Starševski čvek

Ločitev po kitajsko (sanje vsakega MGTOWčka)

Default avatar
Na začetku poletja je Kitajsko poleg korone obšel še eno ogorčenje ljudi, ki pa ga oblast nekako ni uspela (ali ni hotela?) cenzurirati.
Vse kritično do vlade tako ali tako izgine praktično sproti.

V konkretnem primeru je Kitajsko obkrožil video posnetek moža, ki pretepa ženo. Le ta je pred njegovim nasiljem celo skočila iz 2. nadstropja. To se je sicer zgodilo lanskega avgusta.

Navkljub dolgemu zaporedju nasilništva, plus ta posnetek.. in sodnik ni dovolil ločitve: "Ni zadostnega razloga za ločitev, saj se mož z ločitvijo ni strinjal."
Aprila letos je pretepena žena Liu Zengjan po kitajskem WeChat-u spravila v obtok lanskoletni posnetek nasilništva.

Ljudstvu je bilo končno enkrat dovoljeno skočiti v zrak. In tudi so.
Po treh mesecih je sodišče končno, pod silnim pritiskom javnosti, dovolilo ločitev.

Uradno je na kitajskem pretepena, fizično obvladovana itd. vsaka četrta žena, kar se je med korono seveda samo povečalo. Že pri koroni smo videli, kako sfrizirana je komunistična zunanja podoba.. zato ne čudi, da so podatki aktivistov veliko višji.


Že v osnovi je pa problem, da je imela Kitajska pod Maovim svetlim vodstvom politiko enega otroka, kjer so se družine potem "odločale" za sinove. Posledica je, da manjka vsaj 20 milijonov žena. Delno sicer to "rešujejo" tako, da si žene ugrabljajo iz sosednjih, siromašnejših držav:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bride_kidnapping#China

Da se Slovenke lahko ločujejo kar brez razloga, zgolj zaradi "nevzdržnosti" le z ene strani (v 75% ženske!).. je čisti nepotrebni luksuz, ki so si ga zlobirale 40 letne nepotešene feministke.
Čudakinje.

A ni lepše v zakonu? Pod budnim očesom očeta boga.. pa še dogaja se ti ves čas kaj.
Ker, kdo se pa lahko pohvali sedaj s parkur posnetkom iz 2. nadstropja shopping centra do tal in ga deli po socialnih omrežjih s sosedi, sodelavci.. sorodniki (bog že itak ve, da se trudiš za zakon in je zadovoljen tudi brez posnetka).

Slovenceljnom pa posledično, poleg fizične rekreacije doma (lahko ukineš fintes naročnino) posledično primanjkuje tudi malce bratenja z drugimi moškimi.. da bi si opasali puško in šli v sosednje držav malce na "lov na žene".. za najmlajše člane fantovščine, ki še niso poročeni.. in se nikakor ne morejo prebiti do randija, kaj šele poroke - saj vse ta mlade bulijo v zasloon v dlani.

Vse je narobe.
De omnibus disputandum..
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ne moreš. To je edina "divjina", ki jo MGTOWčki zmorejo.

V osnovnem navodilu si moraš sicer najti jelenčka in oditi v pravi gozd. Ampak tega nekako ne zmorejo, zato se podajo na Internet. Ker to res zahteva pogum.
De omnibus disputandum..
Default avatar
Stepni_Volk je napisal/a:
Navidezni migetavčki v navideznem gozdu, brez navideznih žensk.
Default avatar
Saj ženske same pravijo, da so vsi kvalitetni dedci poročeni. Zakaj bi jim torej kar tako dovoljevali ločitve, iz kaprice, ker so se malo naveličale dedcev na nivoju? To vse povzroča same stroške in zasičenost sodišč. Ta luksuz bi bilo treba babam dobro zaračunat.
Default avatar
Tak je čuj je napisal/a:
Bo moral ta dotični dedec dokazati, da je ohranil nivo. Če ga ni, plača on :))
Default avatar
Tak je čuj je napisal/a:
Zanka je drugje.. dokler ločitve so svoboda vsakega posameznika, najboljši ostajajo poročeni.

Vendar, je poročenih tudi ogromno fejkičev, ki si zgolj zaradi statusa poročenosti, potem samo-lastijo "kvaliteto".

Tisti, ki pa še fejka niso sposobni, pa so brez oz. ločeni.

Cerkvena mantra, da se ločiti ne sme (razen, če imaš res ogromno denarja, ki ga velikodušno prepustiš cerkvi), tako ustreza najslabšemu materialu, ker bodo lahko brez kvalitete, celo brez fejka kar poročeni za vekome veke in bili kar naenkrat čudežno "dobri".

Samo, če je poroka nekaj večnega, neločljivega.. potem fejkičem ni potrebno več fejkat.. dobrim se poročiti. In stvar se spet obrne.
Najboljši NE bodo poročeni, fejkiči se bodo delali, da niso poročeni.. in zgolj najslaše kar od človešta ostane, si bo kupovalo lastnino drugega preko "porok".
De omnibus disputandum..
Default avatar
Najboljši so poročeni. Zakaj bi se potem ločevale in pristale med samskimi čudakinjami?