Starševski čvek

Mal o astrologiji

Default avatar

o astrologiji

Gledam mal v zvezde. Pa sem opazila, da bo mars retrograden v celoti v ovnu. Zadnjič se je to zgodilo leta 1941. Res je bil retrograden tudi večkrat med tem časom, a ne v celoti, samo delno.

Sedaj me pa zanima, če levičarji pripravljate kakšen udar, glede na to, da ne mislite nehat protestirat? Sam vprašam, ker bo tale mars zadel še kirona (to se sicer nanaša na rane, ne nujno v fizičnem pomenu, ampak kardinalni mars,... pač po mnenju ene svetovne astrologijnje, no pri njej v kardinalnem običajno pomeni fizično).

Čeprav v bistvu bo mars sprožil natalno v negativnem smislu le kirona.... ta se pa nanaša ne neozdravljive rano. Seveda je odvisno od posameznika kje ta planet ima, namreč tako vpliva nanj. Ni nujno da na fizičnem nivoju, pri vsakem drugače.

V karti Slovenije pa je kiron v kardinalnem znamenju raka in kardinalni 7.hiši, zato je še toliko bolj viden, pa ne samo nam, tudi drugi vidijo naše "rane", ki so v povezavi s tujino ali tujci. To se bo odprlo letos. Čeprav, tam doli že razsaja virus... mogoče to ali kej podobnega, kakšen drug virus.

Je pa zanimivo da zna biti v končni fazi to dobro za nekatere. Ampak 12. hiša in 8. hiša sta itak hiši najslabšega slovesa, tu pa se kažejo koristi, saj mars dela trigone na luno v 12. in venero in mars v 8. 12. hiša so bolnice in azilni domovi in zapori, skratka bolj kraji osame.

Bi pa znalo priti tudi do plačila slabe karme, pa tudi dobra bi bila lahko v ilegali, kajti mars bo delal kvadrat na oba lunina vozla. Mars bo kirona dosegel prvič nekje konec avgusta ali začetek septembra. Potem zna to nekaj časa trajati, ker se ne oddalji precej od kirona, ko gre v stacionalno in retrogradno gibanje iz direktnega. Pa še zadeva z mediji, komunikacijo, transportom bi znala biti kritična, ker bo mars delal kvadrat na neptun (vladar 3. hišie). Zmeda ali kaos, nered...

Samo kaj bo na svetovnem merilu, tam je pa celo hujše kot za nas za nekatere države npr. Ameriko, ker se bo mars obračal na kironu v 4. kardinalni hiši ovna. To bo vidno vsem, ker se bo dogajalo v Ameriki. Pa še kvadrat naredi na natalnega plutona v 2. hiši (vojna v financah v domovini). Tradicionalno je pluton kvadrat mars v kardinalnih hišah in znamenjih aspekt nasilja.
Default avatar

Nič kaj dobrega

Če tole prav razumem, nas ne čaka nič kaj dobrega letos. Ali mogoče lahko kaj vidiš že za 2021? Ali nas čaka kaj posebno prelomnega, na primer stik z nezemljani, odkritje kakšnih revolucionarnih tehnologij, zdravil? Se da morda videti kakšen potres?
Default avatar

V Ameriki bo hudo

o astrologiji je napisal/a:
V Ameriki se bo zgodil oktobra letos kolaps, sprva finančni, ki se bo nato prelil v izgrede, nasilje, ni izključeno tudi to, da bo Amerika poskušala zanetiti vojno in tako prikriti svoj kolaps (podobno kot so storili v 2. svetovni vojni, ko so bili v podobnem položaju).

Celotni svet bo čutil posledice kolapsa Amerike, saj je svet zelo odvisen od dolarja in trgovine, katero je že korona močno načela.

V Evropo se bo dogajanje preselilo z manjšo zamudo in bo vrhunec doseglo novembra.

Torej, imamo še zadnji miren mesec, julij, pred nami, v drugi polovici avgusta se bo začelo že konkretno kuhati in potem se bo septembra in oktobra samo še stopnjevalo.

Z februarjem 2021 bo potem šlo na boljše in ljudje bodo/bomo prišli do mnogih spoznanj.

