Starševski čvek

Zakaj ga tako vzburjam?

Default avatar
Skupaj sva približno leto in pol, fant je süper düper, problem je spolnost. Ta traja minuto in je ze konec, rekord do sedaj je pomoje 2,5 minute. Poskusila sva tudi ze brez predigre pa ne pomaga nic. Njegov izgovor je, da ga prevec privlacim, vzburjam. Kaj lahko naredim, da bo trajalo vsaj 5 minut?
Default avatar
Zalostno.da neves kaj naresti... pri pred igri mu ga dobro potegni da.mu pride potem on tebe zacne obdelovati in med tem bo on ze za akcijo katera bo trajala dlje...cene pa kksna kamagra :)
Default avatar
1992 je napisal/a:
Tudi to sva ze poskusila, pa ne pomaga kaj dosti.
Default avatar
zadeva nima nobene veze s tabo.
tip ima psihološki problem s seksom in dejstvo, da krivdo vali nate, kaže, da nima neke namere to rešit. zakaj pa bi, njemu pride in je s seksom čisto zadovoljen.
Default avatar
Pa dajta veckrat
Default avatar
Hitrimomak je napisal/a:
Pol pa svaka mu cast da mu pride pa cez 3minute ze spet hahaha pol pa kamagra
Default avatar
nemogoče, avtorica...., po ene peti rundi v dolžini 5 tih ur, če se mu sploh še dvigne takrat te bi vsak peglal najmanj eno uro....
Default avatar
Hitrimomak je napisal/a:

Punca, naivna si kot mladi maček.😄😄 Nič ti njega pretirano ne vzburjaš, ampak fant pač ne zna fuukat.
Teli današnji mladci večinoma prehitro špricnejo, ker še niso osvojili tehnike zadrževanja. Bo moral fant malo delati na tem. Naj kaj prebere, literature za ta problem je veliko.
Default avatar
Samo povem je napisal/a:
Vse je res in, ce bo slo tako naprej ga bom odslovila. Rekel mi je imas ravno toliko casa kot jaz pa se znajdi, ma ce ni ena mona primorska. Za dve minuti se ne splaca slacit.