Starševski čvek

Ministrica iz laži v laži

Default avatar
Gospa je prišla na "žmah". In ji je stopilo v glavo. Zasvojenost s položajem in vsemi bonitetami, ki sodijo zraven. Nič novega - se dogaja to pogosto pri takih, ki prilezejo na to stopnico z leti in ščasoma.
Default avatar
eni so glupi je napisal/a:
davčnavblagajna je za račune plačane z gotovino

tega je plačala občina izola preko TRR in je bil navaden račun, mimo davčne blagajne
vsak mesec izdam za več kot pol mio eur računov, nimamo davčne blagajne.
Default avatar
Okoristila se je za par deset eurov, pa tak cirkus zganjajo. Škoda, da se ne piše Jankovič,....al pa da nima kakšne nevladne organizacije. Tam bi poniknili milijoni!!!!!!!!!!
Default avatar
uboga ministrica je napisal/a:
Ja, boga revica, od ministrske plače ne more preživet, sploh ob vseh korona dodatkih za te kravatarje, ki si jih je izmislil Janša. Zato se mora še dodatno okoriščati za davkoplačevalski denar.

To je bolestna kleptomanija.
Default avatar
Ne vem kako kmetje gledajo na njene visoke pete ko jih obišče. Nič kaj kmečko usmerjena ne zgleda.
Sicer pa je pri tej aferi zanimivo to da je rekla da je bila v Izoli na sestanku z ribiči, a oni o tem nič ne vedo. To je bilo povedano na tv. Hm... Zanimivo...
Default avatar
veš ti en k je napisal/a:
Seveda ker nimaš maloprodaje, tudi sam je nimam, ker račune izdajam samo podjetjem,hotel mora imeti davčno blagajno.
Default avatar
Bobu bob je napisal/a:
Default avatar
Ne mi rečt, da so te nepravilnosti naivne ministrice po naključju privrele na dan ravno zdaj.
Lahko da ona misli, kako jo Ivan podpira in ima njegovo zaupanje. A če bo dobro premislila, bo tudi kmalu ugotovila, od kod prihajajo namigi za medijski linč.
Desusa ta vlada pač ne potrebuje. Je še kakšna lažja pot za odstranitev, kakor osebna diskreditacija predsednice?
Default avatar
Pa ja ne boš rekel da je Janez toliko pametnejši od vas , vrgel vam je kost , vi jo glodate, obenem pa mu pomagate ostati na oblasti.
Če je to res potem mu vsi skupaj ne sežete do gležnjev, če to svojo tezo kadarkoli dokažeš potem ima Janez moj glas na naslednjih volitvah, ker ravno to rabimo, politika ne pa dvorne norčke kateri v mikrofon razlagajo kaj bodo storili.
Default avatar
medtem ko kradejo milijone, so se spravili na njene cente. Ni pošteno, ampak je skromna tatica. Očitno se jo hoče nekdo znebit
Default avatar
Pivčeva, Počivaušek, Tonin imajo vsi nekaj narobe. Tokrat vlada res ni imela srečne roke z ministri. Tile trije so prave cvetke, ostali pa ne vem.
Default avatar
pa kakšne ministre imamo je napisal/a:
Halo?! a prvi minister je pamzgled poštenosti? ravno zato, ker je taksen, kot je, je lahko pod svojo streho spravil sakerje , ki se sedaj smesijo in so že tako ponižani, da jih normalni seveda ne bodo nikoli volili.

Kako nizko smo padli politično! Za precej manjse svinjarije v normalnih demokracijah odletijo v momentu! A slovenija je ocitno korupciji naklonjena, to,je res grozno spoznanje.
Default avatar
Djesus je napisal/a:
Meni se zdi čudno, da jih jj že zdavnaj ni zamenjal.
To naj bi bila super vlada, pa ne more imeti potem takih ministrov.
Default avatar
šudno je da je napisal/a:
Očitno ga ne moti, da ima te tri za ministre, sicer bi jih že zdavnaj zamenjal.
Default avatar
očitno ga ne moti je napisal/a:


Če hoče biti PV ga take stvari ne smejo motiti, valda ne bo žagal vejo na kateri sedi. Vse ima svojo ceno.
Default avatar
Ministrica si lahko privošči vse saj ve, da bo JJ toleriral vse. Šteje predvsem to, da lahko JJ vlada. Od daleč se vidi, da si držijo lojtre drug drugemu...zato se tolerira vse od zgodbe z ventilatorji do ta zadnje zgodbe privat bivanja v hotelu na račun občine.
Na volitvah bo treba pokazat Desusu in SMC-ju da za njih ni več prostora v parlamentu. Prevarantov je že tako preveč v parlamentu.
Default avatar
Glej še tebi ko sta židan in banditeli dobila vsak svoj trezor v kleti kjer jima starajo vina ni bilo panike, enako so ju gostili kot kmrtico, ampak ona ni dobila trezorja kjer bi ji starali vina , ona dva pa sta ga , pa ni bilo nobene panike, sedaj ko nekim krogom ustreza pa je panika , dajmo enake vatle za vse in pojdimo po vrsti, saj tako mora biti red mar ne ?
Default avatar
Djesus je napisal/a:
kaj pa prvemu ministru lahko očitaš razen klinike v Avstraliji, mongoloidnega otroka in pretepanja svoje žene?
Default avatar
pa kakšne ministre imamo je napisal/a:
Ministri in korupcija so res vse kritike vredni .- samo kar bode v oči pa je tudi to,da je ta ista oseba to počela tudi že pod levo vlado - vlado Šarca - pa takrat niso ne levaki, ne sam šarec in tud mediji ne nič povzdignili glasu in naredili reda....
Tore vsekakor je prav da se to sankcionira in je nedopustno - samo z grozo se lahko vprašamo, zakaj to mediji in vsi odkrivajo in zahtevajo šele sedaj, ko je to početje nedovoljeno v desni vladi, ko je bilo v levi so ga tolerirali.
torej očitno zvemo za vse svi.njarije, ki jih počne desna vlada, ko pa je na oblasti leva in počne enako, se pa vse mirno tolerira in se lahko krade.
To mene kot državljanko moti - in zame je kraja kraja in korupcija korupcija in je vredna enakih sankcij če jo naredi desna vlada ali pa leva. Koliko kraj je torej ostalo skritih pred nami v času leve vlade? ker očitno delajo red samo, ko je desna na oblasti. Kradejo pa očitno vsi in levi in desni - v enaki meri.
Default avatar
Ko jajčka pomodrijo je napisal/a:
To je še najboljša razlaga sedanjega stanja.