Starševski čvek

JASNI CILJ PROTESTOV

Default avatar
Default avatar
protestisovsizaenegaedenzavse je napisal/a:


Protesti proti tretji vladi Janeza Janše se nadaljujejo. A tudi tokrat na dveh različnih lokacijah. Če sta svoj protest na Trgu republike organizirala reper Zlatko Čordić in Ivan Gale, je Jaša Jenull, ki mu podporo dajejo Socialni demokrati, svoj protestniški shod, na katerem ga sicer spet ni bilo, organiziral na Prešernovem trgu. Tam so s prepevanjem partizanskih pesmi poskrbeli za revolucionarno vzdušje, dogodek, ki se je tokrat vrtel skoraj izključno okoli Janeza Janše, pa so obiskale znane levičarske osebnosti, kot sta Svetlana Makarovič in Violeta Tomič. Naposled so se demonstranti sprehodili tudi do Roške, kjer so se ob karikaturi “Janše” in napisom proti “četverici” vrnili v leto 1988. 

JANŠO V ZAPOR, JENULLA ZA MANDATARJA!
Default avatar
protestisovsizaenegaedenzavse je napisal/a:
Borba za svobodo, za konec janšizma in za združitev z našimi južnimi brati. ❤

99% lenih Slovencelnov leži po kavčih, medtem ko se mi borimo za njih, sram jih bodi.

Kdor ni na protestih, ni vreden nič.
Default avatar
Za svobodo je napisal/a:
Default avatar
Za svobodo je napisal/a:
Res ne vem kaj ti ni jasno, za zamenjavo oblasti so volitve vsake 4 leta, trenutna oblast je povsem legitimna in legalna, ni pa nujno da vam je všeč, kar se pa povezovanja s ćefurji tiće pa bo treba še kaj več, prvo prepričati pametne da bodo šli v to avanturo še enkrat, tega ne boš doživelo, drugič je treba izglasovati izstop iz nato in EU, kar vam tudi ne bo uspelo, ker ćefurji člani EU ne bodo nikdar!
Prej bomo pametni glasovali za S10, to je nova zveza Avstrije , Bavarske, češke Polske, Slovaške , Madžarske, Evropskega dela Ukraine, morda baltskega trojčka in jasno Slovenije.
To je alternativa če razpade EU kot jo danes poznamo, večina teh dežel smo že živele v eni državi, torej nam je sobivanje in kultura poznana.
Default avatar
Naj se lobiji globoke države zmenijo med sabo, kdo jim najbolj ustreza na položajih in naj jih postavijo tja. Volitve so samo zapravljanja denarja.
Default avatar
Protesti? Kakšni protesti?
Tisti v Berlinu je je bil shod zblojenih teoretikov zarote, ki so se ga verjetno udeležili tudi stari znanci s tega foruma Vatikanske ječe, Zartrose in Julius Cezar...
Ti petkovi v Ljubljani pa se groteskno sesuvajo sami vase pred očmi večine javnosti, ki tedensko opazuje ta Galetov cirksantski fijasko.
Pokažite mi prave proteste, prosim.
Default avatar
Ulica nima kaj na volitvah odločat je napisal/a:
kakšna patetika. To trdiš sedaj ko niso tvoji na oblasti, ko so bili so bile pa volitve volja ljudstva, najvišji postolat demokracije, kljub temu da ste vladali z manjšino, verjeli ste da je možno kot leta 46 s terorjem podrediti si vse in vsakogar, da o sposobnostih sploh ne govorimo !
Slika
Default avatar
za kozlat je napisal/a:

Vsem volivcem levih strank je treba odvzet volilno pravico, ker se ne znajo racionalno odločat in ne razumejo demokracije. Njihovi glasovi so pogubni za narod. Vsak polnoleten državljan bi moral opraviti volilni tečaj, da se ga preveri, če sploh loči prave demokratske stranke od preoblečenih komunistov, potem bi ga šele spustili na volišče.
Default avatar
za kozlat je napisal/a:

Ja, spomni se, kako si kozlal po SMC in DESUS, ko še niso bili del Janševe vlade. Takrat so bili cmerarji, nesposobneži, komunajzarji, skorumpiranci, danes so pa vaši in legitimni.
Default avatar
za to imamo pa volitve je napisal/a:
"Prej bomo pametni glasovali za S10, to je nova zveza Avstrije , Bavarske, češke Polske, Slovaške , Madžarske, Evropskega dela Ukraine, morda baltskega trojčka in jasno Slovenije."

