Starševski čvek

Baba na dopustu pije kavico do 11h in gre na plažo v najhujši vročini

Default avatar
Noro. Otroc so čist opečeni.
Priponke

profimedia-0206246578.jpg
(208.43 KiB)

Default avatar
Kaj pa ded? Pa naj gre on z otroci ob osmih zjutraj..
Default avatar
Tudi jaz pijem kavo do 11ih. Pa veš kaj še rada počnem? Ukvarjam se sama s sabo, namesto z drugimi. Poskusi kdaj, priporočam!
Default avatar
Glej. Še 2 leti nazaj je dopust bil samo sprememba okolice, merkanje otrok, kuhanje in pospravljanje.
Zdaj pa spim do 9.h,pijem kavo 2 uri, otroka gresta vmes v trgovino, pojemo zajtrk, gremo na plažo ko nam je, če se ne želita namazat s kremo njun problem, delamo kaj nam paše in ko nam paše in uživamo v tem.
Smo na dopustu. Da si odpočijemo.
Default avatar
lena123 je napisal/a:
Uredi jim senco, ne. Si ded ali nisi?
Default avatar
Se strinjam, dopust je da se odpocijes ne pa, da se ubadas ob keri uri bos kam sel in do kdaj bos kje biv :) jaz, ko grem na dopust delam kar meni pase sicer nimam druzine ampak grem z prijatelji in se to grem z taksnimi ki imajo isto razmisljanje, ker se je tudi ze zgodilo, da je vsak nekaj druga hotel in potem so bili ves cas samo problemi in grdo gledanje brezveze.
Default avatar
Jaz sem tako opazoval sosedo. Sem bil tiho dokler niso otroci dobili mehurjev, da so kričali ko jih je zvečer mazala z jogurtom. Ona pa še vedno kavica do 11h potem pa v najhujšem soncu na plažo. Se nisem mogel več zadržat.
Default avatar
Ko sem toole bral sem se zgrozil, trenutno sem na dopustu ampak mi gremo dol do vode od 9 (10) do 12 in nekaj, potem v hišo, tam se nekaj poje , počije in potem ob 17, ali malo pozneje spet v vodo dopol osmih.
Takih kot jih tu opisujete je bezbroj in prav groza jih je gledat , ti v senco doma, oni v najhujši vročini na plažo.
Sedaj pa pozor !
V primeru da ne bi uporabljali poletnega časa bi taki dejansko do plaže prilezli šele ob 12 h potem bi bili na plaži in ob pol osmih bi bila tema, kaj imaš od dneva ? nič !
Zato spomnite se mojih besed ko bo spet govora o časovnem pasu,desna vlada je nekeko garancija da ostanemo v poletnem času, v primeru vladavine lavakov bi končali v zimskem času in v tem primeru bi bile poleti tema ob pol osmih...
Default avatar
Čevapi se vrtijo, popiva se per do poznih ur in kriči. Otroc razštelani, dopoldne se kadi in pije kavica do 12h.... Balkanizirani slovenci.
Default avatar
sedaj si predstavljajte je napisal/a:
Tebe je pa tudi sonce oparilo, da moras se v temo o dopustu politiko vlacit...
Default avatar
Tudi mi gremo na plazo ob 11 in na plazi pojemo sadje kak prigrizek in sladoled in zvecer umit in na vecerjo. Otroka sta 8 in 9 in pred 9.00 se niti ne pripokata iz postelj.
Otroci pa niso peceni, ker je celotno naselje pod borovci in borovci do vode prakticno.
Pa tudi mazemo se.
Sedaj se kaksno leto dve pa bodo deca lahko drapnili sami na plazo, kot smo to poceli mi kot otroci.
Default avatar
Ka pa vem je napisal/a:
od koga si odpočiješ, saj tako ali tako nič ne delaš, vlečeš doklade pa socialno za panže in ležiš doma brez službe
Default avatar
Meni je pa všeč, da je tudi na dopusti nek smiselni red. Škoda mi je časa, da bi prespala dopoldneve, enako ni logično, da se odpraviš v morje v najhujšem delu dneva, ko pripeka. Pa saj ni nič narobe, če slediš organiziranim opravilom. Zame predstavlja večji napor kaos.
Default avatar
sedaj si predstavljajte je napisal/a:
Opažam, bolj ste levi večji gnoji ste, sesni se vsaj podvizajo in poskrbijo za otroke, vi levaki ste pa gnoji od gnoja.
Default avatar
Kdor je sred dneva na plazi, ni glih brihten. Misli, kako dobro je izkoristil dopust, in kolk smo tisti, ki se umaknemo s sonca butasti. Ko bodo pa oni ali otroci cez desetletja cudezno fasali raka na kozi, se jim pa sanjalo ne bo, da so si sami krivi. Oz. v primeru otrok njihovi starsi.
"Pametnemu" pa itak ne mores svetovati. Brigaj se zase, kot pravi nekdo zgoraj ...
Default avatar
Imaš tudi tako noro babovje. Moja mati je bila med njimi. Namazala me je z Niveo in me v otroštvu pustila na soncu ves dan. Svetlo, nežno, otroško kožico je sonce sežgalo do krvi in pristala sem v bolnici.
Default avatar
Bila 17 let na razpolago svojemu in otrokom in možu kjerkoli in kadarkoli, tudi na dopustu -od "stevardese" v avtu na dolgih poteh in vožnjah, do vlačenja najtežjih polnih 25kg torb v vsaki roki po eno po potovanjih in s potovanj in letališč, polnih nakupljene robe za njih, do pranja perila v coin laundy variantah po hotelih za vse.

Zdaj je pa čas zame - kufe tudi do 12ih ,če mi zapaše. Svoje več kot odelala tudi na dopustih tako za otroke, kot njihovega očeta -so vsi že iz plenic splezali :)
Default avatar
zdaj je čas zame je napisal/a:
Aha, pomoje tudi ja. A kar 25 kg v vsaki roki, da nisi ti slucajno Schwarzeneger? Ne mores s stokilskk ritjo niti toaletne torbice nest, kaj sele 25 kg na roko.
Default avatar
Poznam. Ob osmih auf. Prva kafica, čik. V trgovino, zajtrk. Še ena kafica, čiki. Ob 11h na plažo - kuhani in pečeni do 17h. Mamica z otroki, seveda. Očka na pirčkih v senci.
To je stara jugoslovanska - ko se je šlo na morje, da si dobil "barvo", sicer ti nihče ne bo verjel. Za raka sicer slišali, ampak to dobijo drugi. In jim nikakor ne dopoveš.
Default avatar
Se vstaneš pred vsemi in na morje zaplavat ker je takrat najlepš. Ko se krastače pokažejo na plaži pa nazaj v apartma v hlad in kaj pojest. Po 4 pa spet menjava.

Če maš srečo se vidiš samo zvečer.