Starševski čvek

Moški vara nosečo ženo, ona to prenaša

Default avatar
Kaj bi rekli o moškemu, ki gre v razmerje in ta novi pove, da ima dva otroka, da pa z bivšo nista več skupaj.
Potem pa se čez čas izkaže (veza na daljavo), da je v tem času naredil tej bivši s katero se menda ne razume še dva otroka.
Ko se zadeva razkrije, se izkaže,da ni imel le eno ljubico, ampak več teh. Žena to vedno ugotovi, ampak on vedno znova ponovi.
In da vara, ko je ona noseča pa da otroke zataji?
Vmes naredi otroka eni izmed ljubic, žena to izve, vendar tudi tolerira. In zanosi z njim še enkrat.

Kakšen moški je to, da vara na veliko, tudi nosečo ženo? Da ljubici, ki ga ima za samskega, laže o številu otrok?
Da ima verjetno hkrati tudi dve ljubici?
In kakšna je ženska, da to tolerira, da ga ne požene nekam? Vedno ko odkrije ljubico, jo zmerja in žali (ta pogosto pojma nima o tem,d a je tip poročen in laže tudi o številu otrok), moža pa ne nažene, ampak se raje odloči spet zanosit?
Priponke

profimedia-0345335964.jpg
(100.4 KiB)

Default avatar
neštekamtega je napisal/a:
On ni normalen in nikoli ne bo.Počen tip do konca.Bi pa rekla, da je živel v otroštvu v zelo disfunkcionalni družini brez prave vzgoje.

Ona ni bila v otroštvu nikoli ljubljena.Boji se ostati sama in prosi za trohico ljubezni.
Ko bo imela malo večje otroke, bo prišla k sebi in ga bo brcnila v rit.Upam.In upam, da bo glavo in možgane postavila na pravo mesto in vzgojila otroke tako, kot je treba.
Default avatar
neštekamtega je napisal/a:
Moški je nedorasel mamin sinček, ki misli, da si lahko dovoli vse, ženska pa ima slabo samopodobo in mu to brez posledic dopušča, ker misli, da si česa boljšega ne zasluži. Oba imata zelo verjetno kakšno osebnostno motnjo (najverjetneje borderline). Najbolj žalostno pa je, da psihično uničuje ta tudi otroke (4?!), ki bodo enkrat odrasli moteni revčki.
Default avatar
Ustvarjena za skupaj.
Default avatar
In potem naj bi bili ljudje najbolj razvita vrsta. Zaplint je treba take, otroci nimajo kaj delat v takem nezdravem okolju.
Default avatar
Meni se je tudi nekaj takega zgodilo. Mislila, da je samski (oz. kasneje moj), planirala sva skupno prihodnost, dokler od njegovega prijatelja po pomoti nisem izvedela, da ima 6 mesecev starega otroka z ženo. Dobivala sva se pri meni, vsak dan, velikokrat je prespal pri meni, baje da je živel pri starših, ki so bili izjemno naporni in niso želeli, da pripelje punco domov. Prijatelji so vedeli za vse in sodelovali pri njegovi igri, dokler se enemu ni zareklo. Potem sem začela poizvedovati in res, hitro sem jo našla. Sva se pogovorili, bila je čisto začudena in šokirana, jaz pa tudi. Jaz sem šla stran, ona pa ostala. Seveda zaradi otroka. Ima že novo, žena mislila, da je spet z mano in me je klicala, da naj ji ga pustim. Zaradi otroka. Sem ji rekla, da naj ga kar ima, da pa nisem jaz tista :) Ne vem, če jo je našla in če je še kakšna naslednja vmes, vem pa, da je žena ostala z njim. Zaradi otroka. Bogi otrok, ki mora v takem odraščati.
Default avatar
take ženske ki to tolerirajo so neumne.neumne tudi zato ker mu vse verjamejo.
on je pa hinavec,nemoralnež brez čustev.
čim dalj stran od njega.
sam goni se okoli,dela doma nič.bogi otroci.
Default avatar
fdsads je napisal/a:
Uf, tale je tudi baraba.
Midva vsaj kaj skupnega nisva planirala. Je bila samo neka bolj bežna veza na daljavo tako, da je kar uspešno vse skrival.
Samo, ko pa se to razkrije, me je pa na rit vrglo. Uf, me je žena zmerjala, jaz pa sploh nisem vedela zakaj gre. Nazadnje sem pa ugotovila, da vse, kar pravi žena, da je res (da je kar nekaj otrok in kar nekaj drugih žensk).
Je pa zanimivo, da žena zmerja vsako drugo žensko, ki jo odkrije. In se zraven hvali, da bo on ostal pri njej. Verjetno se ji še ni posvetilo, da nobena od teh ljubic, sploh ne bi hotela imet njenega moža za resno vezo.
On pa veselo nadaljuje. Zanimivo pa je, da je njegova žena 20 let mlajša, postavna, fejst za pogledat. Ampak v glavi očitno ne en ne drug nimata pospravljeno.
Default avatar
neštekamtega je napisal/a:
Da ženske niso "normalne" in zelo naivne, nezrele, ker se sploh zapletajo s takšnimi profili moških.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
neštekamtega je napisal/a:
Zaslužita en drugega, nastradali bodo pa otroci, ki bodo te vzorce prenašali naprej v življenje.
Default avatar
Če daš glavo v pesek problema ni. Važno, da vse klapa na instagramu in facebooku. Sploh, če je ženka fotke nalagala tisti dan, ko je njen možek tresel seme v drugo. :))
Default avatar
fdsads je napisal/a:
Otroka le izkorišča zato, da se ne sooči sama s sabo in svojim lajfom. lažje glavo v pesek, da ima ekonomsko zavarovan lajf, kot pa dejansko kaj naredit za sebe in otroka.
Default avatar
O taki ženski bi rekla, se ena več brez pameti, ki bo skupaj z nič krivi mi otroci nekoč na puklu davkoplačevalcev. Zanj pa sploh nimam besed.
Default avatar
Tole je zame karakter psihopata. Nobene zenske nima rad in ne ljubi, ker so zanj samo stvar. Tudi otroci zanj predstavljajo samo stvar. Ce ze govori da ima kaksno rad je to priuceno vedenje.

