS itd..V glavnem bedno vse skupaj.
Default avatar
Mančo banana je napisal/a:
meni kreditna od abanke ne deluje. ne zazna je sploh na strani, kjer hočem opraviti nakup... piše da naj preverim podatke - a so 1000% pravilni, kartice pa ne zazna.
Poleg tega so ti na nkbm lopovi...
v ponedeljek sem šla na bankomat abanke - zdaj nkbm preveriti stanje - kar je po ceniku brezplačno... oni so vbpogled zaračunali kot da bi stanje pogledala na tujem bankomati druge banke - ampak je bil zagotovo njihov - na ekranu je pisalo nkbm...
Prekleti lopovi - ne samo,da jim ne dela nič, še kradejo denar neupravičeno.
Default avatar
A res ne deluje, nisem se nic probavala, zdajle se psihicno pripravljam da si nalozim e denarnico.
Ampak kreditna ta modra kartica je ostala enaka ane?
Default avatar
Ne dela več povezava z edavki, ki jo je imela Abanka. Davke in prispevke si lahko plačeval z nekaj kliki, brez tipkanja, skeniranja QR kod in provizij.

Mobilna in spletna banka sta nekaj podobnega kot sem imel pri Abanki, samo pri spletni banki imajo zelo, zelo, slab pregled prometa, funkcionalno bistveno slabši kot pri Abanki.

Torej, če kdo od NKBM tole bere - uredite povezavo z edavki, uredite pregled prometa v spletni banki.

O mesečnih stroških se bom pripravljen pogovoriti po koncu promocijskega prehodnega obdobja. So me namreč prestavili z enega paketa z okoli 8 EUR skupnih mesečnih stroškov na dva paketa pri NKBM s skupno 23 EUR stroškov.
Default avatar
Jaz tudi grem, takoj ko vidim strošek osebnega in poslovnega racuna pomojem.

Problem pa ni samo s karticami. Tudi SEPA, direktno bremenitev racuna, zavrne.

Treba prit nazaj iz Mehike oz. Fidžija, malo spravit Instagram, nehat molit h Cerarju 3x na dan, pa bo šlo, japiji glupi ljubljanski
Default avatar
Prosim prosimm za pomoc, zanima me ali nakazila od nkbm normalno delujejo, namrec vceraj bi morala dobiti nakazilo od kolega (tudi nkbm), pa ga se sedaj ni. Nakazal je v torek zvecer. Ugotavljam ce me ni kolega morda prevaral, ko mi je poslal potrdilo.
Default avatar
Nujnoo rabim pomoc je napisal/a:
Ni nujno, da te je prevaral.
Mojemu možu je plača "potovala" od petka do torka. najprej niso mogli nakazati, ko jim je uspelo, pa je denar šetal naokoli par dni. Na klice in emaile pa se ne odzivajo. K sreči je v torek potem prišlo. Počakaj še do jutri.
Aja, je pa delodajalec neka druga banka, pač pa je mož na NKBM.
Default avatar
Ni nujno, da te je prevaral.
Mojemu možu je plača "potovala" od petka do torka. najprej niso mogli nakazati, ko jim je uspelo, pa je denar šetal naokoli par dni. Na klice in emaile pa se ne odzivajo. K sreči je v torek potem prišlo. Počakaj še do jutri.
Aja, je pa delodajalec neka druga banka, pač pa je mož na NKBM.


Uredu, sem malo bolj pomirjena. Kolega pravi, da je njemu danes zjutraj sel denar naprej. Samo sem skepticna, vceraj mi je poslal potrdilo, da je res nakazal na moj trr, samo newem ali je potrdilo pravo (mogoce je prirejeno-sfejkano). Upam samo da so pri NKBM zdajle preobremenjeni pa zato zamuja nakazilo.
Default avatar
Jaz pa ne štekam, kaj imajo nekateri proti NLB. Iz principa zaradi državne pomoči? To ne pomeni, da je slabša zaradi tega, kvečjemu bolj zanesljiva.
Default avatar
same težave je napisal/a:
Povsem zadovoljen z nkbm. Še kredit sem sposloval najugodnejši. Žena pri tuji opevani banki, ampak še vedno je nkmb boljša v večini storitev.
Default avatar
Včeraj sem si končno naložil Nkbm mobilno aplikacijo.
Na Abanki sem mel stanje par jurjev, včeri potem odprem aplikacijo, in stanje nula. Kličem na support, govorim z operaterjem - ne more pomagati nič, me bojo iz banke poklicali nazaj. Poklical seveda nihče.

Kartice nove pa tud še nisem dobil.
Default avatar
Kamenčeeeeeek... Kako si?
Default avatar
povejte skotovi, ali že lahko s kartico Nova KBM plačujete preko spleta?
Default avatar
Povej, je nakazilo prišlo?
Default avatar
radovedni taček je napisal/a:
Da, lahko.
Default avatar
poiuytrrewq je napisal/a:
Isto sr... Davkoplačevalci smo večkrat reševali tako NLB, kot NKBM, oz. njuni predhodnici. Samo pri NKBM smo potem lahko sodelovali pri prihvatizaciji in tisti spretni so lahko s tem zaslužili kakšnih 50 %.

Od prihvatizacije NLB davkoplačevalci nismo imeli nič, razen tega, da se trenutni šef NLB nekaj pederiše in nam zaračunava ležarine.
Default avatar
Kolikor jaz vidim ima tale Nova KBM banka najdrazje storitve v Sloveniji. Mislim da se bo treba prestavit k drugi banki.