Starševski čvek

vam je kdo nasprotnega spola simpatičen tu

Default avatar
Mislim je napisal/a:
V vsem se strinjam, pa tudi to sem še pozabila omeniti prej, sledim pa nikomur, niti tistim ne, katerih komentarji se mi zdijo dobri oz. vredni prebrat. Če me tematika generalno ne zanima mi tudi komentar ni pomemben. :) Da ne boš mislila, da stalkam hahaha :D
Spoštovanja tukaj ni, ker ga ni potrebe ohranjati. Oz. Osebe, ki se spuščajo na nizkoten nivo nimajo v sebi želje po tem, da bi bili sami dostojanstveni in ohranjali dostojanstvo sočloveka. Tukaj je vse dovoljeno, je kot nek kraj, ki sploh ne obstaja in vse kar se zgodi tukaj, se sploh ne dogaja oz. nima ne krivca in ne nosilca odgovornosti, kot nekje med nebom in zemljo, svobodno in brezmejno. Čeprav je kultura na spletu po moje odraz realnosti - izčiščene, vseeno imam neko upanje in težnjo po tem, da nismo ljudje samo še en ponesrečen stranski produkt narave. Na žalost pa glede na razvidno situacija res ni brilijantna :D JBG
Default avatar
sonce v senci je napisal/a:
Kaj pa je "prepucavanje"?

Obliž za ego, če nima(š) dobrih argumentov? Ali izgovor, da so argumenti drugega pač brezvezni?
Žaljenje in napadi definitivno sodijo v ta rang. Ad hominem takoj sledi.

Pissing contest - komu nese dlje - prepucavanje trolanje brez argumentov.. pač do kam scavnico še lahko nese?

Mislim, da je to bolj problem odsotnosti moderiranja. Vsako temo, tudi o zbiranju deteljic lahko preplavijo troli.. in potem moraš pač sam filtrirati smeti, ker MON ni sposoben minimalnega moderiranja.
De omnibus disputandum..
Default avatar
Mukica je napisal/a:
Brez skrbi, razumem kaj si želela povedati glede sledenja :) To je pa eden najboljših opsov mona do sedaj in razlag zakaj je tako kot je.. si mi dala misliti :)
Default avatar
Od nasprotnega spola ene dva, pa še to ne po defaultu, žensk je malo več - ene pet, za katere imam občutek, da bi se ujele tudi v reali.
Ampak sledim pa nikomur.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Vedno z veseljem berem Majdko (sem skoraj prepričana, da je moškj), slovenskega domoljupa in Gunarja. Za slednjega se mi zdi, da sta se pred mnogo leti s Primožem fino počila, zdaj pa se mi zdi zelo prizemljen.
Default avatar
@Lea39 mi je kljub nekim - se mi zdi - podobnim temeljem ravno toliko drugačna v razmišljanju, da pritegne. Da misliti. Tudi @Margot zna imeti kar duhovite komentarje. No, ko smo pri duhovitosti, je sicer moj absolutni favorit na MON-u @WD40. Brez konkurence - ne glede na spol. Po svoje me pritegne @Replika, a iz povsem drugega razloga - ker ima tako meni nedoumljive miselne tokove, da težko sledim in mi odpira povsem novo obzorje o drugih.
Vztrajaj!
.
Default avatar
mene pa mlade pičke je napisal/a:
Včasih so rekli tako, da je za vajenca stara mašina.
Default avatar
Tako je s tem..., žal je zaradi norcev forum čedalje manj zabaven,..., prevladujejo politične teme, ki jih stepajo ljubitelji jajata.
Vprašanje se nanaša na nasprotni spol in tukej sta mi v ospredju Tara S in Replika ker se odlično držita po konstantnih napadih s(d)s brezobraznikov in norcev iz nore24tv.. Rekel bi da so soborke v tej štali od politike, ki jo imamo zdaj, pa tud na splošno o drugih stvareh realno pišeta..
Od tistih, ki jih pa ni več na sceni mi je ostala v spominu danes ne prijavljena, zabaven Nik je bil, čokolada, sem prepričan, da ima ženska veliko dušo, hehe... Pa še na ene par žensk z istim nikom sem pozoren, ki nikoli ne razočarajo, ko kaj komentirajo, delujejo vedno skulirano in na kulturnem nivoju kar spoštujem in cenim.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Katerih norcev?
Default avatar
je če pa ne vem kakšnega spola je Barca.
Default avatar
dan odprtih vrat je napisal/a:
Tistih, ki zmerjajo in pljuvajo po nikih, predvsem registriranih tako kot njihov idol po ljudeh, ki ne volijo njegove stranke Oz., ne obkrozijo na volilnem listu njegovo cifro in izjavlja, da so takrat, ko on ne zmaga, volitve ukradene.
Takle mamo...
Default avatar
iDESI je napisal/a:
Drži.
;-DD
Svet je pisan in lep...
Default avatar
Resnost na stran... Je kar nekaj ljudi , ki ti dajo en občutek topline, en občutek da si za kakšno misel bogatejši, če ne bi bilo tako, čemu bi se sicer vračal sem. Žal samo za tiste vsaj približno vem, ki imajo redeča imena. Za ostale ne vem, ker si ne morejo zapomnit imen in se jih zmišljujejo glede na bilo kaj.
Svet je pisan in lep...
Default avatar
wd40 je napisal/a:
Tako je.
Vidš, ti si tud en izmed mojih simpatiij tuki gor, vas je ene par takih ;)
Default avatar
wd40 je napisal/a:
🔝🔝🔝
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Sam nasvet, ce gi je tema kolkor tolk zanimiva se mi zdi, da lohk nek kliknes spremljaj...ne uporabljam, k jaz grem nazaj pogledat,kvecjem ce me kdo citira, to mi pa itak pol gor svet cifra.

Men bolj kot to, da bi mi bil kdo zanimiv, mi je prej moteč. Sploh taki, ki bi v nedogled razglabljali in se prepucavali in ven metali. Jih ne bom izpostavljala, ker itak ze komaj cakajo in so docakali, da so omenjeni. Pa naj bo tko, imajo vsaj nekaj od dneva, ce ze kam drugam vmes nic ne pride.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------