Starševski čvek

Ženske po tridesetem, ki ne dobijo tipa

Default avatar

Pokvarjena roba

Default avatar

ja in ne

Pokvarjena roba je napisal/a:
Se strinjam, ne strinjam se pa z temi alfa beta nadimki. Kaj to sploh je? Zame je to izmišljotina, ki v resnici ne obstaja več (pri človeku). Pustimo živali, to je popolnoma drugo.
Današnji alfa moški velja za kurbirja, v resnici je pa to po vsej verjetnosti neumen moški, ki ima pač igro videza in govora. S tem privablja ženske. Zato ker je neumen, je tudi lahko vsak dan z drugo.
Kaj pa naj bi bil beta? Beta je v bistvu pravi moški s kateirm si ustvariš življenje, ravno tako je lahko dobrega izgleda, pa še inteligenten po vrhu in še zna dobro seksat.
Default avatar

Pokvarjena roba

Noben beta ne zna dobro seksat, drugače ne bi bil beta, temveč alfa.
Default avatar

TRI DESET

Kaj pomeni - ne zna dobro seksati?
Default avatar

Pokvarjena roba

Ni vse v seksu, ampak do tridesetega je ženskam za to pač vseeno, potem je pa počasi prepozno.
Default avatar

Komentar30

Gospodicna cez 30ima sreco, ce naleti na gospoda cez 35, ki mu se stoji kot se za gre in/ali ni skrt+neuporaben. Kot tudi moski, da dobi eno kvalitetno. Jah, recem lahko le, da kdor izbira izbirek dobi. Drugac pa ne vem kje ste najdli tega revcka iz posnetka, ego trip..double digits... komu mar. Rajsi vidim, da ima moski po 30tem 10+ zensk, vsaj nekje pri 5ti je srecal scegetavcek...
Default avatar

Jebo ga My used Land Rover

Pokvarjena roba je napisal/a:

Hah, za kakšno robo se ima pa tale napihnjeni kakor snob? Kaj ga briga, koga over 30 iščejo? Kaj pa on išče? Dvajsetletnice, do katerih ne more?
Default avatar

Komentar30

Analiticno trg samskih moskih 35 in 40+ letnitkov: Tip1: hud jebac v 20ih, v 30ih se je grdo postaral in ni uspel kot je pricakoval. 30+ letnice se mu zdijo cudne, zato hoce mlajso, ki je pa ne more dobit.. jezen. Tip2: Dolgo samski ali locen. Na prvi pogled popolen ampak zal impotenten ali prekrit gej. Dober moski v osnovi ampak si ne mores z njim nic pomagat. Tip3: Malo zgubljen, dolgo samski, razocaran a ne sovrazen do zensk, obicajno neprakticen & pijanec. Tip4: Govori, da so mu zivali ljubse od cloveka, obicajno ima psa, kamor usmeri vso svojo neznost. Tip5: Lep, uspesen, pameten, karizmatizen.. zal psihopat. Tip6: Upam, da obstaja. Ostale tipologije so porocene in verjetno padejo v cisto drugo klasifikacijo.
Default avatar

poročeni so pokvarjeni

Komentar30 je napisal/a:
Poročijo se samo tisti z dvojno moralo,zlagani manipulatorji. Samskim zavidajo, ker so svobodni in neodvisni od nikogar.
Default avatar

Vse je to simpl

Samski so nekvalitetni - najboljši so poročeni. Domov iz oštarije (skoraj) vedno pridejo nazaj domov, vse imajo skuhano, oprano, zlikano in pospravljeno, imajo enega ali dva otroka, kar nekako pomeni, da so potentni in skooooz seksajo, ženske se jih držijo, ker vedo, da se od visoke kvalitete ne ločuje ...
Default avatar

Bobu bob

Ženske po tridesetem imajo vsak dan manj možnosti, da dobijo resnega in kvalitetnega moškega. Če ni imela do 35 leta vsaj 2-3 daljše resne veze je to rdeči alarm. Če ni imela do 35 leta daljše resne veze je velika verjetnost, da je to ženska kateri se je najbolje izogniti.
Default avatar

