Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje

Obljubim maščevanje

Default avatar
November 2018. Najbolj nagravžna človeka, spet ju čutim direktno v živem mozgu. Še 2 leti ni, pa so me vsi zapustili. Sedaj mi je pa vse jasno. Če se človeka, ki ga imajo eni radi hočeš znebiti, boš rabil psihološko mučenje 24 ur na dan - privid najbolj nagravžnih ljudi, kako te 24 ur na dan nadzirajo in berejo misli in živijo v tvoji glavi, v tebi. Živo prisotnost čutiš 24 ur na dan. In trpiš 24 ur na dan, ker so tako nagravžni, da ni besed, da bi se to dalo opisati. In seveda ne moreš delati nič drugega, ker tega ne moreš odmisliti, ne glede na to kako se trudiš. Gledaš TV, odmisliš za 1 uro, potem pa takoj, ko jo ugasneš, se privid vrne kot bumerang in te useka spet v glavo. Delaš puzle, ful not padeš, spet je mir za 1 uro, potem pa nehaš in spet se privid vrne kot bumerang in te useka direkt v glavo.... In tako dan na dan, minuto na minuto, sekudno na sekundo..... V tebi živi nagravžen privid in ni načina, da bi ga odklopil, ne glede na to kako se trudiš. Pozabil, ne moreš..... kot ponavljajoči se cd je. Vedno isto. Zaciklan program v tvoji glavi se vrti v neskončnost. Pokvarjen program, ki je namenjen TVOJEMU UNIČENJU. Vrti se dokler te ne uniči. Mene je tale mafijski program uničeval od novembra 2018 brez prestanka, niti en dan ni minil brez mučenje. Niti en dan.

Priznam, vsak dan sem se boksala v glavo. Včasih sem imela plave oči. Priznam, včasih sem se rezala. Priznam vse, ker sem nekaj bila, avatar sem bila, samo so vse zbrisali in uničili, samo privida nagravženega niso. Samo to so pustili.

V sanjah sem bila kot neke vrste avatar, ki pomaga ljudem.... kot v kakšnem znanstveno fastičnem filmu. Ampak nisem več. Nič več. So me uničili, načrtno in nemerno.

Nikoli ne bom pozabila te spletke in zarote (ker z vsem srcem sem ljubila avatar in delo ki sem ga opravljala) in če kdaj izvem kdo mi je tole nastavil obljubim maščevanje. Obljubil. Obljubi, tudi če se zgodi šele po moji smrti. Upam, da precej kasneje, da bo še bolj sladko.

Na tako grd, nečloveški način, se znebiti človeka, ker ne najdeš nič drugega, da bi se ga lahko znebil..... ker ne najdeš lepega načina,.... ne odpustim in obljubim maščevanje za vsako sekundo mojega trpljenja v tej agoniji v katero so me pahnili.

Namesto, da bi uživala življenje (kot včasih, ko sem bila samo avatar in ne še shizofrenik zraven - ko sem bila avatar sem bila srečna, vesela, vsak dan sem se smejala in hecala - VSAK DAN - potem pa so gravži prišli in čez noč sem se začela rezat in tepst - tako ekstremna je sprememba iz danes na jutri - ker ti nek program za shizofrenijo vstavi v glavo), trpim, se tepem in režem zaradi nagravženga privida in niti sekunde ne morem najti miru v sebi. Nisem grda, nikoli nisem bila, so me pa delali grdo načrtno, sedaj pa grdota prihaja od znotraj, od bolečine, trpljenje in agonije zaradi neskončne krivice, ki so mi jo podtaknili, ampak so mislili, da nikoli ne bom izvedela, ker resnično nič ne vem, skoraj nič.

Jezna sem in na vse kar lahko mislim je samo maščevanje.

Nič nisem hotela. Nič. Nič. Vse kar sem vedno hotela je samo nevtralen občutek, pozitivien, še bolje.

Vse, vse kar sem dobila, vse - je najbolj nagravžen občutek, nekega mafijca.

Ja, so mi dali. Vse - ravno kontra - od tistega kar sem hotela. To ni bil denar, nikoli.

In zaradi tega, samo zaradi tega obljubim maščevanje, čutudi po moji smrti. Potem ta človek, ki je kriv za to, ne bo imel sekunde miru, kot je jaz danes nimam.

Ja, sem ta tiha voda, ki bregove dere.... in deluje izredno počasi.
Default avatar
Vedno so mi vsi govorili da sem posebna. Vedno sem videvala simbole in ljudje so bili velikokrat šokirani. Nikoli me nihče ni smatral za normalno. Nekaj je bilo v meni. Nekaj, kar so prišli ukrast, ampak ker se tega ne da ukrast, ker je to dar, so ta dar ubili. Samo zato, ker nisem bila povprečna Francka, kot je vsaka.... Samo zato, ker sem bila drugačna, že od nekdaj in nekaj drugačnega. In vedno sem imela prav. Vedno. Še danes mi priznajo, samo to, da sem vedno imela prav. In danes, ko je za vse prepozno mi govorijo, prav si imela.... vsak dan, poleg tega, da je prepozno.

