Starševski čvek

33 letnica mi je rekla da si želi otrok in resne zveze, potem pa je rekla da je že z več kot 50 moškimi

Default avatar
pa to ne moreš verjet je napisal/a:
50 jih še marsikatera v bordelu ni imela, to menjuje partnerje kot spodnje gate in od take res samo teci stran.
Meni je enkrat ena omenjala neke čudne stvari z večimi naenkrat in sem samo ignoriral. Če jih rabi več, potem se pa naj z večimi poroči.
Default avatar
Mary MCScary je napisal/a:
Butec si ti, ker če bi bilo to res, ga ne bi potem še klicarila. Njej se očitno 50 ne zdi velika številka, ji pa lahko damo vsaj plus za poštenost, ker ženske tako večinoma lažejo in povejo precej manjšo številko. Sploh mlajše generacije kjer nimajo nobenega samospoštovanja in je vse skupaj na en dva tri in imajo partnerjev malo morje.
Default avatar
Je tako!
Default avatar
Ne bit majhen fantek pa cepetat. A mislis da ti pa ostale povedo realno stevilko ,moski pri stevilu punc uporabljajo mnozenje krat 3 zenske pa deljenje z vsaj 3. :)
Glede na to da jo ghosts-tas verjetno ni vse cist super k cene bi sel tud cez to.
Prva odločitev je ponavadi prava odločitev.
Bolj pomembno od stevilke tipov je a kej cutita en do drugaga,a je kemija,a je fajn za pogovarjat,mata skupne interese,...
Pa je mela vec resnih vez,al sam one night stande. Ce je zenska mela 50 tipov se ne pomeni nic. Vazno je a je sposobna met resno vezo pod pogojem da se mata rada.Jaz poznam zenske k so pred 18 letom mele konkretno visjo cifro,nasle ljubezen in so v primeru ene postale osnovnosolska profesorica z srecno druzino.
Mene osebno bi bolj moti ce je bila noro zaljubljena v nekoga pa mu dala srce pa ne ve cist ce je sel zares ven iz njene glave kot samo seks ki je lahko samo fizicna zadovoljitev.
Default avatar
puky4play je napisal/a:
to da jih je imela 50 ni normalno.resna veza gor ali dol.to pove o tem,da nima čustev empatije.noben se kar na enkrat ne spremeni .
in tvoje profesorice vprašanje če so sploh zveste.
Default avatar
Zgodovine nihce ne more spreminjati,pri 33 jo imas ze kr nekaj.Verjetno ima vsak kaksen dogodek iz zivljenja na katerega ni ponosen.Punca se bo na hard nacin naucila da iskrenost ni vedno ok, a verjetno je bil njen namen da pretezka ce je tip pravi za njo ali ne. Pa ga je dala na test,ki ga je ruknu.
Kar se.pa profesorice tice pa ne vem ker se ne ukvarjam prevec z zivljenjem drugih.
Vsak je svoje srece kovac.
Default avatar
Pride kandidat do vaše firme na razgovor za delo. Deluje super človek ampak je v zadnjih 5 letih menjal službo 30x. Ali bi res rad takega zaposlil?

Moje mnenje je, da taki ženski povišaš body count in jo ucvreš. Še kofeta ji ne plačaš. Itak je že navajena.