Starševski čvek

Saj je bilo za pričakovati

Default avatar

Jenull

...da ima en od 3500 protestnikov nekoga ki pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki lahko v vrstah tožilstva samoiniciativno odredijo kvazi kazensko preiskavo, ki nima trdne podlage za končno obsodbo,

odlično pa služi antijanšistom in opoziciji, da se vsi prihajajo nastavljati pred kamero in na račun preiskav (ne obsodbe) pozivajo Janšo, da zdaj pa mora odstopiti.

V Sloveniji res ne rbiš veliko, da sprožiš tako gonjo.

Nazadnje smo imeli tako gonjo pred več kot 10 leti, ko se je Patrio v medijih predstavljalo kot škandal stoletja. Temu ROMPOMPOMu je nato sledila oblast Pahorja, Jankovic/Bratusek, Cerar in Sarec.

Nato se leta 2020 zgodi Jansa in po 100 dneh imamo spet ala Patrio, ki služi kot test, ali lahko narod na isto foro (kot pri Patri) pade dvakrat in na oblast spet dobimo levico.

Me prav zanima kaj bo. Glede te farse danes itak vem da ne bo obsojen nihče. Leva politika računa, da se konkurence lahko znebiš že samo na temelju očitkov.
Default avatar

Big kveščn

komu dajejo fu.kat Fajonka, Alenka in nevladnice ☺
pa koliko je med nevladniki ped.rov, ki nastavljajo riti levakom ☺
Default avatar

patriaaa

Jenull je napisal/a:
Lobist Patrie je v Avstriji odsedel zaporno kazen za podkupovanje, ker je predal denar SDSovcu zagožnu, potrjeno na najvišjem avstrijskem sodišču:

https://www.tt.com/artikel/10135940/wei ... ia-prozess

(nemščina)

Ti pa kar nakladaj, kako je bila vse skupaj neka fora.
Default avatar

enim pa

Odiseej je napisal/a:

Enim pač ne bo nikoli potegnilo!