Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje

Obljubim maščevanje

Default avatar
moja sestrra je napisal/a:
Tole si si pa izmislila kajne😀 saj lepo, da skušaš avtorici pomagati z nasvetom. Samo v tvoji zgodbi je preveč nepravilnosti. Že to, da se shizofrenija ne more pokazati pri 13 letih... Ženske zbolijo pri 20 do 30ih, lahko tudi kasneje. Tvoje sestre tudi niso peljali k psihologu, pač pa kvečjemu k psihiatru. Skratka, drugič uporabi malo več domišljije...
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Napadenega duha ni mogoče pozdraviti s tableti. Ti rabiš osvoboditev od zlih energij, ki so te obsedle. Začni brati Biblijo. Na youtube je veliko ljudi, ki so se rešili shizofrenije z vero. Poveži se z njimi.Default avatar
Najhujša stvar, ki jo doživiš pri psihiatru, je tista, ki se je ne vidi.

To pa je energetska. Že takoj, ko prideš tja in osebje izve zakaj si tam, nate projicira energijo. Ljudje smo energetska bitja. Energija je tisto kar smo (ob uri slovesa gre drugam). Se kdaj vprašate, zakaj se reče "nekoga očrniti" ali "on pa vse pozlati". Zato ker je to res tisto, kar se dogaja. Lahko povem tisoč primerov iz prakse. Sem pač senzibilna oseba.

Ko mene opravlja družba v pozitivni luči, dobesedno vidim zlato energijo pri sebi,zaznavam jo. Se dogaja. Ko sem pisala določene stvari, sem zaznavala energije ljudi, ko so brali kar sem zapisala. To so bile pravile vse dobre energije, ampak vsaka je bila nekoliko drugačna.

Ko grem kam s človekom, vedno začutim njegovo energijo. Pravilo imajo ljudje dobre energije.

Najhujšo, najslabšo energijo sem pa zaznala dobesedno v čakalnici, ko sem čakala na prvi pregled pri psihiatru, pred davnimi leti. Tam pa prav butne vate tista grozna energija, nič zlatega, nič dobrega,... tista sivina, mračnost, teža, kot v grozljivki ali ko jo gledaš. Ko sem to začutila, sem takoj dojela, da te dejansko s svojimi mislimi in energijami naredijo norega, ko te energetsko tako okužije, ko te energije nate projicirajo in če se jim pustiš, si nor. Seveda sem bila zato v hipu ozdravljena. Takoj, še preden sem vstopila notri. Takih energij pa res nočem.

Tudi na zavodu za zaposlovanje so tako zanič energije. ne vem zakaj, ampak tam so najbolj slabe energije kar jih je, poleg teh v čakalnici pri psihiatru. Same težke in sive.... Pa pri kakšni reki (npr. Savi, kjer je bil včasih sejem). To so tudi slabe, zatohle..... Ne vem zakaj ravno pri kakšni reki, ampak take so.

Ampak zadnje čase se pa te negativne energije čedalje bolj širijo tudi po določenih conah v mestu. So točke, kjer so te energije negativne, res močne. Pa ljudje. Določeni so tako, kot bi iz grozljivke odšel, tudi mimo nočem iti. Spet drugi so pa taki, kot bi bili razsvetljeni, prostor se kar osvetli in zjasni, če stopijo taki. Če pa stopijo tisti ta drugi, je pa kot bi v sceno iz grozljivke stopil...

Še huje je, ko umrejo. Sem jih videla. Tako kot takrat, ko grem mimo njih, samo ful močnejša energija se čuti.

Tudi ko sem brala knjige iz knjižnice. Ponavadi sem vedno zaznala enegijo predhodnega bralca. Eni so bili neumni, drugi ful pametni, eni so brali počasi, drugi ful hitro.... Enegije so pa bile dobre.

Meni je preveč dogajalo z mojim 6. čutom in zaznavami.... dokler se nista dva nasrala, zacementirala direktno na moje zaznave in 6. čut....
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ljudje ste tisti, ki duševne paciente in vse "očrnjene" filate s slabo, temno (črno), sivo, zatohlo, depresivno energijo, samo tega dojeti ne morete, ker sta čisto navadni ljudje.

