Starševski čvek

Ste kaj podarili svojemu otroku ob zaključku diplome?

Default avatar

Kaj sploh praznovati

krnekino je napisal/a:
In kaj je po tvoje sploh vredno praznovati?
Default avatar

Ubogi tvoji otroci

krnekino je napisal/a:
Ubogi tvoji otroci, če jih imaš. Žalostno, da jim privoščiš le, da smejo jesti kosilo v družinskem krogu. A drugače jih pošlješ, da grejo nafehtat hrano v kuhinjo za brezdomce? Višek pa jim je lahko, da spacaš nekaj cukrastega. Si predstavljam, da jim še to poserviraš z jezo in očitanjem.
Pa ne čudi se, če te bodo na stara leta čimprej strpali v najcenejši dom daleč stran in te potem ne bodo več povohali. Le zakaj bi s svojo pozornostjo razvajali neko staro kljuso, da bi se preseravala po nepotrebnem.
Default avatar

Odnos do otrok

krnekino je napisal/a:
Nekateri do otrok celo nekaj čutimo, dihamo z njimi, se veselimo in ploskamo prvim pesmicam, risbicam, jim polepšamo dan s kakšno malenkostjo, jih bodrimo in se veselimo njihovih uspehov, se tudi bojimo za njih, včasih tolažimo.

Za nekatere pa so otroci očitno le nekaj, kar je slučajno zlezlo iz njihovega mednožja potem, ko so se fookarile naokoli, in do česar nimajo nobenega odnosa.
Default avatar

Lepo darilo

Ena mona je napisal/a:
Meni se zdi zelo lepo darilo. Dobro se je spomnila.
Default avatar

Lepo darilo

lalala38 je napisal/a:
In verjetno se spomniš na diplomo in starše ko ga vzameš v roke.
Default avatar

Ena mona

Lepo darilo je napisal/a:
Ja, vsakič se spomnem ko nosim ta nakit. Res lepa gesta.
Default avatar

Razlog

jaz sem dobila je napisal/a:
Ne zagovarjam ampak si mislim, da je bila neudeležba na podelitvi diplome zaradi financ. 20 let nazaj je bila udeležba plačljiva. Tudi za prejemnike diplome. Tisti kozarec šampanjca je bil hudičevo drag. Meni se je zdelo zelo nesramno.
Default avatar

trinatu

URO
Default avatar

Arkus

pri nas tako je napisal/a:
Torej sta za sinka vsak mesece njegovega življenja v povprečju namenila 1.000 €??? Haha, ne klobasaj neumnosti. Verjetno je zelo razvajen in v 26 letih ni mignil s prostom, da bi zaslužil kak €. Pri vas vsekakor nekaj ne špila, zato pa sta šla računati koliko vama je dolžen.
Default avatar

mmojcaa411

Ko bo diplomiral in bo imel redno službo bo dobil stanovanje.
Default avatar

reti

Da, midva bova dala. itak, da se vsak uči zase, ampak ali niste srečni ob uspehih svojih otrok? Meni se zdi bolj zaslužno darilo za opravljeno diplomo, kot pa za rojstni dan. Ne živimo na veliki nogi, zato sva vsak mesec malo dala na stran. En otrok bo kmalu diplomiral, žal ne bo dobil ne stanovanja, ne avta. 1000 evrov bova dala, mislim da bo zelo vesel presenečenja.
Default avatar

Fionna

reti je napisal/a:
Toliko sva tudi midva dala vsakemu. To je življenjski dosežek, vsi smo se veselili.
Default avatar

bučadebeluča

Gospodinjski aparat, saj živi na svojem. Kot podnajemnica seveda. Prav bi bilo, če bi vsi po zaključenem študiju spokali od doma.