Opravljivka

Oriana zlila bes nad Werjerja, Potrča in Tanjo Ribič

Default avatar
Oriana Girotto se je na Facebooku obregnila ob znane Slovence, ki nasprotujejo vladnim ukrepom, ki so v veljavi zaradi pandemije koronavirusa. Med njimi so Werner, Tanja Ribič in Marko Potrč.

"Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi svojo 'revolucijo' tiho speljali in dejansko ne nosili mask (čeprav, roko na srce, koliko minut na dan nosite te famozne maske? Mogoče 10 min v trgovinah? 2 min na fitnesu na vhodu? In zaradi tega vsa ta revolucija? Kje ste pa bili, ko so se pojavili resni problemi??). A, ne, vaša misija je razširiti to dejanje, druge prepričati, naj vas posnemajo. Ker najlažje je slediti populističnim valom in ovci govorit, naj ne bo ovca, da se bo pametnejša počutila. In, čestitam, ljudje vas dejansko poslušajo, še nikoli niste imeli toliko lajkov pod svojimi posti, bravo. Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost,“ jim sporoča.
Default avatar
jetoresnica je napisal/a:
Ojoj, tejli se je pa res že skisalo. Škoda. Sem imela boljše mnenje o njej. S tole izjavo, je pa zgubila pri meni simpatičnost.
Default avatar
jetoresnica je napisal/a:
Ona je deklica botoxa, ki ga promovira svojemu lepotnemu kirurgu.
Default avatar
Vsaj ena normalna.
Default avatar
in še zdaleč ni edina, ki ima polni k.. teh narcisoidnih "vsevednih" umetniških drekcev, ki vedo vse o vsem, še posebno stvareh, ki jih po svoji pameti in znanju sploh ne bi bili sposobni študirati. DOVOLJ! Jaz upam, da jih bodo tožili in sodno preganjali za ogrožanje javnega zdravja, ker s svojimi besedami in zgledom napeljujejo svoje retard sledilce k neupoštevnju ukrepov in zaničevanju dela ključnih v vladi za zaščito prebivalcev in za poudarjanje egoizma, narcisoizma, neempatične družbe. Tudi jaz imam vseh teh agresivnih primitivcev in sralcev samo zato, da dobijo pozornost (pa vsaj negativno) VRH glave. VRH. Moj poklon Oriana.
Default avatar
jetoresnica je napisal/a:
Pač kokoš, ki ne vidi dlje od svojega kljuna.
Maske ne ščitijo pred corono, ljudje imajo čedalje več težav z zdravjem zaradi njih.
Je mama in še svojima sinovoma propagira maske. Katastrofa.
Bo že videla, kako bo tole z maskami do naslednjega poletja.
Je prodana duša zdravstvenemu mafijskemu lobiju.
Default avatar
No, jaz se pa s kritikami na vladne ukrepe sicer marsikdaj strinjam, ampak te stvari se rešuje drugače kot z YouTube filmčki in samopromocijo. Pa ob tem, da opozarjaš na nedoslednosti ukrepov, ni treba, da zanikaš virus in njegovo resnost.
Default avatar
jetoresnica je napisal/a:
Koliko so ji plačali?
Default avatar
prodana duša je napisal/a:
Lepo, da se oglasi tudi kakšen "internet" doktor, saj bomo samo s pomočjo vas in "wilkommen" doktorjev, inženirjev ter raketnih znanstvenikov zgradili in uredili novo Evropo!
Hvala
Default avatar
ho ho ho je napisal/a:
Oglasila se je stroka
viewtopic.php?f=151&t=11233466&p=136900 ... #p13690004
Default avatar
ho ho ho je napisal/a:
Stroka je zelo jasna:
Default avatar
Prav ima je napisal/a:
se strinjam, pravijo, da imamo v Mb vedno več okuženih.. In takih, ki sem jim je.be za virus, ne nosijo mask, ne sprejemajo ukrepov..Ja kaj, niste brali Potrča, on je frajer, on vse ve, valjda jaz tudi ne bom upošteval pravil, a nisi bral/poslušal, kaj je Potrč napisal..
Valjda nihče ni navdušen nad stanjem, ki je sedaj, ampak jaz si ne bi upala takole javnost pozivat in jim vsij+ljevat mnenja, res ne..Bognedaj, da pride do česa hujšega..
Se pa strinjam, da je zdravstvo v dreku, zaradi korone, že prej je bilo, zdaj pa moli boga, da ne zboliš, ampak ne zaradi krone, te me je še najmanj strah, v tem primeru te vsaj kdo povoha..mene je vseh drugih bolezni, težav, poškodb strah, ob trenutni dostopnosti storitev..
Default avatar
ojej ojej je napisal/a:
Poglej kako smo različni.
Pri meni je pa ravno zaradi tega zapisa pridobila. Potrč in Ribička pa, nimam besed. Podpiram, da ti slavni in pametni prevzamejo odgovornost, ko ne bo šol tako kot napovedujejo.
Default avatar
največja fora je v tem, da bodo med najbolj prizadetimi ravno estradniki, saj je odpovedana in vsaj močno zreducirana večina prireditev, od katerih ti živijo. Tako da ti covid skeptiki pljuvajo v lastno skledo.

