Starševski čvek

Kako rešujete manjk seksa po rojstvu?

Default avatar
Ja, ampak a ni to kot zakleto, da za svojega moškega pa nisem sanjska ženska. 😪 Zakaj morajo biti odnosi vedno tako komplicirani?
Default avatar
Štekam te je napisal/a:
To se tudi jaz sprašujem.
Imam podoben problem, to je trpljenje.
Default avatar
No saj vem, da vsak bolj kot ne prej ko slej malo s tem izpreže, samo eni pa res oreng hitro to opustijo. Še manj pošteno paje, da nekoga ta, ki mu(ji)je to "too much"drži v šahu v zvezi-drugih ne smeš, jaz pa več nisem za to...Se je za zamisliti.
Default avatar
Ni normalno je napisal/a:
In kakšne izgovore ti poslušaš? In a se da to sploh rešiti? Jaz mislim, da če partner/ka zavrača, da ljubezni verjetno ni več 😔
Default avatar
Štekam te je napisal/a:
Vse možne izgovore, cela paleta tega.
Samo ne bi tu, če želiš ti povem več na zs.
Default avatar
Občasno še posexaš, katero od 10 od prej...Doma je mir, ni krega in vse je v piko...
Default avatar
Ni normalno je napisal/a:
Ali pa na mail
Default avatar
Podobna zgodba je bla pri naju po porodu. Z malo razliko. Sva celo nosečnost in tudi kmalu po porodu - če povem po pravici, sem komaj dočakala tistih par tednov, ko naj bi počakal. Ampak potem, čez par mesecev, ko pride tista nenehna utrujenost in kronična neprespanost in teh njegovih 12+ ur odsotnosti. Sej čez dan jaz bi, ampak dokler je on prišel zvečer domov, sem bla jaz že čiiiist hin...kak seks...spanje!!!!

Tako da, tale tvoj šiht lahko igra vlogo, ali vsaj del vloge pri celi stvari.
Default avatar
Lepo prebrat je napisal/a:
Ooooo, hvala ☺. Saj tudi pri nama niso same rožice, ampak to je vse del zveze.

Je pa tudi res, da sva se za otroka odločila po 10 letih zveze in sva se v tem času res znorela, naužila drug drugega, se spoznala, skupaj živela... Mislim, da nama je bilo zato lažje, ko sva dobila dojenčka, ker nisva imela občutka, da zdaj pa nekaj zamujava.
Default avatar
"štekam te", oprosti, ampak morem ti povedat, čeravno te ne poznam hehe. Da sem u firmi mislil nate oziroma itak ne nate,ker te ne poznam, ampak na tvoje komentare o tvojem dedcu hehe. Sem si mislil,da morda je pa tvoj dedc srečen. Ga vsaj ne motijo tako sodelavke, ki okoli mene skačejo z premalimi hlačami, tako kot mene, da morem včasih kar vstran raje pogledat, da ne peče v oči... Računam, da če pol dam jaz tvojem dedcu "..." vstran, bi bil morda jaz zadovoljen še vedno, ali bolj, ti pa tvoj dedc pa tudi heh. Vsi 3 zadovoljni. PA brez zamere.LP
Default avatar
Omg, kakšen tip. Ona je gospodinja, on skrbi za finance, za konec dneva pa mu ga mora vsaj zd*kat, da se mu primerno zahvali.
Ja, prav si ugotovil, med in po nosečnosti se spremeni hormonsko ravnovesje, želja po seksu ni več tako močna (ok, verjetno obstajajo izjeme), ampak to je naravno. Potem pa zraven še skrb za potomca in gospodinjstvo. Če je teh skrbi veliko, je seveda ženska zvečer utrujena in si bolj želi počitka kot seksa.
Ne glej samo na svoje potrebe, poglej tudi njene. Če se k tebi stisne in te poljubi, pomeni da si želi tvoje bližine. Takrat ne misli samo na to, kako si ga boš izpraznil, magari na roke, ampak pomisli, če mogoče tudi ona kaj rabi in si zasluži po celodnevni skrbi za dom in potomca. Zakaj ji ne ponudiš masaže in malo objemanja.... To so trenutno njene potrebe. Kdaj bo ostalo samo pri tem, drugič pa bo lahko postala voljna za seks. In ker bo videla, da ti je mar zanjo, se bo tudi ona potrudila zate.
Default avatar
Hja, pri seksu je pač tkole, da lahko se še ne vem, kako trudiš, ampak če ji nisi, ji nisi. Lahko pa en xy, ki bi mimo prišel in v tvojih očeh ne bi bil ne vem kaj, bi ona postala cela mokra že ob pogledu nanj. Glede na tvoj način pisanja in izražanja tukaj pa bi meni tudi vse dol padlo, če bi bila ona. Nobene taktike, samo "a boš dala, al navš dala oz. kdaj boš dala?!"- tak stil je zaznat. Kot da je ona ena lutka za zadovoljevanje tvojih potreb. Tak pristop odbija.
Default avatar
Štekam te je napisal/a:
To so uni, ki si ga raje na porniče zmečejo kot da bi sexali in potem to opišejo kot "nizek libido". Živa ženska takšnim moškim ni več privlačna, ker jim ne zagotavlja tako velikega stimulusa kot jim ga pornič. Je o tem že bilo ogromno napisano, lahko pogooglaš.
Pri svojem pa preveri v zgodovini, kaj počne na računalniku, ko te ni zraven.
Default avatar
JAJO79 je napisal/a:
Hahaha, ma to bi blo idealno! Če bi se res dalo, sem takoj za! Garant smo pol vsi zadovoljni.
Glede sodelavk se pa strinjam. Je tudi sam že rekel, da ga ne ganejo. 🤷‍♀️
Default avatar
izgovor777 je napisal/a:
Ma pomoje pa res ne. Sem malo raziskala pa se mi zdi da ne gre za to. Če je že kaj od tega, potembi prej rekla, da seksa z drugo.
Ampak ne vem. Ko ga zajaham, je v trenutku trd. In potem je seks res divji. Ker sicernajin odnos ni ravno briljanten, je možno, da gre za princip? Z izgovorom "ni mi", ampak če začnem z akcijo ga pa takoj zrajca...?
Dejte povedat, moški 😆
Default avatar
Štekam te je napisal/a:
Vse sem že povedal;)
Default avatar
Kako pa ti resujes pomanjkanje sexa po rojstvu.
Default avatar
Ni normalno je napisal/a:
A to, da nisva kompatibilna in naj si najdeva vsak sebi primernega partnerja?
Default avatar
Štekam te, čist malo sem brala tvoje komentarje in se lahko ful poistovetim s teboj, Tudi pri nama je bilo od nekdaj malo seksa, predvsem zato, ker on ni bil. Jaz pa bi vsak dan. Sem mislila, da bo po porodu drugače. No, prve 3 mesece mi res ni bilo, potem pa spet ful. Pa tudi dojila sem skoraj 2 leti. In njemu se kar ne. Pa isto, kot ti opisuješ, ko sem ga napadla, je bil v sekundi trd, super seks, ampak kaj, ko sem VEDNO morala jaz začeti in ga naskočiti. Njemu pa se kao ni dalo. No, zdaj je že bivši. Iz drugih razlogov. Ampak seks pa je bil do zadnjega vrhunski. Takrat ko sem jaz dala pobudo za akcijo, on jo je res res redko. Mogoče 1x na mesec.