Starševski čvek

LOČILA BI SE

Default avatar

ne morrem več

s slovencem seks ni okej, z neslovenci pa je. Sedanji mož ME NI ZADOVOLJIL, potrebna sem kot nora!!!! Slovenke smo seksualno odprte in HOČEMO VEČ!!!!!!
Ah dej no nehi je napisal/a:
Default avatar

Popay

kaj pa je to za en tip, avtorica, ki ne opazi, da se ti gnusi, ko sexa s tabo... dobrga fu ka ni, če ženska prej sama ne prime njegovega penisa v roke in se ne poigrava z njim..., ajde en jebozoven komad za tolažbo, na morju se lepše kreše.....


Default avatar

Zaza

Punčka draga ti se kar loči. Tega tvojega moža si verjetno neki drugi speljala. Pa naj te tvoj balkanski ljubimec živi. Samo ko te bo po balkansko nalomu, pa nikar jokat. Mirela st. 2.
Default avatar

Zaza

In če ima ta tvoj mož količkaj v glavi se bo boril za dodelitev polnega skrbništva nad otrokom. Ker ti boš očitno polno zaposlena s fafanjem.
Default avatar

za lase

Tema se mi zdi itak za lase, ampak želim razčistiti glede pokrivanja stroškov v primeru ločitve. Nikakor ne prispeva vsak pol, tako kot tudi zdaj verjetno ne, temveč glede na finančne zmožnosti (oziroma celo na potencialne finančne zmožnosti). Ker ima mož petkrat večje prihodke, je seveda logično, da bo za otroka prispeval več (za koga pa bo?). Pod določenimi pogoji lahko žena zahteva preživnino tudi zase.
Seveda lahko tudi oče zahteva skrbništvo za otroka in ima kar nekaj argumentov za to (otroku ne bo treba spreminjati okolja, na primer).
Default avatar

Tako je to

Zato pa je moja žena moj letnik, kar pomeni, da sva isto stara .. po 10ih letih zakona (skupaj sva že 15 let) je še vedno hudo lepa in bi jo seksal po parkrat na dan, če bi bila za to. :) Denar? Imava nadpovprečno plačo, dovolj, da v miru pregurava mesec.
Default avatar

Ha ha

Taka kot si ti, ni vredno, da zemljo tlači, kaj šele, da dobi skrbništvo nad otrokom in preživnino.
Zakaj se ti pa kar naenkrat gnusi? A je ostal čisto na hitro brez las in zob, pa še tuširat se je nehal. Joj babe požrešne.
In ti bi zdaj imela zakon z ljubezni, ti, ki po moje sploh ne veš kaj je ljubezen.
Default avatar

excell

Ne morem več je napisal/a:
1) Koliko ti pripada bo na koncu odločalo sodišče. Mož lahko dokazuje, da je več prispeval v vezo in tako ni nujo, da ti bo pripadala polovica. Če ne bi hodila v službo in bi skrbela za gospodnijstvo, potem bi imela dober argument - da si skrbela za družino, on pa je zaradi tega lahko več zaslužil. Trenutno tega nimaš, upam da nimaš opravljenih več delovnih ur kot on.

2) Ali boš šla z otrokom v najem ali ne bo tudi odločalo sodišče. Torej kdo bo dobil skrbništvo. Načeloma ga dobi mama, vendar ni vedno tako.

3) Glede na to da so izjeme ki dobijo preživnino več kot 500€, sam ne verjamem, da bi v tvojem primeru s preživnino prišla do 1k€. Če bi prišla do 500€ bi že zmagala.
Default avatar

Moderatorji a lahko

A lahko moderatorji skenslate unega psihiča, ki kar naprej nabija o srbih in krade nicke? Hvala!
Default avatar

to je cena

To je cena za to, ker se tako rade spečate s starejšimi. Ja, čez par let postanejo stari, grdi, neprivlačni, smrduhi in ti logično ni več do sexa s takšnim. Ampak to menda lahko veš prej, preden se greš s starim spečat.
Default avatar

prepusti se toku zivljenja

Draga nesrecnica!
Ne jemlji komentarjev osebno!
Popolnoma te razumem, da si se v tem casu zveze spremenila. Vrednote so se zamenjale. Da si se navelicala tudi moskega. Vecina izmed nas “normalnih ljudi” se v 3 letih navelicamo zveze. Ampak marsikdo vztraja, zaradi financ, otroka, hise,...itd.
Ampak zivljenje je samo eno!!!
Ne mesam pa zaljubljenosti in zivljenje s nekom.
Sex poizkusi drugje, ce si ga tako zelis. Vendar to ni skupno zivljenje. To ni ljubezen. Navelicala se ga bos v prej kot v 3 letih, ko zaljubljenost izpuhti. Je pa vredno poizkusiti, verjemi!!! Realnost je, da ce zelis z nekom ziveti, moras medsebojno funkcionirati ( skupni hobiji, sexualna privlacnost, pripadnost, medsebojna pomoc,...itd). To je cisto nekaj drugega!!!
Ce lahko uzivaj... mlada si se... sexaj, zaljubljaj se, menjavaj partnerje,... ce ti bo to v veselje. Vse ima pluse in minuse!!! Premisli!!! Nikoli pa ne trpeti, kar ti ni. Sexati z moskemu, ko ti ni. Si bos samo zenske bolezni naprtila.
Uzivaj zivljenje in podaj se dogodivscinam naproti!!! Srecno neznano!!!
Default avatar

