Starševski čvek

30 let poroke

Default avatar
Kako po vašem izgledajo pari, ki proslavlajo 30 let poroke?
Malo jih opišite, koliko let imajo...itd
Default avatar
Midva bova imela 30 let , sva normalen par, dva otroka, vnuki bodo v desetih letih, podjetje, vikend na morju, ona hodi še vedno na "šiht" zaradi stare družbe, bolje je zanjo tako, babe rabite družbo, jaz delam po cele dneve, teram delavce sem in tja,sexava nekajkrat na leto, kdaj in kolikokrat pa kdo drugje to ni več pomembno,normalno se pogovarjava , si pomagava, ona skrbi za kuho in gospodinska dela, jaz sem sedaj še v pisarni, ob 21.40 grem v stanovanje, si pripravim večerjo, pogledam odmeve, ona pa že drema na kavču.
Default avatar
Midva redno pozabljava na obletnice (in ne delava cirkusa iz njih), tudi letos, ko sva med smehom ugotovila, da sva pred mesecem dni praznovala 30 let poroke.
Kako sva?
Vedno bolje se razumeva, otrok je skoraj odrasel, nimava eksistenčnih težav, v službi bova še par let, več se pogovarjava o različnih stvareh, hodiva na dolge sprehode, seksava manj kot včasih, manj se prepirava - v glavnem nama je lepo.
Default avatar
Imajo med 50 in 90 let. Upam, da so zdravi in kolikortoliko srečni. :-))
Default avatar
Kako izgledajo? Mož se goni v bifeju in osvaja smrkle (se pripravlja na penzijon), ženi se meša od menopavzalnih simptomov, oba pa pričakujeta od otrok, da bodo proizvedli vnuke, da jim nadomestijo hišne ljubljenčke. Tukaj je še vrsto zdravstvenih težav, od glivic na nohtih, sex redko (suhost nožnice, večinoma brez erekcije), začetek demence, redne bolečine v križu, strah pred starostjo in praznega gnezda, itd.
Default avatar
Magična leta je napisal/a:
Res je precej bedno imeti take izkušnje. Le vprašam se, zakaj ne narediš nekaj v smeri rešitve težav. Začenjši pri glivicah.
Default avatar
Midva imava 35- to obletnico poroke. Vedno lepše mi je. Kmalu se bom upokojila. Mož je že upokojen. Najlepša so jutra, ko v miru skupaj kofečkava in kramljava. Ne, ni nama dolgčas. Lepo je ko naju obiščejo otroci in pripeljejo s seboj vnučke, male navihance. Seks - še vedno odličen. Kadarkoli se nama zahoče. Včasih enkrat, včasih dvakrat tedensko. Če imaš mir in umirjeno življenje si dolgo vitalen. Midva dnevno hodiva na sprehode po eno urco. Skratka, meni je lepo in ne predstavljam si življenje brez mojega moža. Želim si, da bi trajalo dolgo.
Default avatar
kako izgledajo je napisal/a:
70 on, 74 ona. Še vedno lepa, urejena, ona mu popravlja ovratnik od srajce, on godrnja...ko ona gleda v stran, jo on na skrivaj opazuje... drug drugega ves čas špikata in nervirata, v resnici se pa imata zelo rada. ❤
Default avatar
To sva midva. Po vseh teh letih se imava fajn. Oba še delava, imava 5 otrok in tri vnuke. Vsak dan greva na kolo ali sprehod, zvečer skupaj bereva ali gledava serije. Seks kadar se nama zdi, večinoma vsak drugi dan. Moja žena je še precej mladostna, vitke postave in rada se lepo uredi. Pa inteligentna oseba je, kar mi je zelo pomembno. Ne bi je zamenjal, čeprav sem kot profesor na faksi obkrožen s samimi mladenkami.