Poznam primer moskega psihopata, ki bi svojega otroka podpiral pri posiljevanju zensk. Svojo zeno pa bi ubil, ce bi zvedel da ima kaksnega. On gazi vse kar se premika in mu nastavi vagino.
Default avatar
Dobivala sva se pri njemu, pri njegovih starsih vendar nikoli prenocika ker pride biusa s tamalo zjutri k njemu ker je njegov vikend ali moja sestra bo doma prot veceru ker imajo nek seminar s sluzbo... Skratka... Po nakljucju ko se je en prjatu njegov zagovoril zunaj na zurki sem zveda da ma pa on otroka in da z vsako tko se zacopa na mrtvo in pol ustvari zgodbico o biusi. Ona je cel cas vedela zame, tudi za drugi, imel jih je baje ogromno! Ampak ona je bila pa tista ki se je hvalila SEJ VEDNO PRIDE NA KONCU K MENI NAZAJ. Pac wtf...ja verjetno ker vse spoznajo da je pa vse drugo boljs kot met nekoga ki ima zadi familijo-ce mas le kukr tolk poslihtan v glau se tega ne gres. Sam marsikera pade na tisto trohico pozornosti ker taki znajo sarmirat pa plane delat kam vse bi te pelal ker biusa pa ni nikamor hotela, ni bla za heca,ja res bogi. Not.
Skratka jaz sem se nehala javljat potem pa dobivala sms-e da ga nic ne potolazim ko je bolan, sam doma, z gripo, pol sms da ima zlomljen glezenj da je gotovo z njegovim fuzbalom, a vidis ga na naslednjem zuru nekje zunaj, cudezno nic vec zlomljen glezenj. Skratka, men se teh igric ni dalo it in tud tolk slabo mi ni slo nikol da bi mogla bit #2.
Default avatar
To je moški, ki štepa doma, da se žena nima časa ukvarjat z njegovimi skoki in predvsem moški, ki ima očitno dosti denarja, da bo lahko čez nekaj let za vse plačeval preživnino.

Zakaj žena ne ukrepa? Ona že ve.
Lolika in Lolek pač pašteta skupaj.
Default avatar
V vseh teh zgodbah o ljubicah in ženah in bivših... Pardon, imam ogromno spoštovanja do žensk, vendar le do pametnih žensk! Dragi moji, da ženska ne pogrunta, da nekaj ne štima v zvezi ali je hudo neumna ali pa ji to ugaja. Priznajmo si kaj naredi mnogo žensk. Namerno zanosijo in potem mislijo, da bodo moškega obdržale. Vsi poznamo te zgodbe zgodilo se je, ja pa ja... Tri mesece časa je, ampak zgodilo se je. Seveda! In kdo nosi posledice vse življenje? Otroci! Da se ženska zaplete z moškim, ki nima vse urejeno v glavi in potem je vse kriv on, je njena odgovornost. Pametne ženske do takšnih spletk sploh priti ne morejo, ker vedo kaj hočejo od življenja. Se ne zapletajo v takšne zgodbe in že ob majhni nejasnosti izločijo bedaka iz igre. Vsaka hitro izve, da nekaj smrdi in ne obtoževati drugih. Poznamo primere, kjer že v začetku v zvezi ne štima, a rečejo morda bo pa otrok izboljšal situacijo. Seveda je otrok tu, situacija pa še slabša. In ne, ne da bi si življenje uredili, potem misijo, da bo pa drug otrok izboljšal zadevo, in tako se ponavlja začaran krog. Vse žene, ki se strinjate, da vas nekdo vrti okoli prsta, vse ljubice, ki veste zakaj ste ljubice, ste si krive same!! Same ste se spustile v tak odnos in same potrdile, da se s tem strinjate. Vse tiste, ki ste pa otroka izrabile, da bi obdržale moškega, vam je ali še vam bo, karma prej kot slej vrnila. Vsi omenjeni so hudo odvisni od odnosov in tu ni izgovora o izkrivljenem otroštvu in problematični družini. Vsak odrasel človek lahko spremeni vzorce, ki mu jih je privzgojila družina, družba..., a je vprašanje, če se tega sploh zaveda. Najenostavnejše je kriviti druge, postaviti ogledalo sebi, je pa hud problem. Dejstvo je, da pravkar živimo posledice preteklih dejanj in nihče drug ni kriv. Razen, če vas je nekdo ugrabil, vas terorizira, vam grozi... to je pa druga zgodba in za to obstajajo sankcije. Mi sami smo odgovorni za svoje življenje in življenje in počutje naših neodraslih otrok. P. S. Za vse tiste mamice, ki mislite, da so otroci medvetki, ki jih pocrkljamo in postavimo v kot in bo mir-preden se spustite z oplojevalcem v posteljo vam povem, da otroci zahtevajo starša 24/7 in še takrat bi lahko imeli dva para rok. Otroci so prijetni, vendar zahtevajo več kot tebe samega! In to je odgovornost, ki se začne v postli!!!
Default avatar
Seveda ja je napisal/a:
Plosk, plosk, plosk!
Moj podpis!
Default avatar
A govorimo o Iris Mulej in Barčiću?
Tam se on goni naokrog, njej je pa vseeno.