Vi ste tisti. Vi.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Eh, ti bi se rada malo kregala...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Novinarji he he
Default avatar
Z0lj je napisal/a:
Žal ni nič izmišljeno. Moji sestri se je začelo kazati pri 13. letih, če boš malo bolje pogledala v kakšno literaturo, boš tudi videla, da se shizofrenija začne kazati v najstniških letih. Kdaj jim pa postavijo diagnozo, je pa druga stvar. In ja, na začetku sta starša uredila pogovor pri psihologu, kaj ti ni jasno?? Pri psihiatrih je pristala kasneje in kasneje so ji tudi zapisali diagnozo.

Ne vem, zakaj je treba iskati neke samo tebi vidne nedoslednosti.

Hotela sem pokazati, da obstaja tudi druga plat medalje, tudi svojci obolelih oseb, ki trpijo ravno tako, če ne še bolj kot oboleli. Kot rečeno, če tega nisi doživel, ne veš, ne moreš vedeti.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Slabo energijo ti vidiš v stvareh, kjer pričakuješ, da boš doživela kaj slabega oz. te bodo imeli za noro, kar tudi si (psihiater, zavod za zaposlovanje itd.), skratka tam, kjer ne moreš pričakovati, da bo kaj pozitivnega zate.

Nobenega 6. čuta nimaš, to so vse tvoji zblojeni možgani, tako kot tudi tista dva namišljena sovražnika, ki živita v tebi.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Če ne vidiš vzporednic med mojo sestro in tabo, je to zato, ker si bolna. Kot je bila ona. Na vse kriplje odklanjaš bolezen in si prepričana, da so vsi proti tebi. Ampak a se spomniš tistega vica, ko vsi vozijo v napačno smer na avtocesti, samo ti si na "pravi" smeri in bentiš nad tistimi, ki vozijo narobe, koliko je teh norcev na cestah, sami samomorilci, ki vozijo po napačni strani ceste... Morda če se malo zamisliš, ugotoviš, da so vsi ostali tisti, ki vozijo prav in samo ti si tista, ki gre v napačno smer. Razmisli.
Default avatar
O moj bog. Ženska daj odloči se, si shizofrenik postala 2008, 2017 ali 2018? Vsakič nove letnice. In kako te lahko ena oseba hkrati tako muči in hkrati govori, da imaš prav? A ja, a ti ta oseba govori, da imaš prav, ker se tepeš in režeš?
Zdaj sta možnosti - ali si res psihično bolna ali pa si jezna na kakšno osebo in jo preko foruma blatiš. In to že leta. Daj ali preboli ali pa se pojdi zdravit.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Če ne vidiš, kakšne veze ima ta primer s tabo, potem si ti debbil in zaostala.

Paranoja je ista kot pri tebi. Identična. V možganih obeh živijo neki ljudje, ki imajo svoje ideje in vas z njimi gnjavijo. Bolna si, ženska, dojemi in se pojdi zdravit.
Default avatar
Ja, res je. Nora sem, blazna sem. Shizofrenik. Tablete rabim.... Vse je res.....

Vse so samo prividi in iluzije,...blodnje bla bla bla

Ostanite v svojem mikro svetu..... res vam želim da tam ostanete..... večno..... umsko in duševno....

In nikoli ne pridete vem in nikoli ne dojamete, da obstaja še kaj več. Da nikoli ne dojamete resnice o zgodovini. Da nikoli ne dojamete, da obstaja še kaj več... Vsaj srečni boste v svojem mikro svetu, kot evglena med sebi enakimi :)))

Ja, nora sem, blazna.... buuuuu....

Še to pesem si zapojem...

Default avatar
Res je. Padla sem. Vse je moja krivda. Pa vendar, sem izvedela vedno, ko je bilo prepozno. Sem brala knjigo Zdravnik. Fant je slišal pod oknom kakšna grozna usoda ga čaka, če ne bo sprejel ponujenega.... Žal, meni ni bilo dano, da bi komu prisluškovala pod oknom... ampak šele po tem, ko nisem vzela ponujenega..... Samo dar imamo enak.... Usodo pač ne.
Default avatar
Nimaš na svetu nikogar, ki mu zaupaš in veš, da ti hoče le dobro? Da bi ti pomagal poiskati pomoč?
Ker verjamem, da nekje v sebi veš, da jo potrebuješ.
Nisi edina s temi strahovi in demoni, ampak verjemi, življenje je lahko tudi lepo in enostavno. Zaslužiš si ga!
Default avatar
"Ta že ni nora".. ups, pa sem :)))))

