Politični čvek

Kako da ma fajonovka tok pozornosti na poptvju

Default avatar

ni boljše političarke

Ni boljše političarke od Tanje, to je prava izbira. Cilje pa moraš imet, kaj je treba ukinit, to mora vsak imet, drugače je prazna vreča kot večina primitivne scene iz ljubljanske kleti.
Default avatar

janssd

Janša jo bo pognal na mesto predsednice vlade, to je že skoraj jasno
Default avatar

kranj al fajon

Zakaj pa prvo ne kandidira za županijo Kranja? Tam bi šele pometla s konkurenco.
Ali je to premalo ambiciozno zanjo?
Default avatar

seveda premalo

Edino tam je prehuda konkurenca od stranke kosovskega doktorja, mora iti na večjo strateško zmago.
Default avatar

ovca si

špona je napisal/a:
No povej kaj dela ta vlada tako odlično da jo je treba prehvalit. Slep si ti zato ker ne vidiš da pop tv in rtv poročata bolj objektivno kot nora 24 ki je tako pristranski medij večjega ni v Sloveniji in potem čim kaj ni všeč janši takoj to objavijo na noro 24 da so se zarotil poti njemu in vi ovce ki to tv vedno gledate slepo verjamete da ne poročajo objektivno. Glej prisluhi v telefonskem pogovoru res da niso zakonito prišli ven ampak zdaj je prepozno ker so vsi slišali kaj je bilo razen ve ovce. Še zadnjič so na hrvaški nacionalki govorili o tej aferi z maskami pri nas in so ONI tudi povedali da imamo dokaze.
Tega pa neboš povedal ker ne piše na nori 24 zato ti bom jaz: Ko je JJ prevzel oblast tisti dan ko je šarc šel je bilo v Sloveniji okuženih 96 ljudi skupno in je janša krivil nesposobno vlado ker niso ukrepali zaprli trgovin,gostiln. Zdaj jih pa je malo več kot v enem tednu spet toliko na novo okuženih pa JJ niti meje s HR ni hotel takoj zapreti kaj šele ostalo. Toliko o dobrem delu vlade.
Default avatar

kraljmatjaz

Ves medijski pogrom proti Janši je dokaz, da bo vladal še dolgooooooooo........