Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje

Obljubim maščevanje

Default avatar
jaz te pa razumem je napisal/a:
Pa kaj bo psihiater naredil, če je del sistema? A je jasnoviden, a je jasnočuten? Ni. A vidi avre? Jih ne.... nič ne bo navaden povpečen človek naredil, ker ne more in ne zna.

Jaz pa že vem za mojo tragično prihodnost in usodo. Tragična bo. Navadna zguba in nič drugega, norček, shizofrenik.... zato ker opice ne vedo kje je meja za zlorabljati človeka.... ker opice ne vedo, do kam gredo lahko....ker opica je tako retardirana, da ne pozna meje in misli, da je Bog in da lahko čez vse....
Default avatar
Si kdaj pomislila, da moriš uporabnikom foruma s svojimi nebulozami? Je to pošteno? Če si ne znaš sestaviti lajfa, ker misliš, da ga sestavljajo drugi, potem si kriva izključno sama. Ne išči izgovorov in krivce izven sebe, preberi od vseh let za nazaj, kar ti je folk že svetoval in naredi izpiske le-tega. Bo veliko bolj produktivno.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ljubica, imaš paranoidno shizofrenijo. Saj se zavedaš, da se vse dogaja v tvojih možganih, v tvoji glavi? Nihče ni tvoj sovražnik, nihče ti ne želi slabo, tvoji možgani se zaradi bolezni tako obnašajo in ti slikajo slike, ki v realnosti ne obstajajo. Seveda so zate še kako realne! Verjemi, da ne obstajajo samo tablete, ki si jih do sedaj jemala in ti niso koristile. Ker si se v glavi prepričala, da smo vsi "del sistema" in smo proti tebi (BTW klasični simptom paranoidnosti), si kar nehala z zdravili. Ampak to ti škodi, samo poglablja tvojo krizo in tvojo bolezen. Po mojih izkušnjah se zadeve samo potencirajo in eskalirajo. Zato imaš občutek, da boš tragično končala. Čisto možno, brez zdravil bo šlo samo navzdol, ti možje v tvoji glavi bodo na koncu prevladali in te prisilili v dejanje, kjer boš škodila sami sebi ali drugim namišljenim sovražnikom (ponavadi so to pacientovi najbližji). Pojdi po pomoč, doker je še čas. Ko bo bolezen eskalirala, bo prepozno. Verjemi, da se lahko pozdraviš. Vem, da se po nekaterih zdravilih lahko počutiš izpraznjeno in kot v megli, ampak niso vsa zdravila taka. Treba je najti prava. Srečno!
Default avatar
No, in potem se sprašujejo, ko pride do tragedije, kje so bile vse pristojne službe. Shizofrenična hči zakolje mater...Kaj naj naredijo, če pa prisilna hospitalizacija za take kot je avtorica ne velja. Ne morejo in ne smejo jo kar na silo odpeljati na zdravljenje, čeprav bi bilo nujno. Pred 40 leti so lahko. Svojec je rekel, da se otroku blede, da ima v glavi ljudi, ki tam živijo svoje življenje, pa so lahko prisilno hospitalizirali. To danes več ni mogoče, saj lahko pride do zlorab. Danes takega kot je avtorica prisilno odpeljejo, samo če res naredi kaj hudega- napad na nekoga (kot pravi avtorica- mama samo čaka, da naredi ona kakšno neumnost, da jo da v zavod).
Uboga mati gotovo ne ve, kaj naj naredi, pomoči ni od nikoder, dokler ne bo prepozno. Hči se na vse pretege brani zdravljenja. Epilog bo tukaj tragičen.
Samo da se potem ne sprašujte, kdo je kriv, da se je tragedija zgodila, ker imajo vsi zvezane roke, doker se punca sama ne odloči, da se gre zdravit ali pa naredi kaj takega, da jo bodo prisilno odvedli. Ker ne hodi ven, bo naredila kaj ali sebi ali materi.
Ja, punca je reva in trpi, ampak tudi njena mati je reva in ne ve, kako naj hčeri pomaga. Po moje obe živita vsaka v svojem peklu.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:

Hvala bogu, da se v moji betici ne dogaja nič podobnega kot v tvoji! Bogu 1000x hvala!!!
Default avatar
čisto možno je, da si tako senzibilna. Pomoč poišči od nekoga, ki se spozna na energije. Ne šalabajzerja. Da se naučiš zapirati, oz. kanalizirati energijo. Ljudje, ki tega ne poznajo ali se bojijo, ti bodo itak rekli, da si zmešanka. Nič zato. Če kakšna tableta pomaga, tudi prav, pomagaj si nekako. Upam, da kmalu najdeš pomoč, srečno.
Default avatar
zanzibarr je napisal/a:
Lej, vem, da si ti tisti, ki hoče ukrast denar in to podtanik drugi osebi. Vidim! Ta oseba bi potencialno lahko zaradi tega se končala.

