Starševski čvek

33 letnica mi je rekla da si želi otrok in resne zveze, potem pa je rekla da je že z več kot 50 moškimi

Default avatar
Sem vdovec sredi 30tih, spoznal sem to 33 letnico, delovala je ok, nakar mi na 3jem zmenku pove, da je bila že z več kot 50 moškimi (seksualno), a da si sedaj želi nekaj resnega, družine in otrok. Od tega zmenka jo ignoriram že skoraj 1 teden. Drugače mi je delovala ok, ampak ko sem to slišal sem si rekel samo teci od takšne. Sem prav naredil, kajne? Malo mi vseeno ne da miru ampak z takšno si ne morem zgradit resne zveze? Jaz sem strogo samo za resno zvezo.
Priponke

1_425vPDYmVUl7bTYkgGXR3g.jpeg
(115.56 KiB)

Default avatar
Ne vem, mogoče te je celo testirala. Ljubezen itak nima meja, daj šanso, sicer nikoli ne boš vedel. Bega me samo kako ti je povedala to? Kako sta sploh prišla do te teme pogovora? In to na tretjem zmenku...

Pa javi, kako si se odločil ...
Default avatar
pa to ne moreš verjet je napisal/a:
Sicer bodo ženske verjetno hitele dokazovat, kako se motim, a dejstvo je, da je kapaciteta ženske v tem oziru tam nekje okoli 500 kakovostnih ljubljenj v toku njenega življenja. Tale tvoja je verjetno že precej načeta roba. Kot bi v gostilni jemal na pol pojedene žemljice z mize.
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! «
Default avatar
pa to ne moreš verjet je napisal/a:
Ni mi jasno, zakaj se pogovarjata sploh o tem koliko jih kdo imel! Kaj imas od tega? Lahko bi se ti tudi zlagala. Ce pa pogledas, da je zacela seksat pri 18 letih, to niti ni tako veliko! 3,3 moške na leto. Ja si bedak, ker ji nisi dal niti priloznosti. Vcasih je potrebno pač malo vec casa, da locis zrno od plevela.
Default avatar
1 punca je napisal/a:
50+ tipov ni veliko pri 33? Jaz sem ženska in če bi bila moški ne bi bila nikoli s takšno žensko, enako velja za moškega. Da je imela 50+ tičev pomeni da je nezrel otrok, ki ne bo nikoli primerna za resno vezanje.
Default avatar
Preračunano 3,3 na leto ni veliko, čeprav je cifra na prvi pogled visoka. Zavisi tudi, ali je pač imela po 3 razmerja na leto ali pa je bila znana radodajka, ki jo “pozna cela fara“. Šteje tudi njen celoten življenjski stil - ali gre za urejeno žensko z dokončano šolo, rednim delom, ali bluzatorko.
Sem že starejša in za tiste čase, ko se je kar nekaj punc poročilo že kmalu po 20. s prvim ali drugim fantom, je bila moja številka kar visoka. Mlada sem se znorela in kasneje v resni zvezi in zakonu nisem imela več nobenih skušnjav.
Default avatar
Prvo nima kaj dosti v glavi, da ti je šla to razlagat. Drugo, tej ženski je se dati dol z enim moškim enako enostavno kot iti v trgovino. Težko to razumem. Če bi že hotela imeti odnose brez obveznosti bi imela enega ljubimca na dolgi rok. Da jo ni to čustveno nič izčrpalo in da spolnost doživlja predvsem kot telovadbo ... meni to ni sprejemljivo.
Tudi jaz bi takšno osebo ignorirala. Naj si najde sebi enakega "falota".
Default avatar
Kaj pa vem je napisal/a:

si en redkih primerov....... imel sem kar nekaj "bivših", ki niso bile niti malo resne in veš kaj? vse so imele že prej veliko seksualnih partnerjev. z vsemi, ki je bilo resno, so imele pa 1 ali dva
Default avatar
1 punca je napisal/a:
Poglej na to drugače. S petdesetimi je poskusila bit resna, pa ji ni uspelo, po kakšnem čudežu naj bi ji sedaj? Da se petkrat zafrkne ne rečem,ampak tole je pa brez veze.
Itak je pa provokacija.
Ni je bolj trajne stvari, kot so začasne rešitve.
Default avatar
situacija je taka. če je jebozovna, se upam stavit, da si bo ona prej našla tipa za resno vezo in družino, kot si boš našel ti žensko za resno vezo in družino, avtor, garant. No, verjetno bi tud mene ta cifra odbila, kar je preveč je preveč amapk, če bi začutila moj ritem žviljenja in bi videl, da je ob meni zanesljiva, kaj pa vem, moreš se zavedat, a je tam po 30 letu, tisto kar je bilo primerno za resno vezo že oddano. Sej to tud nekaj velja, če ti je to cifro priznala, če se ni zajebavala. Lahko pa, da je igrala v kakšnem poriniču., pa posel kot posel, jebi ga.
Default avatar
vprašaj jo, kaj je počela, da je bila z več kot 50. Ali je govorila resnico ali sploh ne, drgač če je resnica se jo izogibaj
Default avatar
1 punca je napisal/a:
Bi ti jedla iz krožnika iz katerega je prej jedlo 50 ljudi?
Default avatar
1234567891013161724354650 je napisal/a:
V vsaki gostilni ješ s takega krožnika. Umivanje je seveda vmesna faza. V obeh primerih.
Default avatar
pa to ne moreš verjet je napisal/a:
Da se je z večino od teh tipov hotela vezat in imeti otroke, pol jih ni hotelo z njo otroka in so jo imeli samo za sex, druga polovica so pa tisti, ki si še kako želijo otroka in tudi z njo bi ga imeli, a ji ga enostavno niso bili zmožni narediti, kljub obojestranski želji. Pravzaprav je zadeva mogoče res vredna širše obravnave in nekako jo po svojem celo razumem.
Default avatar
Popay je napisal/a:
No, to me pa čudi. Da se tebi zdi 50 veliko. S kolikimi s pa ti sexal? Po tvojem pisanju sodeč mora biti najmanj 4mestna številka in potem se zgražaš nad žensko, ki je spala s 50imi.
Default avatar
pa to ne moreš verjet je napisal/a:
50 penisov notri, že samo če si za hip to predstavljam, ne bi imel nič s takšno žensko, pa bi lahko bila 99% kar si jaz želim.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Nikoli ne jem v gostilni, raje doma samo jajce na oko. Gospa pa za umivanje itak nima časa.
Default avatar
In spet: moški, ki jih nategne 50, je car, ženska pa khurba.
Default avatar
Ne vem, če je kje kakšen moški (tudi tisti bolj liberalni), ki ne bi pri številki 50 težko požrl slino. Meni bi se še številka 5 zdela že visoka, ampak pustimo to, smo različni. Morda pa je drugače čisto v redu oseba. Morda se ti je zlagala, meni se zdi, da si 50 partnerjev ne nabereš kar tako.
Default avatar
Ellie je napisal/a:
Ista figa. Kdor seksa za šport ni za partnerja. Spol pri tem nima veze. Da se je pa revca matrala, pa da ji eden od 50 ni mogel narest otroka je pa mal.... zabavna.
Ni je bolj trajne stvari, kot so začasne rešitve.