Starševski čvek

letos so vse jopice in tunike neke čudne

Default avatar
Ta letošnja moda je čudna. Tunike lepe, daljše, potem pa vse pokvari neko odvečno dodano blago ob strani... pri bokih oz. če je daljša na zunanji strani stegen, so načičkane, razširjene, nabrane... sploh ne stojijo lepo zaradi teh naborkov. Pa vse nekaj asimetrično, okoli nabrano.

Jopice so očitno moderne brez zadrge, brez gumbov. Take "odprte" so mi čisto nefunkcionalne. Če je hladno, je ne moreš zapreti. Potem ti plapola okoli ali pada na ramenih. Pa čudne dolžine so. Niso klasične do pasu, niti dolge do kolen, ampak neka vmesna dolžina do sredine stegen. Mi ne paše nikako na močnejša stegna ta dolžini, ker mi jih razpolovi, zgornji del dolg, potem pa noge izgledajo kratke. Obup.

Kakšne pa se vam zdijo tunike in jopice letos?
Default avatar
Opažam podobno.
Default avatar
čuden kroj je napisal/a:
Glede dolzine so mi ok, imas kratke, srednje, cez rir, do kolen, ma, dolzin raznoraznih kolikor hoces, edino meni osebno ne sedejo te do riti, naj bo kratka ali naj bo res dolga, te do sredine stegen so mi se najboljsa dolzina.

Brez zapenjanja je pa tudi meni kr neki. Wtf je smisel take jopice? Ce je sreca, ima vsaj pas, ampa to ni niti priblizno kot zapenjanje.

Motijo me pa ti cudaski vzorci in barve, dejansko lahko izbiras samo se med crnimi jopicami, da so uporabne, ker tiste neke opiljene vzorce ne bi nikdar nosila.
Default avatar
Brez zadrge tudi meni bv.