Starševski čvek

Ivan Gale pripravljen sodelovati pri novem političnem projektu, a ne bo nikoli premier

Default avatar
Kakšna bo usoda enega ključnih obrazov petkovih kolesarskih protestov Ivana Galeta? Ali državni uradnik, ki je opozoril na sporne primere državne nabave zaščitne protivirusne opreme, res vstopa na slovenski politični parket in ustanavlja novo stranko? "Predvsem si želim, da se obstoječa vladna garnitura razbije," je povedal za našo televizijo. Na mizi ima več ponudb, blizu so mu zelene politične ideje, pri tem pa je pripravljen sodelovati pri kakšnem novem političnem projektu.

Nedavna napoved Ivana Galeta v rumenem tisku, "da bo v prihodnje gotovo politično bolj aktiven", je tako med protestniki na kolesih kot v strankarskih krogih dvignila precej prahu. "V državi bi bilo treba nekaj spremeniti v smislu nekih novih politik," je dejal Gale in dodal, da bi morda potrebovali tudi nove obraze. "Ker mislim, da ta strankokracija, ki se je razpasla pri nas, ni demokracija," pravi.

ŽIVEL GALE, NAŠ REŠITELJ, S TEBOJ BO SLOVENIJA ZAKORAKALA V LEPŠO PRIHODNOST, RABIMO NOVE OBRAZE.
Default avatar
Je rekel Gale tudi, da bo do jeseni še marsikaj priplavalo na dan. Res je. Prvo bo na površje priplaval drek iz katerega bo razvidno, da je kot pravnik (z besedo PRAVNIK) podpisal veliko število pogodb za ventilatorje, podpisnik pa odgovarja za vsebino podpisanega, ne glede na to, da je strokovna skupina dala pozitivno mnenje (tudi sodnik pri podpisani sodbi upošteva ali ne upošteva mnenje izvedenca). Čudno, da gospod s toliko masla na glavi ne počaka tiho zanj zelo neugodnega razpleta preiskave spornih dobav ventilatorjev. Raje se kot skesanec sramoti v javnosti. Glede na videno, so ti to njegovi "napadi" le najboljša obramba oz. poizkus zamegljevanja drekca, ki že gre počasi na površje....Dober tek.
Default avatar
kraljmatjaz je napisal/a:


To maslo se cedi iz rumenomodre partije preko genlpanet...ventilatorji so SDS-ov posel o katerem Počivauček veliko ve.
Default avatar
Če bi se takšen Gale zgodil Šarčevi vladi, bi ga janševikarji proglasili za narodnega heroja. Pokončen mož, ki se je postavil po robu komunističnim lobijem, rdeči mafiji, ki ga je hotela izkoristiti kot dežurnega krivca za goljufive nabave, ker so ga silili v podpisovanje nezakonitih pogodb. Preiskavo spornih poslov bi opredelili kot konstrukt krivosodja, kot zastraševanje poštenega človeka v boju proti globoki državi, vse napade nanj pa kot obrambo murgelskih stricev iz ozadja.
Default avatar
Znova 24 TV je napisal/a:


Če ne bil Desus v koaliciji bi JJ pljuval strup preko twitterja po Pivcevi in Desusu...zdaj pa ne more, ne sme...
Default avatar
Gale je žal čisto neprimeren format. Ko ga gledaš, ne veš, ali bo omedlel od strahu ali kaj? In tak naj bo politik,...žal ne bo šlo!
Default avatar
Gale je napisal/a:
Hja, potemtakem Krek ne bi smel biti direktor NIJZ-ja, ker deluje kot antireklama za kakršnokoli zdravje... 😉
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Gale je res nestabilen, zato bo potrebno poiskati "novi obraz",...že stotič in verjetno tudi tokrat neuspešno.