Starševski čvek

Kolegici gre finančno nenormalno dobro

Default avatar

Prijavi Levici

imajo svoje na policiji - jo bodo dali v obravnavo ☺
Default avatar

Svašta peechka rodi

nenormalno dobro poslovanje je napisal/a:

Kdo sploh rabi sovražnike pri takih "kolegicah"???
Default avatar

Torej torej

Torej, zenska pri 40ih ima tri nepremicnine. Od tega vsaj eno oddaja. Ima podjetje, ki posluje. Ce bi ti imela kaj mozganskih celic namesto zavisti, bi ugotovila, da ta tvoja kolegica ze najbrz 20 (!!!!) let dela, v tem casu je pa ja lahko kaj ustvarila, se ti ne zdi?

Tebe muci izkljucno fausija, ker si na minimalno ali povprecni placi in dlje od tega ne vidis. Zakaj ti ne odpres firme in zacnes iskat kupce svojih storitev/produktov? Aja, nimas ideje, znanja, zacetnega kapitala...

Denar tudi dela denar, samo ke treba riskirati. Ce si ob osamosvojitvi vlozil na slovensko borzo, si lahko ogromno profitiral. No, se nedavno si lahko ogromno proditiral pri NkBM, ce si takoj potem prodal. Ampak ne mores se tega iti s tisocakom, ker lahko dobis ven dva tisocaka, ne pa tristo.

Ja, nekateri imajo sreco v zivljenju, nekateri znajo, ampak s svojim pristopom bos dosegla le to, da ti nikoli ne bos imela nic. Namesto za druge cas raje zapravi zase, za svojo intelektualno in duhovno rast. Bo zivljenje velikk lazje in enostavnejse.
Default avatar

Torej torej

ma vse je zanič je napisal/a:
Se en, ki ga daje vse drugo kot kar bi ga moralo.

Saj imas ajpes, poslovni register odprt, samo registrirati se moras. Pa isci vodovodarje. Mislim, osnovne stvari ti niso jasne, pameten pa u tri pm.
Default avatar

Kake mas

Avtorica, po tej logiki noben socialc ne bi mel za burek. Folk se znajde, mogoč migrante fura, 1200e po komadu z BiH do MB. Dalje pa jodlar do Welsa. Vmes je treba mal čez gošo lazit, sam to tak potrpijo za boljši lajf. Biznis pač.
Default avatar

Pipony

Očitno gre za omenjeno igro :
Default avatar

Oh jojjjjj

Ti njej pravis kolegica? Zal ji nisi nobena kolegica, jaz te niti za znanko ne bi hotla met.
Nehaj bit nevoscljiva in zacni zivet svoje zivljenje. Ne ukvarjaj se z drugimi! Pometaj pred svojim pragom!!!
Default avatar

freespirit

Ko že imaš nek začetni kapital z lahkoto. Če kupiš nepremičnino za 100k ,malo porihtaš,prodaš za 150k in potem kupiš spet “novo” za 170k... v bistvu dodas “20”k svojega denarja in na tak način lahko prideš do zelo velikih zneskov... sicer pa,če ni po pravilih,ne bodi fauš ,ker jo bo prej kot slej nekaj zajebalo. Če je kolegica ali ne kolegica,pusti,to nima nič opraviti s tabo,razen tega,da si ji ti fauš!
Default avatar

Zavist

Če ima take prijatelje kot si ti, sovražnikov sploh ne potrebuje!!
Default avatar