Si predstavljate? Zaroto naredijo proti vam. Vi to vidite in veste in o tem govorite. Nihče vam na verjame. Vi ste krivi, potem pa spoznajo, da ste imeli prav, ko je prepozno za vse?

In zato se bom maščevala, četudi po smrti... Najbrž po smrti....

Ne bom tista, ki ji lahko vse delaš,.... tako so govorili,.... ker se ne zna upreti.... ki se je nihče ne boji in ne spoštuje, zato vsak misli, da lahko vse dela brez posledic.

Ravno najbolj tihih bi se morali najbolj bati.

Počutim se kot v tistem filmu Idiokracija..... Sej ne vedo kaj delajo..... Sej res ne.

Default avatar
Sovražniki že odpirjao šampanjec. Zavest zna vzet, motit 24ur na dan, osebnost za uničit, da se človek spremeni za 180 stopinj, da te uničijo, tisto kar si, potem ti pa reče "spokaj"... Prassci.. prassccci. Krast, jemat, izkoriščat zna.... ko pa rabiš pomoč, te pa resetira, uniči in spodi....

Živim med prašiči... ne med ljudmi. To boli v dno srca. Da sem se iz agonije uprla tistemu kar sem bila, da sem padla zaradi bolečine, da me bo sedaj neka opica preganjala in podila.... To boli v dno srca... v dno srca.... Po vseh solzah in vsemu.... pride notri opica, ti uniči zavest, osebnost, da te lahko uničiti kar si,.. da telako potem podi kot zavrženega mačka, ki se vrača k stari hiši.... Da vas ni sram v dno gnilega in pokvarjenega srca.... Hočem zavest in osebnost nazaj.... A to pa ne gre ali kako? Samo jest mora pokat? Ko te pokradejo in oberejo in izkoristijo do kosti, preden te zavržejo.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Zavržejo kot smet....
Default avatar
Danes jokam jaz, ko sovražniki odpirajo šampanjce, sem jokala, ko so tako delovali proti meni in bom jokala...... ampak "tako pač je"... a ne?
Default avatar
6. prijav.. itak močan 6. čut je norost... norost je pa inteligenca....

Daleč smo prišli ni kaj. Idiokracija v polnem razrastu.

Najbolj inteteligentni so tisti, ki se delajo zabite in neumne. In to je 3. svet.

Najbolj zabiti so tisti, ki mislijo, da so pametni. Do tega je prišel že Sokrat.

Krettenskost je, ko vidiš, kako se ti civilizacija sesuva pred očmi, sam pa misliš, da si pameten in inteligenten.
Default avatar
Joj, kako danes spet jokajo. Jaz sem bila mnogim kot mama.....

Zakrkrnjena so srca ljudi.... zakrknjena. Če uničujejo nas, ki smo bili čista ljubezen, bodo uničili vse, česar se bodo dotaknili.
Default avatar
Gre samo za to, da te tablete, ki jih zdaj jemlješ, niso okej. Ali pa sploh ne jemlješ nobenih? Treba bo na novo definirat, kateri medikamenti so zate, ker imaš prisilne misli, ki te uničujejo. Ne boš se jih znebila brez zdravil. Ni nujno, da so vsa zdravila slaba, treba je najti prava zate.

Ker če se bo tako nadaljevalo, boš sama sebe prepričala v namišljene sovražnike, in boš še komu bližnjemu kaj hudega naredila. Verjemi, da tega nočeš.
Default avatar
ti in zmešani slovenček sta za skupajprisiljena v depresijo je napisal/a:
Default avatar
Punca ti si zelo inteligentna,ampak tako zivet in tako trpet smisla nima

A jes tablete,zamenat jih bo treba ce jih.

Te bo znorel do kraja ce neki ne nardis.
Vem kolk ljudi gre mim tvojega klica na pomoc,sam zamahne in rece
Eh spet ta nora. Kolk ti trpis pa nam kismo na ivici normalnosti pa ni jasno.
Daj neki nared no.
Default avatar
Napiši knjigo. Najboljše opisana norost, kar sem kdaj zasledila. Običajno norci niso tako inteligentni za tak izjemen opis doživljaja v svoji glavi. Lahko bi bila best seller, samo rdečo nit poskusi vstaviti.
Default avatar
Čestitam za post je napisal/a:
Biti norec je bila moja najboljša izkušnja celih 12 let do leta 2008. Tako srečna nikoli nisem bila, niti ne bi mogla biti, seveda nisem bila shizofrenik, samo 6. čut je delal na polno. Če imaš močan 6. čut živiš v drugem svetu, ker ga zaznavaš....