6. čut,... zakaj se nas bojijo kot hudič križa?
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ne, nisem jasnovidna, ... nič od tega, žal. Če bi bila bi bila milijonarka, ne nek revež, ki trpi.... Sem samo norec, ki trpi, seveda neumen, zaostal človek kot sem jaz.... Iddiot :))) Ja, idiott sem :)) Totalen. Ne, nora sem, totalno, blazna sem, totalno.... :))
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Default avatar
Valda dva nesposobna in retardirana butaalca bila rada prva liga in zato sta se mi kot mlinska kamna obesila okrog vratu (zasedla večji del moje zavesti in osebnosti oziroma točno tistega, kar si, seveda tega sploh ne veš, dokler ne izgubiš, dokler ne moreš biti več ti), da sem padla po dolgem in širokem.... Dejansko sta mi ukradla zavest in izsilla vso pozornost, to je pa energija....

Krettenčki niso sposobni drugega kot na tuj račun živet, drugim krast, druge uničevat in drugim mesta zasedat......

Krettenskot nima meja. Ne vem veliko. to pa vem zagotovo.

žlehtnoba, ljubosumje.... ko zmaga, je pa to to.

Previsoko sem bila, da ne bi padla.

Preveč foušije, da ne bi padla.

Enostavno čisto preveč foušije, da se mi ne bi zgodilo, kar se mi je.

Čisto navada foušija ali žletnoba babnic.

Prekleta kurbbe hudičeve. Mislite, da ne vem, pa vem.....
Default avatar
Za male pare, poudarek je na male pare prodali.... male pare ste me prodali.... debilčki... večno boste samo debilllčki, hlapčki in janičarki. .... večno,... ker vas bodo večno kurreee fukale vas orle za male parreeeee... iddddiiiooooottttiii... VEčno vas bodo kureee naskakovale, kurrre, vas orle in nikoli ne boste leteli..... ker so vam pač kure uspele sprat možgane, da ste kure, vi boste pa večno mislili, da ste kure in ves keš kuram dali.... in nikoli leteli....

kurrreeeeeeee.... Sramota, krettenčki, sramota.

V Italiji imate pa lady Ga ga, svetovna slava in milijoni...

V sloveniji pa novega shizofrenika v norišnici, norčka, ki se ga vsi izogibajo, kot da je garjav in ušiv..... dokler se ne bo ubil....

Sej drugega hlapčki usrani kot novega hlapčka in luzerja ne morete ustvariti, ker ste hlapčki in luzerji..... To pač ste.

Naprej vas žene pa samo foušija in zavest in ljubosuje. to je pa vaše gorivo. Ne morete mirovat, dokler boljšega od sebe ne uničite in sesujete.... Kureeeeeeee..... večno boste kureee in nič drugega....
Default avatar
Za vse ostale, ki niso nič krivi, mi je pa iskreno žal, da morajo iti skozi to.

Vse kar morajo razumeti je, da jim nisem več na razpolago, ker sta me dva grozna negativneža priklenila nase - govorim izključno za mojo realnost in izključno za mojo zavest. V moji realnosti obstajata samo še 2 negativca, ki hočeta, da jima 24 ur na dan posvečam vso pozornost in vso energijo. Drugega žal ne zaznavam več, drugega ne čutim več, o drugem ne morem več razmišljati, drugega ne morem več zaznavati.

Ne smem obstajati še za nikogar drugega... očitno in ne morem....

Zato nič več ne pričakujte od mene,... ne morem nič več dati, ker so mi vse vzeli. Sej prej ne more dati miru preden ti ne vzame še zavesti in osebnosti... da nič več ne ostane od tebe.... To nisem več jaz. Še senca ne več. Niti senca ne. Mene so živo požrli požrli (osebnost, zavest, energijo) in sedaj sem v tema dvema negaticema..... To pač nisem več jaz, se ne prepoznam več... Sej zaznavati tudi ničesar drugega ne morem več kot ta dve negativca....