Starševski čvek

Zakaj si ločenke z otroki mislite, da ste zanimive za enga normalnega samskega moškega

Default avatar
iztrošene, s kupom panžov na državne stroške, ločenke, se pravi nimate vsega pošljihtanega v glavi, se spomnite 20 let nazaj kakšno ohcet ste imele, polne samega sebe važne, smehljajoče, kako ste mi smešni vsi vi ločenci taka muzika ob ohceti, potem pa polom z ločitvijo, ke budale ej. kdo bo še tako povohal, razen enga totalnega fu k fehtarja ali ločenca z istimi problemi kot je viharni bedak ološ od ološa
Default avatar
A ti je ločenka iztrosena roba speljala partnerja hahahha
Saj bo boljše, boš našla drugega ne se sekirat jih je dost
Default avatar
Zakaj si en zapit, debel, zanemarjen, precej zabit, star dec domišlja, da je zanimiv za brhke, samske dvajsetletnice?
Default avatar
Avtor je grdo povedal tisto, kar mislim tudi jaz. Ne bi mi bilo niti slučajno prav, da si moj sin najde ločenko z otroci. Pa imam rada ljudi in otroke.
Default avatar
Pa hb nimaš vpliva na to kar si bo izbral tvoj sine :)
Default avatar
Replika je napisal/a:
E ravno to sem hotela avtorja vprašat :) pismo no, zakaj imajo moški dvojna merila???! moškim kao vse dovoljeno, če bo pa ženska, bog ne daj z otroki, spoznala moškega brez otrok, je pa že vse narobe, takoj na vislice z njo. Če pa ločenc s froci spozna žensko brez otrok, je pa vse v najlepšem redu a ne. Malo se zamislite, pa najprej pred svojim pragom pometite predno napadate druge
Default avatar
Bababaa je napisal/a:
Nimam vpliva, res je. Kar pa ne pomeni, da nimam svojega mnenja.
Default avatar
Mislim tako je napisal/a:
To si nobena mati verjetno ne zeli, pa si je moj brat vseeno nasel locenko z otrokom, hvala bogu je bila se tolk mlada, da imata zdaj se enega skupnega otroka in se v bistvu kar fajn razumejo..
Lahko bi si nasel loceno 45 plus letnico z vec otroki od prej, sama jih ne bi mogla vec imet, in sam ostal brez, valjda si pa starsi zelijo vnukov.. Tako pac je nimas vpliva, bolj nekaj prepovedujes, slabse je.
Default avatar
nore babnice je napisal/a:
Stara balkanska modrost pravi: "Rđavom kurcu i dlaka smeta"
De omnibus disputandum..
Default avatar
Never say je napisal/a:
Sama bo morala priti do tega, da sin ni dolžan ravnati tako, da bo njej prav.
Celo obratno: da ji sčasoma ne bo prav, če bo vekomaj živel v njenem gnezdu, čeprav po njenih pravilih.
Default avatar
Nadutost in domišljavost je povsod problem - ne samo pri ločenih ženskah z otroci. Ne pomeni, da so vse iztrošena roba, ki išče debila, ki bo njo in njene pamže živel, tako kot ne pomeni, da je vsak moški perverzen primitivec, ki si domišlja, da je njegova zapita, neumita, smrdljiva klobasa dokaz superiornosti nad svetom.

Je pa žal tako, da je takšnih toliko, da smo vsi alergični nanje. Predsodki so krivica, ki zraste na naših izkušnjah - niso pa absolutna resnica.
Default avatar
No ločenke z otroci... ne mi sedaj padati na provokacije modelov "Nobena ga noče... zato je že dopoldan jezen nase in na cel svet." Ker če ne bi bil Totalno Fail (jaz sem sicer Epic, kar je stopnja, kjer ti je že vseeno)... bi ga že katera vzela. :-)))

Poglejte in imejte za vzgled ta dva modela... ki sta končala skupaj. Oba ločena, on čistokrvni kmetavzar, ona mestna bejba. Ona tri otroke. Pa še ona 7 let starejša od njega. Tko da ne takoj puške vrečt v koruzo. :-)))

Default avatar
ženska, ki se je ločila in se s tem rešila slabega odnosa in ima pri tem otroke, je NORA, če si išče novega moškega. Take nobena šola ne bo izučila.

Moški, ki se pogovarjate z žensko, ki vam pove, da je ločena, in takoj mislite, da je 'na lovu' za vami, ste pa najman naivni, če ne neumni. Za ločeno žensko bi se dejansko morali bolj potruditi, da bi jo 'prepričali', kot pa za eno brez 'take' izkušnje.

So pa seveda na obeh koncih izjeme.
Default avatar
Never say je napisal/a:
glavna skrb staršev je torej nadaljevanje vrste in da gre priimek naprej.
Default avatar
sama mora priti do tega je napisal/a:
Kako bolana moraš biti v glavi, da vidiš svet črno bel? A če ne maram, da najde ločenko z otroki, potem to pomeni, da bivakira doma? A če imam svoje mnenje, potem to pomeni, da moji otroci živijo po mojih pravilih?
Sploh ne razumem, tvojega razmišljanja. Verjetno je težko živeti z mislijo, da so vsi proti tebi, je tako? Si zato tako ozkogledna in skrajnostna?
Default avatar
Epic Fail je napisal/a:

Ne bi taka sexy peechkica (pa trije otroci gor ali dol) niti pogledala tega tipa, če ne bi bil on country zvezda. Tip je povprečen. Ona seksulja. Grem stavit, da mu ga božansko povleče.
Default avatar
Moje mnenje je napisal/a:
Jebe se njima za tvoje mnenje. :-)))
Default avatar
Moje mnenje je napisal/a:
On ima božanski glas :).
Default avatar
Še vedno ne potegne ? Ko ste bile mlade in ste komaj ujagale bodočega moža sedaj z prtljago ste pa kaj več vredne kot pred poroko?
In potem se čudite da vas imajo za kaj več kot seks.