Starševski čvek

Zakaj si ločenke z otroki mislite, da ste zanimive za enga normalnega samskega moškega

Default avatar
Moje mnenje je napisal/a:
Itak. Ne moreš teh slavnih in bogatih primerjati z navadno rajo. Tale seksuljica ima varuške za svojo mularijo in jih tu pa tam pride pogledat, ko gre ravno njen dec po opravkih, pa nima drugega dela. A misliš, da se mulci temu tipu motajo pod nogami, hahaha. Parkrat na mesec jih vidi na kakšem žuru in to je to.
Default avatar
nore babnice je napisal/a:
ločenka z otrokom sigurno ni zanimiva samskemu, ki ni bil še poročen in še nima otrok in bi jih rad imel. Mislim da se bolj najdejo ločenci med seboj-
Default avatar
Epic Fail je napisal/a:
Ma klasična keš peechkica. Če bil tale en navaden gradbenik, ga niti pogledala ne bi. To so peechkice, ki se celo življenje pripravljajo na to, da bodo upecale enega paketarja. Verjetno ji parkrat ni zneslo, od tod njena mularija- ki je BTW nikjer v videih ni videti., zdaj pa ji je sekira v med padla.
Default avatar
hahaha hah je napisal/a:
In kdo točno je tebi kriv, da ne moreš tako? :-)))
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ker mu vstane samo na mlade brhke ima pravzaprav samo izbiro- mlada al pa nobena:-)
Mal za pit, pa fejst za bit:-)))
Ni je bolj trajne stvari, kot so začasne rešitve.
Default avatar
ni zanimivo je napisal/a:
Jaz se s tem strinjam. Nikoli ne bi vzel babnce z otrokom, saj jih tudi sam nimam. Ampak spet, mnogi pa bi. Kakor komu paše.
Default avatar
Ko boš prebolel dotično (žensko ali situacijo) boš ugotovil, da njihove misli tebe ne stanejo prav ničesar.
Default avatar
suziiie je napisal/a:
sem avtor prispevka. kdo je pa rekel, da pravim, da je pa to ok če ločenec išče mlado punco samsko meni je to totalno odbito in tudi isto vprašanje kot za ločenke ločenci in ločenke od kje va ideja da ste zanimivi za nasprotoni spol razen seveda če ima polno kešaker je čedalje več pleh pič k tudi vprašanje o tem zakaj si debel grd misli da dobi ločenko ne vem zakaj si misli, meni to ni normalno . jaz gledam iz svojega gledišča, sem vitek, lep brez panžov in nisem ločen. za druge bedačke me pa ne briga kaj si mislijo
Default avatar
hahaha hah je napisal/a:
Po čem sklepaš, da ima Blake Shelton več denarja kot Gwen Stefani? Google pravi, da je obratno. Ups, a to pomeni, da je on 'keš pi-ka'?
Default avatar
Never say je napisal/a:
Še ena, ki misli, da je vsem moškim do tega, da so vnuki za njihove starše samo njihov genetski material. Saj si ti verjetno že poskrbela za to, da vaša familija ne bo suha veja, da vajini starši že imajo "vnuke". Če se brat ne bi tako odločil, bi ga kaj - izobčili iz svoje familije, ker ne bi širil svojega gemetskega materiala naprej? Oh, RKC opranoglavost.

Pa nisem iz tiste skupine, po kateri udrihaš - družina in otroci; samo na živce mi pa greste taki, ki usmerjate druge, kako mora bit, po tradicionalno, da ja tvoji starši ne bodo ostali brez vnukov tudi od brata. S tem se tudi ti ukvarjaš - kaj te briga, skrbi zase, svojo intimo, ne pa tudi bratovo - za lepo javno sliko, za sosede pa žlahto :). A posvojeni pa ne bi bili dobri za vajina starša - kaj pa če bi bil brat neploden?
Default avatar
sem avtor je napisal/a:
Neûmno moško bitje - razmišljaj še v nasprotni smeti - kar veliko je moških, mlajših, ki gredo v zvezo s starejšo partnerico z otroci od prej, ker ima ženska denar.... Sponzoriranje je tudi v tej smeri - čedalje več je tega....
Default avatar
Drugače ne bi bile ločene. Pika!
Default avatar
Z ločenkami je nekaj hudo narobe je napisal/a:
In kako je šele fejst narobe s tistimi njihovimi bivšimi: od psihopatov, sociopatov, do izkoriščevalcev na vseh področjih, pretepačev, rednih pivcev alkohola.. A tega pa ne zmoreš dojet ?
Default avatar
Ti imas verjetno se isto punco /fanta iz OŠ a ne hahahhaa
Default avatar
,ne bi bile ločene. Povsem preprosto.
Default avatar
Najbolj smiselno je, če se poparčkajo ločeni z ločenimi. Tako en drugega bolje razumeta, ker sta doživela podobno.
Če imata oba otroke od prej bosta toliko bolj razumela vlogo starša, kot pa če se poparčkata z osebo, ki otrok nima.
Default avatar
Mary MCScary je napisal/a:

Ja samo tudi to je težko. Ker nr. ena pri 35+ ločena pa tudi s paketom od prej, ki "ujaga" ločenca okoli 50 tudi s paketom od prej, ki pa tudi že ima kaj pod palcem in prihranjenega, ali pa dobro slubo z dobro plačo, inzisitira na še enem skupnem otroku - on pa noče :). Že ve, zakaj. Ker ga lahko to tudi v drugo, trejte, preveč stane - pa skoraj je na vratih penzjona.... Za sprotno uživanje, malo potovanjc in to in praznjenje jajc da, ne pa za skupno življenje pod isto streho in imet še enega otroka skupaj. Nightmare - tako ramzišljajo pametni preskrbljeni ločenci okoli 50ih danes - jih kar nekaj poznam. Samo ne živet več pod isto streho z novo, ker te lahko obere do kosti tik pred penzjonim in da njena češplja tudi ni toliko vredna tistega, kar je on 30 let na kup ustvarjal, tudi še s prejšnjo ženo :))
Default avatar
Hsjsnsjs je napisal/a:
Taki so pa najbolj problematični - ko se jim pri 50ih "strga s ketne"; ja :))
Sicer pa -samo enkrat se živi - in tisti, ki jih jaz poznam in so s samo enim partnerjem, jim je žal... Iskreno so tako povedali. ALi pa da se vsaj pred poroko niso znoreli.

Tudi v živalskem svetu so zelo redki primeri vrst, ko z enim partnerjem ostanejo do konca življenja. Redki. Kajti to je mučenje na obroke po ene 20ih letih zveze....
Default avatar
preračunljivost določenih ločenk je napisal/a:
Niso vsi ljudje enaki ne po zunanjosti, ne po finančnem stanju niti po karakterju.
Če bi v življenju gledal samo kaj vse lahko zgubiš, nikoli ne bi nič pridobil.
Nikjer ne piše, da ima 50 letni locenec nujno tudi več denarja od 40 letne locenke. Kolikor ljudi toliko zgodb.
Tudi nikjer ne piše, da vsak 50 letnik išče seks zabavo, nekateri si želijo tudi resne veze, ljubezni in nekoga ob sebi s katerim si bosta naklonjena na vseh področjih.
Default avatar
suziiie je napisal/a:
No ja, o teh dvojnih merilih bi se dalo diskutirat, znano je, da moški z otroki (pa to ne štejem če samo plačuje preživnino) veliko težje dobi žensko, samo zato ker otroci živijo z njim.