Prekleti morilci hudičevi.

In taki se upajo vame vtikat? Golazen najvišje vrste....
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Vidim hudo denarno goljufijo pač.... Da te ni sram v dno gnilega in pokvarjenega srca, golazen in ti upaš mene soditi?
Default avatar
psihiaater je napisal/a:
Ja, ti imaš tudi hude motnje. Izmišljuješ si zgodbe o meni, predstavljaš si, domišljaš si, da sem nora. Domišljaš si, da sem nevarna, domišljaš si v svoji bolni fantazij vse naslabše, da sem bila na tabletih itd..

TI SI SHIZOfRENIK.. blodnje imaš, izmišljuješ si stvari, domišljaš si stvari.

Nehaj blodit o meni. Pejt k psihiatru, pejt se zdravit, preden se kdo zaradi tebe ubije.

Preden mi kej narediš zaradi svojih blodenj. Se te bojim.

Kje ste se danes dobili vsi shizofreniki z blodnjami, da mene obtožujete, da imam paranodino shizofrenijo....
Default avatar
zanzibarr je napisal/a:
Da te ni sram, da take pišeš. Da te ni sram. Preklet prasssec, zaradi takih kot si ti, imam uničeno življenje in implanete v glavi. Zaradi takih prekeltih prassscev, kot si ti, so mi naštimale imaplante v glavi..

A ti še ni jasno zakaj je toliko ljudi okoli tebe umrlo? Ne, to ni nobeno prekletstvo... pa je samo zato, ker načrtno pobijate angele.... Si pa sami pomagajte....
Default avatar
ne vdaj se je napisal/a:
Ni "senzibilna", bolna je. Ko sem napisal par resničnih vrstic, me je "senzibilizirala" med tiste, ki "hočejo ukrasti denar in to podtakniti drugi osebi". Ženski dogaja zaradi bolezni. Vse popredalčka med tiste, ki so njeni sovražiniki (potem zanje najde nek namišljen zločin, ki se ji ravno vrti v glavi) in tiste redke, ki so na njeni strani (ne vem, če sploh kdo).

Ubožica rabi pomoč, pa se ne zaveda...
Default avatar
zanzibarr je napisal/a:
Ti meni hočeš podtaniti shizofrenijo, iddddiot, ne jaz tebi ne vem kaj.... pometi pred svojim pragom, preden meni podtikaš stvari.....
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ful dobr, a ne, ko ti podtikajo stvari..... take očitne, tle na forumu, da vsi vidijo, kako to gre....
Še malo sami čutite, kako se mi počutimo v resnici....
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Torej ti si bila do leta 2008 angel, ki si kaj- reševala svet?- nakar so se v tvojo glavo načrtno naselili grdobci, ki so tega angela ubili in te zdaj mučijo in ne dovolijo, da opravljaš naprej svoje angelske storitve. Zdaj so vsi, ki ti povejo da si bolna, prasssci, ki so ti v glavo naštimali implantante in pobijajo angele.

Pojdi se zdravit, res. Aja, zdaj sem tudi jaz prassec, ki načrtno pobija angele, ali kako?
Default avatar
angeliii je napisal/a:
Ne. Človek ne more biti angel. Spomnim se, kaj je bilo, ampak je to zame sveto, zato o tem običajno ne govorim... sem raje shizorenik.... norček..... Obstajajo neki x-ljudje.... pač obstajajo, ampak ko to folk izve so samo še norčki in shizofreniki ali pa so mrtvi... tako kot jaz, trenutno norček, shizofrenik (te naredijo).... LJudje pa itak vse zmečejo v isti koš.... Sej pojma nimajo.... Naša kultura najmanj.
Default avatar
angeliii je napisal/a:
Ti si samo idddiot....
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Če igraš norico, nisi izbrala pravi forum, tu vse resno jemljemo; če pa se ti dogaja kaj takšnega, je pa ne samo noro, ampak tudi grozno:

https://mojcavocko.si/2020/07/26/zlorab ... -in-zakaj/
Default avatar
Naj povem svojo zgodbo, pa da vidite še iz zornega kota nas, ki smo bili primorani živeti z enim takim shizofrenikom kot je avtorica. Pekel, vam povem, in dolgo časa nam nihče ni mogel pomagati.