Pokvarjena roba

moraliziranje pijancev je napisal/a:
Verjetno imaš pokvarjene zvočnike, tip namreč govori v angleščini. Jaz sem samo video zalepil, nič drugega. Te boli, ker me ne moreš direktno kritizirat?
Default avatar

škart roba

Tista oseba, ki vsak teden odpira tovrstne teme, prav gotovo ni dobra roba. Če bi bil tak ulov, bi ga morale babe in tipe non stop pecati, pa še kakšen nezemljan se bi zraven pripopal. Eni pa ste za hece, limate te posnetke, da svet prepričate, da so oni drugi krivi, ker ste vi samski.

Nope.
Default avatar

dajte že prebolet

O moj bog res no. Dejte že prebolet da vas pač nihče noče. Lahko miljon tem odprete, miljonom ljudem poveste da ženske nimajo šans pri dobrih moških po 30em, lahko tulite vsak večer iz balkona pri svoji mamici to, lahko delate kar hočete....pa še vedno se ne bo nobena prilepila na vas. Dejte prebolt. Ker je patetično do amena. Kaj za en stvor od človeka se bo poparčkal z nekom ki se toliko z ljudmi ki jih sploh ne pozna ukvarja? Resno še lastna mati ne vem kako vas prebavlja, ne da bi si kakšna z nepoškodbo možganov vas nakopala na grbo. Res taktika osvajanja, pristopiš k itak mlajši od 30 in nabijaš statistiko in svoje idejo o tem da čez par let je ne bo nihče povohal in naj zagrabi kar zdaj stoji pred njo....sem zihr da pali glede na to da še vedno kle gor visite in tulite v eno :).
Default avatar

Pomembno obvestilo

Jaz sem poročen, ampak na srečo z normalno. Nadležnih luzerk tvoje sorte niti povoham ne, smili se mi bedak, ki mora prenašat tvojo nagnusno osebnost.

Drugače pa ne vem, kaj tako cvilite zaradi enega YT videa. Saj ga nisem jaz posnel... :)
Default avatar

Ne more spat od sreče in zadovoljstva

Pomembno obvestilo je napisal/a:
Kaj se pa ti tako oglašaš, če si zadovoljno poročen ob tej uri, ko bi moral pri normalni spat, ne pa tukaj razlagat luzerjem o svojem blaženem stanju? Nesrečna drkadžija si, to je tvoja realnost.
Default avatar

Pokvarjena roba

Ne more spat od sreče in zadovoljstva je napisal/a:
Lahko bevskaš, kolikor ti paše, dejstvo je, da ste ženske grozljivo zakompleksana bitja in se vedno branite na najbolj podle načine, ta tema ni nobena izjema. Nasedajo vam itak samo še idioti. Jaz pa počnem, kar mi paše kadar mi paše in ne, kakor bi rada diktirala neka ničvredna nepomembna random luzerka z interneta, lol.
Default avatar

Ne more spat od sreče in zadovoljstva

Pokvarjena roba je napisal/a:
Ti kar masturbiraj, kolikor ti paše. Samo glej, da ne zbudiš mame.
Default avatar

Pomembno obvestilo

Ne more spat od sreče in zadovoljstva je napisal/a:
Samska boš do smrti, ker si odurna luzerka.
Default avatar

Pika22

Pravi alfa moški ni tisti glasen, važen in kao "ful samozavesten".
Pravi alfa moški ne poudarja, da je alfa, ampak je to, kar je - MOŠKI.
Tako simple je to.
Alfa samec je sam zase in se ne giblje v krdelu. Je naravni lovec, dobi vsako, ki si jo želi, ker ima naravno, čisto moško energijo. Ženske same pridejo k njemu.
In najpomembneje, alfa samec ne odpira postov, s katerimi nabija svoj ego.

Zelo dobro znam opazovati moško-ženske odnose in točno vem, kaj je alfa in kaj je beta.
Lahko noč, ičke