Sloveniji se obeta padec vlade in odprtje starih ran, veliko okostnjakov bo padlo iz omar, na sceno bo prišla nova stranka, ki sicer ne bo zmagala na volitvah, vendar bo krojila usodo Slovenije v prihodnjih letih.
Default avatar

avtorica neizmerno veliko me zanima

Mene zanima kdaj bomo šli na Luno? Pa če bo treba plačat al boš lahk kr na štop šel k gor v nebeške višave in še čez? Kaj pa Mars? Kdaj ga bomo koloniziral? Aja, pa še to a še priporočate brisače ali lahk se lahko tud na kak drug način prevažemo po širnem vesolju?

Hvala.
Default avatar

Ti si pa usekana

avtorica neizmerno veliko me zanima je napisal/a:
V sanjah boš lahko že jutri šla na luno, kot turistka pa verjetno ne boš šla nikoli, ker so na Luni določene stvari, ki jih ljudje ne smemo videti.
Default avatar

štop plac

avtorica neizmerno veliko me zanima je napisal/a:
Štop plac bo še vedno na koncu Tržaške :)
Default avatar

zdravljenje

Ni nujno, da kirona vidiš kot rano - je tudi to, seveda, a je tudi ozdravitev. Mars mu bo dal zagon in ga aktiviral, da končno pozdravimo stare rane in gremo naprej.

Kiron je zdraviteljski planet, ki prinaša novo zavest. Veliko ljudi je že pripravljenih na to. Mundani astrologi pa zelo radi grmijo s črnogledimi napovedmi.
Default avatar

dober dan

Že za lansko leto so bile katastrofalne napovedi in hvala bogu ni prišlo do kake vojne, ker je bila zelo kritična situacija, letos pa je tudi. (Čeprav žalostna realnost je, da imajo nekateri vojne vsak dan ...) Toliko množične agresije, nestrpnosti se čuti v zraku. Res je tudi, da naj bi bilo bolje po koncu januarja 2021 oziroma, kot je nekdo napisal, morda še celo malo kasneje. Do takrat pa ...
Jaz samo upam glede politike, kot je nekdo napisal, da res pridejo neki novi ljudje, ki bodo pošteni in bodo res delali za dobro ljudi. Ker se mi zdi, da pri nas zelo težko pridejo zraven med pomembne akterje pošteni in dobri ljudje. Ker jih zmeraj potem uničijo.
Default avatar

dober dan

V Ameriki bo hudo je napisal/a:
Ali je to mišljena stranka, ki bo krojila usoda v dobrem smislu in bo delala dobro za ljudi? Upam, da ja.
Default avatar

Daj ne klobasaj

o astrologiji je napisal/a:
Astrologija je lari fari, name noben planet nič ne vpliva, sam odločam, kaj in kako bom.
Default avatar

La verita

Daj ne klobasaj je napisal/a:
Sami ne vplivamo na nič. To vam samo vtepajo v ovčje glave, da bi vam čimbolj povečali občutke krivde do vseh in vsega. Dobro jim uspeva, vsem.
Astrologija je pa res popoln lari fari. Zabava za decembrske večere.
Tele post o hudem v Ameriki je pa pospravljen v posebno mapco. Ga bomo še z veseljem prebirali, tam čez nekaj let, če bomo živi seveda.
Default avatar

ah ja

Astrologija ni lari fari, to samo pove, da je ljudje ne razumejo. Je simbolni jezik, ki ga je treba znat brat - kdor je pač nepismen, se mu tudi črke v knjigah zdijo lari fari:) In nepismeni imajo po navadi največ za povedat, kako je vse brez veze.

Se pa astrologijo izkorišča in napačno interpretira -spet podobno kot besede in črke. vse je odvisno od tega, kdo to piše in bere. Neumen um iz besed in jezika pač ustvari nekaj neumnega. Kdor pa ne zna pametnih stvari najti, pa pač njegov problem in znamenje omejenosti.

če nečesa ne poznate in ne razumete, še ne pomeni, da je brez veze. Brezvezen je vaš um, ki pada na prvo žogo in misli, da je astrologija v štorijah, ki jih pišejo po facbooku in youtubu:) to pove pač nekaj o vas, ne o astrologiji kot taki.
Default avatar

Stepni_Volk

o astrologiji je napisal/a:
Slika
De omnibus disputandum..
Default avatar

Ovčke oprane

ah ja je napisal/a:
Oprane ovčke se ukvarjajo z astrologijo, medtem ko se jim elita smeji, kako ovčke porabljajo svoj čas in jih obira na vseh možnih koncih.

