Starševski čvek

Kako ne razočarat ženske, ki misli, da je najdla moškega svojih sanj?

Default avatar
Pogovarjala sva se mesece, chat in videochat. Po vsem mi je poslala sliko, da je na električnem vozičku. Tega se sramuje in mi ni povedala prej, po mojem se je bala zavrnitve. Večkrat direkt napiše, naj se kar preselim k njej. Govorila je o nesreči a nikoli ni omenila invalidnostii. Po eni strani se zdajle počutim zaveden, po drugi strani pa jemljem to kot zahrbtnost z njene strani. Naredil sem se kot, da mi to ni pomembno in v času pogovora mi res ni bilo. Ko sva zaključila, me je začelo matrat in kljub njeni notranji lepoti tega ne zmorem. Mnenja družbe sem že zbral, tudi starša sta povedala svoje in vsi mi kažejo s kazalcem na čelo. Opravlja večino del sama a ne more hodit. Vozi prilagojen avto, vse opravlja z rokama. Moja čustva niso ravno nedolžna, nočem pa je prizadeti in biti v razmerju, da bi sam sebe silil v nekaj, česar ne zmorem. Ni me sram, samo ne zmorem. Dobil sem vprašanje, če imam rad otroke in mi je nakazala, da jih lahko ima in to je njena največja in zelo kratkoročna želja. Po tem sem bil absolutno na tleh, ne morem si predstavljat življenja z njo, kje bi si ga še z otrokom. Ne vem, kako ji naj povem, brez da pade v šok, da naj ostane vse skupaj pri dobrem prijateljstvu? Torej kava, pogovor, smeh, letni kino in takšne stvari...
Priponke

profimedia-0280006313.jpg
(101.34 KiB)

Default avatar
niti,da te pes poščije.
Default avatar
če prav razumem, se v živo še nista videla.
vsak normalen človek mora sprejeti, da video nakladanje in chatanje še ni resna zveza.
Odpikaj jo, tako kot bi jo odpikal, če ne bi bilo vozička na sliki. Saj ima poškodovane samo noge in ne možganov.
Default avatar
nisi vreden je napisal/a:
In zakaj točno? Mislim enim vam res manjka samo svetniški sij okoli glave.......