Me zanima, če tudi tako pametujejo pri avtomehaniku ali vodovodarju, ki jim pride porihtat odtoke. Ali je zgolj epidemiologija tako enostavna veda, da jo čisto vsi razumemo in vemo vse o njej.
Default avatar
Meni je bila Oriana kar simpatična.

S tem zapisom je tudi pri meni izgubila vse točke. Marko je jasno napisal, kako je. Ni pisal, da ni virusa. Samo dejstva, samo številke je pisal.

Ne vem, kaj Oriani ni jasno. Pa se mi je zdela kar fejst punca.
Default avatar
jetoresnica je napisal/a:
Oriana ???
Zelo sem razočarana nad njo.
Default avatar
kaj ji ni jasno je napisal/a:
Kako, da virusa ni zanikal? Če vržeš od sebe zapis ne zavedajoč se, da virus rabi čas, da pride od dejanskih okužb do povečanja števila hospitaliziranih in na respiratorjih, de facto zanikaš virus. Zdaj pa ne vem, ali je bil tako butast ali pa je zavajal in lagal. 18. 8. je napisal tole:

Jaz na to gledam tako; okužb je lahko kolikor želite, lahko tudi milijon, a če povečanemu številu okužb posledično ne sledi vsaj dvig na intenzivni negi, če že ne umrlih izključno zaradi tega virusa, je podatek o okuženih namenjen samo širjenju strahu.


Pa me zanima, ali se bo kdaj opravičil ali posul s pepelom zdaj, ko se je število hospitaliziranih pri nas zelo na hitro podvojilo, kmalu pa se bo tudi potrojilo, početverilo, popeterilo ... Da o mrtvih ne govorimo. Hrvaška, ki je malo pred nami, ima 6 mrtvih na dan. To je za naše razmere 3. To je v enem mesecu 90 ljudi, v dveh 180, v treh 270 ... Se bo opravičil takrat? Ali bo rekel, da ne štejejo, ker so stari?
Default avatar
rgšdrsgae je napisal/a:
Poglej si govor teh resnicoljubnih zdravnikov, ki so se združili iz vsega sveta, da ljudem širijo resnico, ker jih bajno plačani mediji blokirajo. Gospoda Potrča podpiram.

Default avatar
Gospoda Potrča podpiram je napisal/a:
Hvala, dr. YouTube, ampak kontra argumenta nimaš pa niti enega. Samo butaste filmčke znate lepit. In nasedate bufalaštinam, da teh bedarij ni v medijih, ker jih blokirajo in ne za to, ker so - BEDARIJE!!!