Ovčke mislijo, da planeti vplivajo na dogajanje, vendar je vse dogajanje lepo po planu, ki je namenjen temu, da bo šlo še več bogastva najbogatejšim 1% oz. 0.001%.
Default avatar

brisača

ah ja je napisal/a:
Astrologija je ravno toliko točna kot napoved v Alfa Centauri, da Vogini delajo novo medgalaktično hitro cesto, ki planira Zemljino uničenje in da imamo tako le še nekaj let časa, da se preselimo na drugi planet.
Default avatar

o astrologiji

zdravljenje je napisal/a:
Ja, to je res, samo kvadrat je pač najbolj negativen ali točneje dinamičen aspekt od vseh, praktično vedno ko je v kardinalnih znamenjih in hišah zahteva akcijo, ko moraš premagati težavo, oviro, problem, v tem primeru pač nekaj v zvezi z "ranami", ki se nanašajo na tujce in karkoli narediš, ne moreš rešiti problema, ker je nerešljiv, lahko samo oba vidika spremljaš. Problemi bodo in ljudje bodo aktivni, se soočali s težvami in izzivi. Seveda je vključena tudi hiša medijev, transporta, prometa, prometnih povezah...
Dejansko bi se morali določenih tujcev bati, opazila sem, da imajo več moči ali vsaj izbiro, ki je drugi ali mi nimamo. Ponavadi močnejši odloča kaj in kako, ne šibkejši.
Default avatar

o astrologiji

o astrologiji je napisal/a:
Če gledam samo Ameriko. Mars bo aktiviral kirona v 4. hiši, ki se nanaša na domovino. Kiron se nanaša na neozdravljivo rano, ki vedno nekoliko skeli. Vsak ima to kje drugje. Npr. Branson ima kirona v 5. hiši otrok. Prvorojeni otrok je kmalu po rojstvu umrl. Kdor ga ima v 7. hiši je lahko zlorabljen v odnosu, krivica se mu je zgodila v odnosu.... v 2. hiši najbrž krivica na finančnem področju.

Glede na to, da ga ima Amerika v 4. hiši se to nanaša na domovino samo, najbrž Indijance in tudi črnce, čeprav najbrž bolj kriminal povezan z njimi v nevarnih soteskah. Pač na njihov lasten narod. Neozdravljiva rana, bi bil lahko kriminal, ki se je razpasel tam, posledično tudi rasizem, ker ljudje sodijo posplošeno. In dejansko bodo hoteli aktivno rešiti to "rano", notranjo rano, to bo naredil Mars, ki bo šel 3. krat čez kirona. Problem, največji je pa v tem, da bo istočasno sprožil še kvadrat s plutonom v 2. hiši in bo tudi šel 3. krat čez. to pa dobesedno pomeni nasilje, točneje finančno, ker je pluton v 2. hiši ali nasilje zaradi denarja, pač "nasilje" v povezavi z denarjem, imetjem, lastnino, čeprav bi bilo hujše če bi bil pluton v 1. hiši, čeprav znamenja pa je kardinalno. To pomeni finančno nasilje v lastni domovi zaradi aktivacije neozdravljive domovinske rane, ki pa zaradi kardinalnega marsa in kozoroga dejansko se vidi v fizičnem stanju! Zadnjič je retrogradni mars aktiviral tako kirona kot plutona je bilo leta 1815. Zgodovina pravi, da se je leta 1815 končala vojna z Britanijo (1812-1815), kaj točneje se je dogajalo pa ne vem.
Default avatar

oglej si

dober dan je napisal/a:
Oglej si leto 2022. Natalna karta: Pluton v kvadratu z Marsom. Leta 22 ju bo požgečkal najprej Saturn, nato še Uran in južni vozel na Plutonu in proti koncu leta še eklipsa le 2 stopinji stran.
Default avatar

Koga bo požgečkal

oglej si je napisal/a:
Koga bo požgečkal?

Janšo in se bo takrat upokojil?

Šarca in bo izstipil iz politike?

Fajonovo in bo izstopila?

Koga bo pobožal?

Morda ve, kdaj se bodo pri nas odprle i rešile nezaceljene stare rane finančnega kriminala?

Kdo ve, kako bo slo slovensko predsedovanje EU?