Starševski čvek

Danes v Hoferju v Šenčurju okrog 14.30 ure prassica brez rokavic šarila po pecivu!!!

Default avatar

Nekateri so res

Ena prassica, drugače ne morem reči, ki je "pozabila" masko, in si je pred nos tiščala vrečko za nabiranje sadja, potem še rokavic ni dala gor, ko je nabirala rogljičke!!! Prassica je z golimi rokami, s katerimi se je prej lahko dotikala riti in smrkavega nosu, nabirala rogljičke, potem pa še drugo pecivo!!!

HOFER, KAKO LAHKO DOPUŠČATE TAKE KUPCE IN IMATE VSE OSTALE, KI SKRBIMO ZA HIGIENO, ZA NORCA???

Mene Hofer v Šenčurju ne bo več videl. Bog ve, koliko takih prassic tam šari z umazanimi tacami po pecivu in kruhu!!! FUUUUUJ!!!
Default avatar

Kaj pa ti

zakaj nisi krule ubila ob tem, ko si jo opazovala?
Krula je ubijala SLO narod !!!
Default avatar

Nekateri so res

Kaj pa ti je napisal/a:
Ne zajebavaj.
Gledala sem jo grdo in direktno v oči, sem mislila, da ji bo vsaj malo nerodno, ne, ampak ji ni bilo niti slučajno. Brez vsake zadrege je z golo roko pretipavala pecivo, preden se je odločila, katerega bo vzela. Saj zdaj mi je žal, zakaj je nisem tam nadrla pred vsemi. Po drugi strani pa vsaj vem, kakšen folk zahaja v ta Hofer (za druge Hofer trgovine ne vem). In zato me v šenčurskem ne bo nikoli več, se mi je zagnusil.
Default avatar

mah no

Nekateri so res je napisal/a:
Sigurno si fasala korono. Ker nihče normalen ne piše tule gor cele romane, v reali je pa tiho kot rit.
Na zdravje!
Default avatar

viharni jezdec

Ma ja, včearj bil na kofetu v Podzemlju, natakarica in natakr sta božala cucka od očitnih prijateljev, ona si je šla parklje umit, on pa malo bluzil okoli in potem šel strežt naprej, ker ni meni dajal tisteag kozarca, ampak prijateljem s cuckom, sem bil tiho.😁 Skratka, lahko stokrat maske predpišejo, nič ne pomaga, ljudje so zamzki.
Default avatar

Nekateri so res

mah no je napisal/a:
Ne, nisem fasala korone in peciva se nisem niti dotaknila. Mi še na misel ni prišlo, da bi za to packo karkoli vzela.
Sem bila pa šokirana, ker do danes še nikoli nisem naletela na kakšno tako babo, ki se poserje na vse higienske ukrepe in poskrbi samo za svojo rit.
Default avatar

diskontraji pakirajte v vrečke vse

To je nehigiensko in ZELO NEODGOVORNO OD DISKONTARJA

Treba zahtevat od diskonarjev, da ONI napakirajo te napečene stvari po vrečkah ( papirnatih), v različnih količinah. Pa kruh tudi. Jebat ga - je treba. Ali pa samo eden da zrvaen stoji in take kretene opozarja. Magari varnostik- če so jih včasih najemal za šetkanje po trgovini, bodo morali pa najet še enega za varovanje pred takimi nagraužneži pred nepakiranimi živili.

Če ne ne bomo hodili več to kupovat.

Pa pravilo bi moralo biti: nič več samopostrežnega in nespakiranega v tem času.

Lidl že že ima tiste posebne košarice s spakiranim tam napečenim, naprimer po 4 kajzerice. Na jpa še napečeno pecivo in ostali kruh vsi pakirajo!
Default avatar

Se strinjam

diskontraji pakirajte v vrečke vse je napisal/a:

Tudi na Petrolu imajo pecivo, ki je pakirano v vrečkico, lepo vsak kos posebej pakiran. Tudi diskonti, kjer prodajalci ne strežejo, bi morali storiti enako. Sploh v teh časih!
Default avatar

Hofer pac

Zato se pač ne hod v skladišča v soping. Obstajajo trgovine ki ti ga postrežejo.
Default avatar

kaj pa

je Spar drugačen? Isti sistem kot Hofer in LIdl!

Se pa strinjam, da bi v teh časih morali imeti vsi pakirane stvari!
Default avatar

Lubiana

Nekateri so res je napisal/a:

Kaj zdaj tj ropotaš, si bila zraven, pa bi ji rekla. Jaz bi ji, zato se ne repenči, ker si v resnici rit.
Default avatar

Epic Fail

Nekateri so res je napisal/a:
Samo upaš lahko, da tale packa ne bo hodila tudi v tiste trgovine, ki jih boš v bodoče obiskovala. Tam boš mogoče zgrešila za par minut in ne boš videla kaj počne.
Stara, takoj bi ji morala povedati svoje. Sedaj je prepozno, da se jeziš na trgovino. :-)))
Default avatar

