Starševski čvek

Kje se še da kupiti tekalno stezo?

Default avatar
Vsi tekači in tisti, ki se spoznate na nakup tekalne steze...
Prosim, NE mi odgovarjati z neuporabnimi, da naj tečem zunaj. Tečem v normalnem vremenu celo leto zunaj, a nimam primerne podlage (asfalt je no go zame), da ne govorim o vodi, snegu in brozgi in če grem med polji, je to en kup luž že ko samo malo vode zapade in še enkrat sem si skoraj gleženj poškodovala, ker je tak razf.... neraven teren :)
Zdaj je pa itak od snega ki se topi katastrofa že en teden. Ko sem tekla pozimi v fitnesu, kjer sem trenirala, sem oddelala po treningu lep tek, a zdaj mi že to dva meseca manjka. Na stezi se pač počutim vredu in odtečem kolikor morem.

En mesec že iščem, na ceneje.si in mimovrste so samo one najcenejše za par sto evrov, ki so bolj za hitro hojo, take za 800-900eur, ki je povsem dovolj za moje potrebe (naklon, do 18km/h in moč motorja 2HP) pa ne najdem nikjer. Skoraj sem že naročila preko electronic.star, pa vsi pišete tukaj in drugod, da ste imeli res slabe izkušnje in ne želim 940eur plačati vnaprej, če ne bom dobila še nekaj časa ali pa bom dobila poškodovano. Piše sicer, da čeprav je dostava iz Nemčije, pride do Božiča.
Praktično v Sloveniji sploh nimaš nekih možnosti kje kupiti tekalno stezo zdaj, ko so vse trgovine zaprte! Ima kdo kak predlog ali idejo, kje bi se še dalo kakšno takšno stezo kupit?
Default avatar
Vem, da so v prvem valu zaprti fitnessi izposojali tekaške steze ipd za čas, ko so zaprti. Mogoče se ti to splača pogledati? Verjetno tudi zdaj kdo izposoja.
Default avatar
Vsak dan se vozim mimo grosupeljskega fitnessa, ki je naprodaj in vidi se, da imajo veliko tekaških stez. Mogoče bodo imeli odprodajo? Nič te ne stane, če se pozanimaš.
Default avatar
Smo jo nabavili par dni nazaj v Intersportu. Pripeljali so nam jo na dom.
Mi smo super zadovoljni.
Default avatar
Hvala vsem. Grosuplje je čisto na drugem koncu kot živim jaz, bom še kontaktirala kakšen fitnes in Intersport. Kakšno pa ste kupili tam če smem vprašat?
Default avatar
Jaz prodajam novo, nikoli rabljeno, brez motorja, ko hodiš, tečeš, se sama poganja, super zadeva, za 150 eur. Kupljena v Italiji. Če te zanimajo slike, ali kaj več, pusti mail.