Imela sem 8 let, ko je sestra, stara takrat 13 let, začela s svojimi epizodami. Zelo dobro se spominjam trenutka, ko se je vsaj zame vse začelo. Bili sva sami v dnevni, mama je bila v trgovini, ko mi je sestra rekla, da zakaj sem taka in kaj mi je ona naredila, da jo prijavljam tistim groznim ljudem. Seveda nisem vedela, o čem govori. Najprej sem mislila, da se heca, pa sem se zasmejala. Takrat je znorela in se zdrla name, da naj nikoli več nobenemu ne govorim, kaj ona počne v svoji zasebnosti. Bila sem šokirana, starejša sestra je bila zame vzor, nikoli ji ničesar slabega ne bi naredila, pa saj sem imela šele 8 let in pojma nisem imela, o čem govori. No, par dni je bil mir, potem so se zadeve stopnjevale in najprej je maltretirala samo mene. Dejansko sem mislila, da delam kaj narobe. Blodila je o nekih ljudeh, ki ji hočejo slabo in so se naselili v njej in preko mene prihajajo do informacij. Ko nisem mogla več, sem povedala mami. Takrat je šele znorela, seveda ko mame ni bilo zraven, sem se je začela izogibat.
Mama in oče sta tudi začenjala opažat, da nekaj ni v redu. Dobila je OKM, nihče ni smel odpirati oken, če ona ni prej preverila, stalno je hodila gledat "če kdo zunaj špionira". Mama jo je naročila na psihologa, ni hotela iti, da je menda tudi psiholog proti njej. Končno je mami in očetu uspelo, da je peljeta do psihologa, kjer pa ni hotela ničesar povedati baje. Nadaljevalo se je z vsakodnevnim kričanjem, spori, vsi so proti njej, v šoli je nazadovala, na koncu je špricala, padla razred.... Koliko je mama prejokala, ko jo je imela za špiclja, ki vse prenaša "informatorjem", oče je bil tudi baje "sodelavec". Klicat ju je začela z informatorko in sodelavcem, nista bila več oče in mama. Staša sta hodila vsepovsod, prisilno niso hoteli ničesar narediti, doma pa je bil pekel. Vsega niti ne vem, ker so me večkrat peljali k babici čez vikend, da ne bi vsega tistega doživljala.
Končno so jo enkrat, ko se je začela rezati in je krvavela po glavi (menda bo izrezala ven čip, ki so ji ga umestili) uspeli spraviti na psihiatrijo. Tam se je pod zdravili umirila, ampak še vedno se je videlo, da ni tista prava. Tista dva meseca, ko je ni bilo doma, sem zaživela, prav čutila sem odsotnost strahu. Hodili smo k njej vsako nedeljo, bilo je vedno boljše. Potem je bila doma, nekaj tednov je bilo okej - takrat je bila stara 17 let-, naj bi nadaljevala srednjo šolo, nekaj izpitov je celo naredila za nazaj... potem pa spet kriza. Čisto je nehala s tabletami, da je to orodje nekoga, ki jo hoče izbrisati, uničiti. Da tega ne bo pila, ni šans, klicali zdravnika, ne more nič. če ne naredi česa ekstremnega. Šolo je popolnoma pustila, začela pisati neka pisma in jih pošiljati okoli- RTV, da naj nehajo s sevanjem, ki nalašč uničuje možgane, Elektro podjetju da spušča valove, ki vplivajo nanjo.... Nihče ni nikoli odgovoril, verjetno so imeli vse skupaj za zaje-bancijo.
Da ne pišem celega romana, bilo je peklensko živeti s tako osebo, še danes kdaj ponoči sanjam o tem, kako me obtožuje kaj vem česa in se v grozi zbudim, kričim (pa sem stara 37). Mož me razume, doživel je kar nekaj od njenih epizod (njega so poslali iz vlade, da poroča o stanju in ji zleze v glavo, da vidi ali jo lahko dokončno uniči ali ne...), ve, da je bilo grozno. Sem rabila leta, da sem prišla na zeleno vejo. Danes je sestra v redu, kolikor je lahko. Jemlje zdravila in lahko normalno komunicira, zaveda se, kaj si je v preteklosti domišljala, enkrat se mi je celo opravičila za vse, kar mi je naredila v otroštvu. Dela v eni trgovini in ji uspeva funkcionirati. Delo je sicer dobila prek očetovih zvez, ampak delodajalec pravi, da je pridna in vestna. Občasno ima slabe dneve, vendar še zdaleč ne tako kot v preteklosti. Ni poročena, brez otrok, vendar se sedaj družimo, rada ima moje otroke.

Avtorica, polagam ti na dušo- pojdi se zdravit. Lahko prideš iz tega pekla, samo hoteti moraš.
Default avatar
moja sestrra je napisal/a:
A si ti debbil? mentalno zaostala ali kako? Kakšno vezo ima ta primer z mano?

Kakšno vezo? KAKŠNO? WTF a ste ljudje zmešani, nori ali kako? A si ti nora ali kaj?

Ženska, resno, zamisli se nad seboj. Da te ni sram v dno duše.

En normalen človek je enega ubil.. SEDAJ STE PA SI NORMALNI LJUDJE MORILCE.

En je psihopat... sedaj ste pa vsi normalni ljudje psihopati.....

Človeška krettenskost res nima meja.