Ja, takšno bo nekoč moje kraljestvo.
Default avatar
Podpis je napisal/a:

Točno tako mislim tudi jaz - samo, da za desničarske volivce. Ljudje brez možganov ne bi smeli voliti.
Default avatar
Oprani možgani je napisal/a:
Seveda so legitimni, ker so spoznali svojo zmoto, se bridko pokesali, podprli gospoda Janeza Janšo in ga prosili odpuščanja. On jih je v svoji dobroti zato bogato nagradil tako da jim je milostno podelil nekaj oblasti.
Default avatar
Točno tako je je napisal/a:
Kako sploh lahko razmišljate?
Default avatar
za to imamo pa volitve je napisal/a:
Ta oblast ni legalno izvoljena. lahko postaneš predsednik česarkoli, direktor koriporacije, toda če nimaš nikogar, ki bi s tabo sodeloval, ne pomeni to nič. Enako je v vladi. SMC, kot leva stranka, ki se je tajno priklopila tej oblasti brez vedenja volivcev, je kršila osnovne človeove pravice vseh, ki so to stranko volili. Izvzamem Desus za katero se nikoli ne ve, je pa kljub temu ravno tako bila izvoljena i od levih volivcev največ. Če se glasovi ukradejo volivcem, se jih ne more nikoli pomiriti, nikoli, ker so izigrani. Pahor je naredil zgodovinsko napako, saj bi moral razpisati nove volitve, volivci so takrat že vedeli, da vleče SMC v desno. Počivalnik je naredil iz Cerarja največjega norca, saj je ta stranka nastala iz nasprotovanja sedanjemu PV. Volitve so ukradene, pa tega ne ve niti Kunstelj.
Default avatar
žal mi je je napisal/a:
Politika je najbolj umazana.
To bi se moralo povdarjati na vseh protestih, izdajo.
Default avatar
Desus in SMC sta izvedli veliko prevaro volivcev. Vso volilno kampanjo sta glasno poudarjali, da ne bosta v koaliciji z JJ in SDS. Potem pa naredili obratno od tega kar sta glasno obljubljali v času volilne kampanje.
To je PREVARA volivcev!
Default avatar
DAJEM PAR LINKOV KATERE BI BILO PO MOJEM MNENJU PAMETNO PREGLEDAT
SO STROKOVNJAKI IMUNOLOGI; ZDRAVNIKI KI IMAJO DRUGAČNA MNENJA; MA SAMI TUDI VIDITE KAJ SE DOGAJA TAK DA VAM JE ŽE JASNO KAM TO PELJE:::


KOMU PAŠE DA SMO "RAZDELJENI"?
KORPORACIJAM; BANKAM; VLADAM
poglejte samo zaslužek za razvoj cepiv, proizvajalci mask, celo tablete za malarijo so se rasprodale orožje se masovno kupuje v ameriki in drugje, na črno da ne govorim...
6 minuta posnetka lahko vidite delnice proizvajalcev mask kak lepo laufa...v opisu pa tudi koliko kesa za cepiva

tu je še dokazov o prevari oz fake virusu

https://gustirna.wordpress.com/2020/07/ ... o-pravilo/
https://gustirna.wordpress.com/2020/07/31/prevara/

način na kateri zmagajo?
https://gustirna.wordpress.com/2020/07/ ... ati-autor/
Default avatar
Logično Je, da je ta vlada volitve dobila s prevaro volivcev, ki so volili SMC in DESUS, sicer ne vem zakaj se to tisočlkrat bolj ne povdarja, da smo prevarani in izdani na ravni,, ki je samostojna SLO ne pomni.
Default avatar
logićno je napisal/a:


Zato tukaj točno to ponavljam in poudarjam...Desus in SMC sta izvedla prevaro volivcev. Desus in SMC sta z PREVARO omogočila, da JJ vlada. Zdaj se pa že od daleč vidi kako si drug drugemu držijo lojtro, štango...da lahko počnejo vse kar jim pade na misel.