Starševski čvek

Zvižgajo, trobijo hčerki...

Default avatar

Bobu bob

Da mojo hčer posilijo je napisal/a:


Ti dam čisto prav. Jaz bi jim v takem primeru zalil še naselje z bencinom in požgal do temelja. Potem pa naj grejo do varuha človekovih pravic. Pravice to, pravice ono itd. Kaj pa njihove odgovornosti?
Default avatar

propagandist

Sam padete pa cist na vsako poceni provokacijo.....
Default avatar

Da mojo hčer posilijo

Po lastnih izkušnjah lahko povem, da so cigani močni samo, ko jih je več kot en. Če je en sam, je navaden pisdek! To sem opazil, ko so bili v naši vasi cigani. Sami zabuhli oz debeli. Izgledali so kot ne vem kako močni, v resnici pa so samo špehnati, to pa je vse, kar je pri njih. Enega brez težav spraviš na tla. Močni so samo na jeziku in se delajo, da so ne vem kako strašljivo močni s tistimi izpadi, ko vate rinejo z grožnjami in s predmeti v rokah. A vsak cigan more meti v žepu nož in/ali skupino za sabo, ker samo tako te lahko premaga. Oni so imeli nože, mi kovinske štange. Ciganka se je vrgla pred traktor kolega, ta je ni hotel povoziti in se je ustavil, cigani so ga izvlekli s traktorja, in ga štihnili, ampak niso pričakovali, da smo mi bili oboroženi s štanjgami. Enega cigana, kateri je štihnil kolega, sem tako namlatil, da je imel faco celo krvavo, drugi kolega pa mu je s štanjgo še pred tem roko zlomil, s katero je držal nož. Še ciganico sem namlatil, ker je na drugega kolega skočila in ga grizla, praskala pa za lase vlekla. Bilo nas je 7 odraslih proti 6im odraslim ciganom in dve ciganici, ki sta iskali batine. Po pretepu smo poklicali reševalce, ker sta dva cigana bila nezavestna in odšli. Dva dneva po tem sta še dva nabutana cigana hodila enemu kmetu težit, da mu bodo hišo in kmetijo požgali in ne vem kaj še vse, pa mu je ta rekel, da naj kar požgejo, če upajo, je šel notri, ven prinesel lovsko puško, pa jima rekel, da še naj enkrat ponovita, če upata, pa ju takoj zakoplje na gnoj, pa sta spizdila. In pol jih več nikoli ni bilo nikjer na spregled. Malo smo res živeli v rahlem strahu kakšnega pol leta, ampak jih nismo ne videli, ne slišali pa ničesar niso ušpičili. Verjetno zato, ker so vedeli, da mu bomo vaščani pomagali. Bilo je leta 2006 spomladi. Še v črni kroniki smo bili omenjeni kako je prišlo do pretepa med cigani in vaščani.

Me pa prav zanima, če so ti cigani, ki so bili nabutani, še vedno tako pametni ali so le skapirali, da so navadni pezdeti, ki jih lahko vsak nabuta?
Default avatar

Bravo res

Taki slovenski moski se rabijo, ne pa pezdetki v belih srajckah in z zavihanimi hlačkami.

Skoda k niste moji sosedje. Kje pa zivite? :)
Default avatar

PRAVI VERNIK

propagandist je napisal/a:
EVO! Tako se to dela. Ko nekaj napačnega izveš, kar bi ti lahko sesulo predstavo, to hitro označi za desničarsko laž. Tako lahko vztrajaš pri svojem!

To trenutno počneš
https://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_dissonance
Default avatar

v tej temi

PRAVI VERNIK je napisal/a:
Najbolj "napačna" informacija v tej temi je dejstvo, da prav nihče v Sloveniji, tudi ubogi zatirani Slovenec ne, še ni bil kaznovan samo za ogovarjanje mladoletnic in trobljenje mladoletnicam, pa vnaprej na zalogo za mogoče zločine prihodnosti tudi ne. Zato tudi v tem primeru tega ni mogoče realistično pričakovati.

