Starševski čvek

Dandanes so mlade ženske postale "dedci", moški pa copate in gospodinje

Default avatar
Danes mlada ženska popiva, žura ima eno copato doma in hkrati ima najmanj 3 alfa jebače hkrati, s katerimi vara fanta ali pa ima friend with benefits. To je bila včasih domena moških, da je imel doma gospodinjo, v sosednjem seniku pa še 2 ljubici. Danes se je ta trend obrnil. Ženske so se začele zavedati moč vagine in tako to je. Imam 25 let in imam kar nekaj prijateljic, pa so vse iste. Nobena ni resna, z eno se dobivava pri meni in vem, da ima vsaj še dva takšna "prijatelja".
Default avatar
monmonci in njen krap je že en takšen primer.
Default avatar
tako to gre je napisal/a:
Jaz težko razumem moške, da vedo, da ima ženska zraven istočasno moške, pa so še vedno z njo. Se ti ne "gabi",da je imela prejšnji dan enega v sebi, potem danes drugega, tvojega, jutri bo imela od še tretjega?!
In ne, ni res, niso vse ženske enake! Mogoče si le tako prepričan v to, da se pred teboj naslikajo samo takšne.
Ko boš rekel NE takšnim ženskam in vztrajno iskal drugačno, jo boš našel. Zaot ne zapravljaj čas s ženskami, kot je tvoja, s katero se dobivaš.
Default avatar
V čem je problem? Tebi ustreza, ker sodelujes v tem.
Default avatar
Tega bi v bistvu moralo bit čim več glih do tega 25 leta, po tem pa resno zastavit, ko bi šla v vezo tako ženska kot moški s kilometrino.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Mlade punce večinoma na tak način zdravijo psihične motnje, ki jih imajo. Večinoma gre za nizko samozavest in tako jo zdravijo, ko se dajejo dol z več moškimi ali pa divje varajo, ženske ne gledajo na seks tako kot moški, njim je to samo potrditev, da so želene (daddy issues). To je bolezensko stanje in večni ženski problem (večina). Zdrava, pametna in samozavestna mlada punca ne bo nikoli tega počela.
Default avatar
Mone svoje moške potomce preveč omejujete, ne pustite jim naravnega razvoja kamor spada tudi pretepanje z vrstniki, plezanje po drevju in druge vragolije.
Ves čas jim stojite za ritjo, za vsako napako se morajo opravičevati okolici, to ni vzgoja, to je dresura za pićke, potem bi pa rade imele prave desce, to pač ne gre.
Dokler mone ne boste spremenile vzgoje, dokler šolski sistem ne bo začel drugače delati boste pač producirale kastrate kateri se niso sposobni postaviti zase in za svoje.
Babe ste same zasrale vzgojo, desci so se nekaj časa še upirali in poizkušali reševati svoje potomce, ve pa ste poskrbele da niso bili uspešni, če ne drugače ste se pa ločile, ker z grobijanom pa že ne boste živele.
Default avatar
psihiatrija je napisal/a:
Dobr, ne moreš vsak teden menjat in imeti še kakšnega poleg svojega rednega ampak tja do tega 25 leta bi morale bit veze omejene na trajanje do 1 leta..., pol kakšna dva mesece pavze, pa na tržišče kot svobodna ptica za novo kresanje, tako za moškega kot žensko ampak žal je to nemogoče...
Tako pa pari skup preživijo cela 20 leta, pa so pri 30 letih že old tajmerji, ki so se naveličali en drugega.. Je pa res, da je obdobje od 20 do 30 leta najbolj dramtorsko za pare in se je brezveze ločevat, ko je ta strast tako močna amapk do naveličenosti pride slej kot prej.., pa ne zarad sexa, ker po pravilu moški v teh letih nima problema s trdoto cure... ampak zaradi ženskega razmišljanja..., ko ta žensak vidi, da je sosedov miha bolj poslovno uspešen kot njen model in mu začne utrujat, pa je konec veselih uric...
Default avatar
Popay je napisal/a:
Bedak, zato pa imaš tako lepo družino, ko primitivno sanjariš samo o nagonih.
Default avatar
Popay je napisal/a:
iz keterega planeta si????
empatija,čustva,odnosi.
ti to ni znano????
mislm ej...
kere generacije...
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Jst o nagonih, ti o krapih, jebi ga.., kako pa s tabo, si ves nagon usmeril v krape, ko si videl, da si za 25 letne bejbe, megla...
Default avatar
Popay je napisal/a:
Ta neka obdobja, ki jih omenjaš so čisto brezveze. Če je človek zrel in samozavesten ne bo imel težav z resno zvezo. Če pa si večni otrok, totalno nezrel se vam pa to dogaja pri 30tih, 40tih, 50tih, ker pač nikoli ne odrastete....
Default avatar
Popay je napisal/a:
Daj nehaj no, bedak cepljeni.
Default avatar
resnicag je napisal/a:
odlčne generacije, boš videlo, ko boš analiziralo življenje za nazaj, kako bi moralo bit ,da bi bilo najboljše... Odnosi morajo temeljiti v partnerstvu samo na obojestrankem užitku, ne glede na število v preteklosti, pa si na konju Đabe ti, empatija, čustva, odnosi po 10 in več letih..., ko ni več strasti., ostane pa lahko hvala bogu tesno priajteljstvo..
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Jebenti kdo je tebe naredil ta je mogel bit res mrtvo pijan..., pa kaj se spet zaletavaš pijanček..., pejt tistga krapa nategnt, s katerim se stalno hvališ, ko si že pri 25, 35, 45, 55 in 65 letnih bejbah, ženskah izvisel, pa zaspi od tistega litra cvička, ki si ga že zgodej zjutrej cuknu, cepec.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Popajče al si tako primitivno, neizobraženo in zabito, da dlje od kvasenja o nagonih kot edinem kar v življenju obstaja, sploh ne prideš. Misliš, da smo po župi priplavali in ne vemo zakaj tak ni mogel nikoli dobit ženske, še tiste najslabše ne?
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Jp, ti veš več o men, kot jst o seb, hehe..., ajd, dost te mam za dons.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Vidm kaj in na kaki ravni pišeš, kaj ti ni jasno?
Default avatar
Tale Popay je vsak dan bolj trčen, očitno nova oblast slabo upliva nanj, na splošno so levaki zasnje čase čisto nori, nevarni sebi in okolici
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Dragi moj Viharko, tole si mu pa dobro povedal! 👏
Kvalitetna ženska, ki je samozavestna in nima prepiha v glavi, ima visoke kriterije .... tako da si vedno izbere alfa samca ali pa kvalitetnega žrebca, ki jo porihta na vseh področjih.
Na kratko .... pomembna je kvaliteta in ne kvantiteta!