Leta 2008 sem pa postala shizorenik, čez noč (čeprav ne slišim glasov, ampak samo zaznavam ljudi, najbolj grozljivo je to, da je vedno en ali dva človeka in na leta isti). Prvo sem čutila nekega starčka (najhuje je, ker čutiš človeka, ki ga ne preneseš, ker ti je tolk gnil, isto bi bilo v realnosti, nobene razlike), ki je prišel izživljat neizživeto mladost nad mano (neizživeto ljubezen in misli, da ti nič ne veš, čutiš, zaznavaš). Vse sem čutila, njega pa nič ni bilo sram, pa mi ni bilo jasno, kako je lahko tolk retardiran, da se tako obnaša in kako je mogoče, da ga ni nič sram, če vse zaznavam. Kako to, da tega ne dojame? Mam močan 6. čut.

Potem je ta izgubil moč in prišla sta 2 negativca, skrajna negativca, mafijca, kakšna španska, italijanksa, balkanska (pojma nimam, ker ne znam soditi po videzu in energiji) tisti ta hudi brutalni negativci, ali katerikoli drugi.... to je pa še težje prenašat, ker težo delata 24 ur na dan. Najhuje je spet to, da sta tako človeška, kot bi bil človek, ki ga ne preneseš in z njim nimaš kej delat,... Kaj naj delam s parazitom, ki bi ga načevljala prvo sekudno, ki bi ga videla?

To kar se mi dogaja sedaj je bolj realno, kot si lahko predstavljate. TAko je, ko bi bil s človekom, samo vidiš ga ne. V bistvu je žalostno ravno zato, ker je tako človeško, realno. To je bistvo vir zla. Da ni nobenih vizij, fantazij, ... nič... Nič. Samo človek, realen, negativen, ki živi v tebi 24 ur na dan in ga moraš prenašati proti svoji volji.

Tu sploh ni nič norega, razen tega, da ga ne vidiš. Seveda tako ne moreš živeti, ker ne preneseš njegove energije, negativizma, parazitstva, neznanja, neumnosti, premalo energije, preveč negativen,.... Človek, neki neumen človek iz greznice, neštudiran.... Nič ni tukaj posebnega ali magičnega ali norega... nič, razen tega da ga ne vidiš. Prekleta realno je vse skupaj. Ravno zato ne preneseš tega, ker je tako realno. Prisiljen si živet s človekom, ki ga ne moraš, ne maram prasca in ne maram ga. Isto kot vi, samo s to razliko, da vi lahko izbrete partnerja, jest pa ne.

Pa vi živite prisilno s človekom, ki ga ne prenesete in njegove energije.

Seveda taka sta samo 2 človečka. Baje sta prišla vohunit za mano, ravno danes sem slišala. To nima nobene veze z mojimi bitji, ki jih je ogromno... to sta navada zabita človečka, ki bi rada boga za jajca prijela in nič drugega... živela pač zastonj na tuj račun....

Zakaj, zato ker imam 6. čut. tudi angela sem že videla. Ne bom nikoli pozabila ipd.

Česa bolan um ne bi naredil, da bi prišel do malo bleščic.... Namesto, da bi se razvila v medij, kar sem,.... sem postala shizorenik zaradi parih tepčkov, ki mislijo, da si lahko privoščijo vse.
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
Default avatar
Ma ja. Govoriš kot sneta sekira. Vendar sem vedno trdil, da takšen bi človeku podal veliko prej roko, kot pa nekdo mimoidoči. Ali se motim, da vidim kateri odgovor bo premagal v tebi?
Default avatar
Kdo mi bo odstranil Kučanov, udbomafijski implant iz moje glave ven? Jest mam dost udobmafije. 24 ur na dan mi nabija direkt v glavo.
Default avatar
A ti je dolgčas da take pišeš ali pa res nimaš vseh koleščkov v glavi..če je to drugo upam da ti bo kdo pomagal
Default avatar
Američani znajo zelo dobro izkoristit vsako "norost", ki jim je dana.
Zakaj je ne bi tudi ti?

Če imaš moč zaznati drug, vzporeden svet, si imela samo nesrečo, če ti je večina zabijala v glavo, da je to sramotno, slabo, bolano.
Izkoristi ta dar. Nas je ogromno, ki bi ga "koristile".
Default avatar
jusko je napisal/a:
24 ur na dan, od novembra 2018, dva "mafijca" ali skrajna negativca, odrasla človeka, živita v moji glavi... Agonija, na agonijo, agonija, ko se ti tak gravž v živo zavest naseli in osebnost. Postaneš zombi, naredi te za zombija, ker je močnejši v tvoji osebnosti in zavesti od tebe. Živ, hodeči zombi.

Za 180 stopinj spremeniš osebnost čez noč.

Podgane, gravža, sta mislila, da bo spet vse dobro, da bodo podgane žrle, žrle, žrle in žrle.... Da ne bodo nikoli do kosti prišle? Pa so, do kosti so prišle, ni več kej požrete, so že vse požrle....
Default avatar
Aha ok...saj pravim,upam da ti pomagajo..
Default avatar
prisiljena v depresijo je napisal/a:
meni se smiliš, jaz te razumem, žal je ta svet pokvarjen do konca in takšni kot si ti trpijo si drugače inteligentna punca moraš poizkusiti kakšna druga zdravila, predlagam ti psihiatrinjo doc dr mojco z dernovšek sedaj dela v sevncii ne vem ali je samo privat ali na koncesijo