Avtor, povej ji tako kot si tukaj. Prizadeta najbrž bo, ampak nimaš kaj.
Default avatar
..ti ni. Najbolje in najmanj boleče je, če si iskren in to čim prej. Bo že prebolela, samo potem odj.ebi od nje za vedno.
Default avatar
Ne znam je napisal/a:
Zgodbica ne gre skozi. Pisala jo je ženska. Kako vem, pa ne povem.
Default avatar
Težko in lahko vprašanje... Če bi bil zaljubljen,bi to sprejel. Vsekakor pa se moraš sam odločit.
Default avatar
dare68 je napisal/a:
Ona mu je prikrivala, da je invalidka, on pa naj bi bil še naprej zaljubljen ne glede na vse? Kaj se bo še izkazalo, da je mogoče v preteklosti spremenila spol?!
Default avatar
V takih primerih se odkrito pove, da te je razočarala, da ti ni povedala, da je na vozičku. Jaz bi povedala.
Default avatar
Boš bežal čimprej stran od nje. Zdaj lahko vse sama, kaj pa čez 10 let, bo tudi vse sama? Kmalu boš imel doma 2 otroka ali bognedaj več. Taka ga ne bo mogla potegnit nazaj ko bo stekel na cesto čez plocnik. Za vse boš sam, zaj...si boš lajf.
Default avatar
Lepo ji povej je napisal/a:
Poslala mu je sliko, da je na električnem vozičku..kaj mu ni jasno? Da bi pa vprašal sam kaj na njem počne ne a? :) jaoo
Default avatar
Za obcasno nategnit bo dobra, sam glej da das kondom gor.
Default avatar
Ko sem prišel na MON sem si nekak zadal obljubo, da se bom držal teme in odgovarjal le komentatorjem, ne pa tut drugim v dotični temi...
JA, resda, malo flirtanje po rač je zavajajoče, če ne povem invalidnosti, je pa tut vprašanje, če ni zavajajoče, če je nekdo res smrtno rd, pa tega ne bi povedal, no ne vem. JAz osebno se ne bi blemiral , če bi koga bolje spoznal in oreng dopisoval, bi že nekako hotel, da preden steče nek daljši reden pogovor,da bi neko sliko si želel izmenjat z tisto osebo, pa da ni ne ona, ne jaz v zmoti,ali povsem nekem povsem drugem pričakovanju. Niti preveč nisem za to,da ljudje retuširajo svojo sliko in dajo na profil, pa so v resnici oreng drugačni. No kakorkoli, veliko ljudi ti bo dajalo nasvete, odločitev pa je vsekakor na tebi. Si pa predstavljam, kako se počutiš, sem se postavil v tovjo kožo. Nekdo je napisal,da je to napisala ženska. No saj tut to nima veze, tudi če bi jo. Ravnotako bi bila šokirana. No ko je govorila o nesreči, bi jo moral pobarati, zakaj se sploh šlo tukaj,ane. Ona je namigovala, a ti šal čez oči. Zdaj vprašanje je, kako daleč sta šla v pogovoru. Če sta tipkala le prijatlejsko, lahko to zavedno tudi ostaneta. Če pa sta že načrtovala skupno življenje, brez slike celo, pol pa je to meni mal......No na drugi strani rač je lahko tudi sosed Jože celo Pamela Andreson. JAz sem vedno bil za nek prijateljski pogovor, pol pa nekje kavica in adijo. ČE ni bilo zanimivo, kratka kava, če vredi, lahk tut daljša. pol večer pa-kako se ti kaj zdim?....Pa srečno!
Default avatar
Zakaj tako misli? Ker ti je zamolčala pomembna dejstva o sebi in tako ima sedaj zlagano podlago o tebii in ne realno. Ker rezultat bi bil drugačen, če bi ti takoj povedala o svoji invalidnosti.
Manipulatorji, ki skušajo doseči svoj cilj z lažmi, skrivanji, zamolčanjem dejstev o sebi, pretvarjanjem so tako pri moskih kot zenskah. Ne moreš preprečit, da bi ti lagali, ne rabiš pa nasedat njihovim lažem ;).
Default avatar
Tud jaz jaz nebi rekel ama ništa od začetka če bi bil invalid. Ženska hrepeni po ljubezni, rada bi otroke a se ji je zivljenje postavilo na glavo. Itak da se boji zavrnitve in se sekira okrog tega. Probajte obratno in si predstavljajte kako ji mora bit.
Default avatar
Pusti kontakt, če si star nekje med 30 in 35 se mi zdiš prijeten moški :).
Default avatar
ojoj
Default avatar
Kaj ce ona zdaj tole bere je napisal/a:
Res je. Trgati se ti mora srce...Pač zgodbe, ki jih piše življenje. NE bom se sekiral, ko bom nekoč zapustil ta nepošten svet. Nekoč je nekdo dejal, da pekel ne obstaja-v njem smo že.LP
Default avatar
To je nemogoče, da bi bila ženska zadovoljna s tabo. A bereš, kako se elita ločuje, zmeraj babe, ki imajo polne riti milijarderskih poslastic, pa spet vlagajo zahteve za ločitve, ker jim nekaj ne paše. Nikoli milijarderji ali milijonarji ne vlagajo ločitvenih zahtev na sodišča, zmeraj babe, ki so s prazno ritjo prišle v svet glamurja. Pa tako serjejo, kako so one močne in potrpežljive in ne vem kaj boljše od šibkih moških, bi se pa kar naprej ločevale, ker šibke in nežne in scrkljane ne zmorejo življenja z maminimi sinčki. One so tako močne in žilave, da nič ne zmorejo.
Default avatar
Kaj ce ona zdaj tole bere je napisal/a:
potem vsaj ve, pri čem je.
Vse to so pasti spoznavanja preko neta, ko lahko sebe predstaviš res skoraj tako kot hočeš in ne tak kot si. V Sloveniji je večina invalidnih poparčkanih, tako da ni vraga, da ne bi tudi ta ženska slej ko prej našla sebi partnerja. svetovala bi ji, da v bodoče invalidnosti ne prikriva, da se bo izognila taki situaciji kot je sedaj s tem avtorjem.