Zato se raje temu dejstvu in smiselni analizi avtorjeve situacije izogibamo, namesto tega pa raje pišemo svoje gostilniške pretepaške zgodbe. Kar ne bo nikakor pomagalo, še manj pa bo kaj spremenilo, vsak v Sloveniji je že slišal po 10 takih.
Default avatar

propagandist

PRAVI VERNIK je napisal/a:
Poglej si vse nelogičnosti v izjavah avtorja, ki so lahko le posledica laganja.
Default avatar

Koki6652

Jaz sem stara 25 in se zrasla v bližini enega takšnega naselja. Sem bila tudi sama žrtev takšnih izjav med odraščanjem in še zdaj. Pač dejstvo je, da so tem ciganom "svetle" punce (še bolj blondinke) še posebej všeč. Sicer se mi ni nikoli nič zgodilo, ampak strah me je bilo velikokrat. Velikokrat sem klicala koga, da je npr. prišel po mene na vlak, ker so na njem bili cigani, čeprav sem imela od postaje do doma 500 metrov. Tudi jaz bi ti priporočala, da se preselite, če se le da. Verjemi, da ji bo hudo, če boste jo noter zapirali. Kaj če bo punca hotela pripeljati kakšne prijateljice prespat ali pa bo hotela iti tekat v okolico. Tudi za voljo vas, če ne zgolj zaradi hčerke. Vsaj pri nas je tako, da imamo skoraj vsak dan cigane pred vhodnimi vrati, ki prosijo za malo vode in ti potem rečejo, da jim daj 5 eur. Poznam ljudi, ki živijo v neposredno sosednji vasi in imajo mir zgolj tisti, ki jim delajo kakšne usluge (popravljajo avte in podobno), ostali pa živijo precej v strahu. Sama sem tudi zaradi te bližine sklenila, da ne ostanem doma oz. si ne delam stanovanja v naši hiši.
Default avatar

Lahko je srat po internetu

Spet se oglašajo razni "močni fotri", ki bi ne vem kaj neredili, če bi se kdo dotaknil njihove sončice ali sončka, v resnici pa nikogar nikoli ni, ko se res kaj zgodi. Takrat fotri samo jokajo, ker jih nihče ne zaščiti. Še nisem slišal, da bi bil kakšen foter na sodišču, ker bi pedofilu jajca porezal ali v ciganskem naselju z orožjem red naredil, kar tukaj eni internetni loleki napovedujejo. Slišim in berem samo o zločinih pedofilov, cigotov in drugih nasilnežev, nikoli pa o nobenem močnem fotru, ki bi filmsko obračunal z njimi.
Default avatar

Pozanimaj se

Da mojo hčer posilijo je napisal/a:
Ni res. Kalašnik lahko kupiš tudi legalno.
Default avatar

Lahko tudi

Pozanimaj se je napisal/a:
Ampak legalno pomeni orožni list, nelegalno pa brez orožnega lista. ;)
Default avatar

Če ima namen

Lahko tudi je napisal/a:
Ja, nič ni napisal kako :)

Pa ni vsaka orožna listina orožni list, medtem ko je vsak orožni list orožna listina. Na orožnem listu, ki je namenjen za varnostno orožje bo imel težko B7 kategorijo. Picajzljam, ampak vseeno :)
Default avatar

PonosnSlovenec

Tak vam povem : črno je črno, belo je belo. Mešamo nena.

Cigane je treba poklat, v plinske celice pa v Sloveniji nardit Auschwitz za to golazen. Vse zaplinit, to je vse gamad. Iztrebit jih ven iz sveta!
Default avatar

KrEna999

Par kolegov, vsakmu par molotovk pa okol vasi... na tak način oni grozijo. Enkrat bojo pa naletel na ene par norih slovencev..
Default avatar

Kr ena trebanjka

Ne vem kje točno živite, v romskem naselju verjetno ne. Drugače pa boste rome srečevali povsod, tudi če se preselite v center Trebnjega, sploh ob njihovih izplačilnih dnevih so na vsakem vogalu. Izogibajte se jih pa bodo tudi oni pustili vas, ko se enkrat zameriš je hudič
Default avatar

davudus

Najboljš se je preseliti čim dalje od teh ciganov, pa boste imeli mir
Default avatar

Runny day

Ponosn slovenc je povedal prav👍🙌👏
Default avatar

vatikanske ječe

Lepote vaškega življenja.