zakaj pa

ste se zdaj spravili na avtorico. Razen, da je napisala, da bi nadnjo poslala inšpekcijo, kar je res malo čudno, ima vso pravico, da se sprašuje, kako ima nekdo lahko toliko premoženja. Pišete tako, kot da je pri nas normalno, da nekdo, ki veliko dela, ima jahto in nekaj nepremičnin, ki jih oddaja in prodaja. V resnici pa še daleč ni tako. Večina pridnih podjetnikov zasluži toliko, da si ustvarijo neko družinsko hišo, kupijo boljši avto in si omislijo hobi po želji, potem pa so že tam, kjer jim stroški za vzdrževanje življenjskega stila (+ potovanje, hobiji otrok...) nanesejo toliko, da prav veliko ne morejo več zapravljati. Takih, ki imajo toliko, kot ta kolegica, pa vseeno ni prav veliko, še posebej takih, ki imajo kljub temu, da sploh ne veš, da kaj delajo in postanejo živčni, če jih vprašaš po tem. Malo čudno, da kolegici nočeš povedati, s čim se ukvarjaš. Tako kot obstaja možnost, da ima kolegica legalen dober posel, obstaja seveda tudi druga možnost, da se ukvarja z ilegalnimi posli. Lahko pa tihotapi migrante čez mejo ali se ukvarja s preprodajo mamil. Ampak po večinskem mnenju je avtorica fovšena in bi vsi pustili bogato kolegico na miru, čeprav vse skupaj izgleda sumljivo.
Default avatar

Sandokan2020

Za sebe se brigaj, mona.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

zakaj pa je napisal/a:
V Sloveniji marsikaj ni normalno, kar je v poslovnem svetu povsem običajno. Plenilski kapitalizem je tako samoumeven, da nekaj nalozb vzbuja čudenje. Prej bi rekel, da je nekaj narobe s slovensko normalnostjo, kakor z opisanim primerom.
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

če ima tebe

nenormalno dobro poslovanje je napisal/a:
Če ima tebe za prijateljico , potem sovražnikov ne rabi !
Sicer pa itak nespretna provokacija.
Default avatar

Xyzzz

Foušija - slovenski nacionalni šport...
Default avatar

BrezposelnaMamaSamohranilka

Če foušija bi gorela bi bila v ognju cela-ti Slovenija😀😀 tudi moji prijateljici gre tako odlično in jaz sem vesela za njo, sploh takrat ko ne rabim it na banko po oderuški kredit😉 veš, tudi s prostitucijo se dobro služi..mogoče pa lahko probaš
Default avatar

zatopa

Zato pa v sloveniji lovijo kurje tatove, ker je večji kriminal, če sosed postavi ograjo preblizu vaše, tisti, ki pa se ukvarjajo z mutnimi posli, pobirajo nerazumne provizije v poslih z državo, utajajo davke, preprodajajo svega in svašta, pa so spoštovani sposobni ljudje, ki so pridni in delajo.
Default avatar

Seveda je vse res

Vse za dobro ime familije. V resnici pa pufi na firmi , pufi na osrbnem računu....dokler lahko kolovrati s tem ko oddaja....pa posel laufa še nekak gre. Potem pa enkrat štrik za vrat...se pa pokaže vsa blišč in beda te familje. Na koncu je pa pufa , da ga vso imetje ne pokrije. Poznamo to.
Default avatar

Positivca

Ko boste končno privoščili drugim, bo tudi vam steklo...
Ni lepo, da lastni prijateljici ne privoščite dobrega in lagodnega življenja. Seveda, da ji gre odlično, saj pozitivno gre na pozitivno in obratno.

Namesto, da razmišljate, ali je v skladu z zakonom njeno poslovanje, se raje zgledujte po njej in si ustvarite lastno premoženje in nekaj na kar boste ponosni. Od šinfanja drugih še nihče ni zabogatil.
Default avatar

hmmm-m

Ta čas, ko ti kuhaš zavist in žlehtnobo do te tvoj kot jo imenuješ kolegica ( upam da te skensla iz kroga kolegic), ona dela..... in, lahko tudi ti začneš po malem..... sam seveda, ni urnik 8 ur na dan in vsake 5 minut štrcanje po pametnem telefonu po MON-u, družbenih omrežjih, ipd.....
Default avatar

Łukasz Pedalski

Ne gre ravno za fovšijo, v primeru da ne gre za ravno legalne posle, če kaj preveč vidiš in zveš, je kaj hitro lahko tvoje življenje ogroženo. Zato si takih ljudi ne bi rad imel blizu.