Hofer ima problem

Nekateri so res je napisal/a:
Danes na Vrhniki podobno. Ne več tako mlada mamica z dojenčkom v slingu in dvema malčkom, VSI brez mask. Mati izbirala vsevprek, tamala dva sta imela veselico po celi stacuni. Ko je videla očitajoče poglede ostalih nakupovalcev si je navlekla neko rutko prek ust. Ziher ena trapa ki misli da je virus ena sama zarota in izpostavlja se lastne otroke. Celo dojenčka!
Trgovke je pa niti registrirale niso, valjda, saj jih je premalo. Ena se ubija na blagajni, druga šiba filat police. Glede na brezbrižnost folka bi lahko spet postavili enega mladca pred vhod da bi malo kontroliral folk.
Default avatar

Smiri doživljaj

Nekateri so res je napisal/a:
Daj nehaj no. A misliš, da v drugih trgovinah pa ni takih ljudi? Jaz ne razumem, kako lahko sploh kupujete tiste pekovske izdelke v Hoferju, kadarkoli, ne samo sedaj zaradi korone. Ker prav gotovo se v vsakem Hoferju in prav vsak dan dobi kaka budala, ki šari po tistem kruhu brez rokavic in opranih rok. Meni ste budale vsi, ki tam kupujete kruh in nič manj prassci kot tale, ki jo ti opisuješ, če prostovoljno to kupujete in jeste. Meni je Hofer fajn trgovina, kupim marsikaj, a tistih izdelkov nikoli. Po kruh grem vedno drugam ali pa ga spečem sama.
Default avatar

Na sramotilni steber

Povsod je tako.
Glavno da ima masko in roke vtika v zelenjavo in sadje.
Z masko je vse dovoljeno.
Saj to pišemo že vse skozi.
Ni avtorca nič novega opazila.

Še nekaj sem danes videla.
Nikoli poprej. Kihnil je v kljuko vhodnih vrat.
Odpirajte vrata s komolci ali robčki.
Default avatar

kupec ni kralj

diskontraji pakirajte v vrečke vse je napisal/a:
Fak ej ste vi eni pametnjakoviči. Kot da je dovolj prodajalk, da bojo morale zdaj še po 4 žemlje pakirat. Naj se zaposli potem še kakšno prodajalko!! Ne vem, sicer pa lahko ti prideš pakirat po 4 žemlje. Drugače pa če prodajalka vidi, da šarijo z golo roko po pekarni, stranko opozori. Ne more pa tam 7 ur viset in opozarjat te gnoje, ker ima še drugo delo.
Nikoli vam nič ni prav.
Default avatar

ftgwtttf

Kk ste živčni ljudje zato pa tudi meni ni do dopusta v slo raje delam.
Default avatar

To ni še nič

Uh, kolikokrat sem že videla tako početje, že dooolgo pred corono. Zakaj bi sedaj ljudje spremenili navade, če jim ni treba? Saj lahko pred vsemi z golimi rokami stisnejo vsak kos žemlje, pa jim ne bo upal nihče nič reči. Zato pa lahko to počnejo, ker smo riti! Tako bi moral varnostnik pospremiti k blagajni, pa naj plača vse žemlje, ki so v posodi!
Ampak videla sem že hujše stvari: natakarico, ki si je, med tem ko je stregla, z golo roko brisala smrkav nos in kašljala v zrak zraven gostov. V tak lokal ne stopim več, pa tudi če bo korona popolnoma izkoreninjena. Ker je nagravžno! Eni osnovni higienski standardi pa le morajo biti! Da pa ne bom krivična, večina natakarjev in natakaric deluje zelo čisto in se drži navodil.
Po moje tisti, ki kašljajo in kihajo v ljudi, si ne umivajo rok in z njimi pretipavajo hrano, tega ne delajo z namenom, da bi koga okužili. Verjetno sploh ne pomislijo, kaj hudega lahko naredijo nekomu, ki se npr bori z rakom, ima ostarele starše, za katere mora skrbeti in podobno.
Edina rešitev je, da takim ljudem jasno in naglas povemo svoje. Če bi vsi tako delali, namesto da se razburjamo po forumih, bi bilo takega obnašanja manj.
Zato pozivam vse, ki so se kdaj koli uprli takemu sebičnemu obnašanju, da delijo z nami svoje izkušnje in povedo, kaj se je dogajalo, kako so reagirali in kakšen je bil izid. Je tukaj kdo tak, ki si je opogumil in npr. glasno prosil nekoga, naj da roko pred usta, ko kašlja, ne da ga je samo grdo gledal. Da ne bo pomote: tudi meni je to zelo težko narediti, tako smo vzgojeni. Ampak pogum velja!
Default avatar

provocheh

Meni se zdi popolnoma normalno, da vsako kajzerico ki jo vržem v vrečko pregnetem oz. vsaj stisnem z roko, da vidim koliko je suha...pač starih žemljic in kruha pa ne bomo kupoval...
Default avatar

Včeraj pekarna Mlinar

Pri kliničnem centru. Prodajalka brez maske kihnila v izdelke na polici.