Starševski čvek

ZMENKI

Default avatar

Sama40

Zanima me kje najti moskega od 40 dalje.Imela sem vezo 1 leto ampak pokop.Najprej obljubljal, da bom sla k njemu zivet, da me ima rad...potem pa se med karateno odloci, da bo odsel v tujino.Na morju prodal hiso...kako kar naenkrat tako misljenje?Sla sva narazen.Poklice me se.Moski kaj je z vami?Ne razumem vec nic....Kje kaksen normalen a je sploh se mozno?Lp
Default avatar

Tinca777

Napačen forum. Pazi, zdej te bojo na grmadi sežgali.
Default avatar

837

Če do 33 leta ne ustvariš družine potem je bolje, da se ne razmišlja o tem. Jaz sem to dojel pri 38 letih.
Default avatar

svn

K si bla stara 20 let si mela dost izbire. Ce bi bla pametna bi pametno izbrala, tko pa se zdej lahk do konca zivljenja sprasujes kje so. Verjetno pri mlajsih.
Default avatar

Epic Fail

Sama40 je napisal/a:
Moškega nad 40 lahko najdeš povsod. So zelo pogosta in trdoživa vrsta, ki naseljuje vse kontinente na planetu Zemlja. V primeru, da jih ne vidite, mogoče ne bi bilo slabo, da obiščete okulistično ordinacijo in preverite vid.
Z nami je marsikaj narobe... še posebej v očeh princesk.
Normalni so povsem možni... vendar je problem v vas, ker je vaš spisek normalnosti daljši od romana Vojna in Mir. :-)))

Default avatar

Kaj pa net

Preko spleta si že probala najti kaj? Super nasvet za iskanje tipa za resno zvezo, isto velja za iskanje ženske ...

Če minejo dnevi neprestanega klepeta o spoznavanju en drugega, brez, da bi kdo omenil kaj o spolnosti ali goli koži, potem počasi lahko predvidevaš, da te mogoče ne misli samo pof ukati.
Default avatar

mentalna_sirota

Kaj pa net je napisal/a:
Verjetno je smiselna neka "prava mera". Ker po zgornjem scenariju se zna zgoditi, da dobiš takega, ki "mu ni" ali celo "ne more", to pa zopet ni cilj :-) (ali se motim ? )
Default avatar

Retard

Kaj pa net je napisal/a:
Če minevajo dnevi neprestanega klepeta, brez, da bi kdo omenil kaj o čustvih ali ljubezni, potem počasi lahko predvidevaš, da te mogoče ne misli samo čustveno izrabiti.