RES ME NE ZANIMA s kom seksaš

ne morrem več je napisal/a:
Default avatar

ti ej ti

Odloči se že enkrat, a si baba al dec.
RES ME NE ZANIMA s kom seksaš je napisal/a:
Default avatar

pa še kako

dvojni šiht je napisal/a:
Jaz pa avtorico razumem. Sicer ne vem kaj je pri njej razlog gnusenja. No moj gnus (HB bivši) se je na začetku zveze svetil od čistoče. Potem pa je ugotovil, da se mu ni več potrebno umivat, preoblačit in rihtat, ker on je žensko svojega srca osvojil, ji naredil otroka, jo zapečatil (kam pa bo revica šla z mizerno plačo in majhnim otrokom), pa poročen je in se mu ni potrebno več trudit.
Ob takšnem gnusu mine najglobja ljubezen in ni denarja na svetu, da bi to prenašala. Rjava črta (od dreka) na rjuhi zjutraj, tudi na robu mojih hlačk, ko mi jih je ponoči potisnil na stran in mi ga poskusil vtaknit. Še zdaj mi gre na bruhanje. Da niti ne omenim cel teden v enih prešvicanih gatah, da sem na meter vohala njegov smrad.
Njegova sedanja bo kaj kmalu ugotovila zakaj sem ji hvaležna, da ga je takoj po najini ločitvi zapecala.
Avtorica ti že veš kaj je razlog pri tebi in če lahko greš prek tega zaradi materialnega udobja.
Default avatar

Razlike

Verjetno si bila mlada, on pa je bil že takrat prileten gospod.
Nisi se še izživela. Čas je pokazal zobe in starostno razliko. Ta se bo z leti le še poglabljala.
Verjamem, da je nočna mora, ko moraš leči k nekom, ki te več ne privlači, ko te strese, ko se te dotika.
Na drugi strani morda obstaja oseba, ki po tvojem partnerju hrepeni.
Dajta si prostor. Življenje je le eno in to naj bi bilo lepo.
Ljudje se spreminjamo in rastemo. Če tega ni v partnerstvu z obeh strani, se pota razidejo.
Default avatar

Delko

Hehe, se bo gospa ljubila z južnjakom... Samo je pozabila da bo bo preživnino morala dajati temu ljubimcu, k nemore on seksat če bo zmatran od dela....
Tako d priporočam da se malo vase zagledate, predvsem če je mož pošten do vas! Če ni pojdite po svoje....
Default avatar

Ojojoj

Kakšna škoda je, da ti je denar bolj pomemben od življenja in ljubezni. Nimaš ga (več) rada, zdaj pa razmišljaš, kako bi mu še denar pobrala. In groza, da je takšnih žensk obupno veliko. Če sama hočeš stran, uničiti zvezo, družino, ali ti v tem primeru vest ne pravi, da je edino pravilno in pravično, da se odrečeš vsemu, kar je njegovega in si gradiš življenje po svojih zmožnostih? Ne razumem žensk, ki želijo premoženje svojih partnerjev sploh, če partnerja ne marajo. Rade bi lagodno živele, brez, da bi kaj vložile in naredile za to. Pa nikoli srečne in zadovoljne. Imam partnerja pa nisva tako dolgo skupaj in je najina spolnost že dokaj rutinska, ne čutiva takšnega poželenja več, kot na začetku ampak imava pa intimnost v spolnosti in drugače na visokem nivoju, se čutiva na duhovni, mentalni ravni, pa je to veliko več vredno kot pa fizično poželenje in strast. Saj nisva samo kos mesa, ampak veliko več od tega. Da ljudje gledajo nase in na druge samo z vidika materialne substance, se s tem obsodijo na velik manko, ki ga doživljajo po tem, ko ni več strasti. Brez spoštovanja partnerja, zaupanja in iskrenosti ti ne bo fajn ne s sedanjim in tudi ne s katerim drugim partnerjem. Zrela komunikacija je vredna več kot njegovih 5k na računu, verjemi. Te številke so lahko kvečjemu samo dodaten plus, če že pač naletiš na moškega, ki je dobro situiran. Če pa tega ni, te pa ne sme bit nič manj zato! Razvijaj svojo duhovno, duševno, mentalno zavest in nehaj toliko misliti samo na materialno plat življenja v smislu koristoljubja. Bodi dobra in delaj dobro, pa te bo življenje na(d)gradilo in ne boš več čutila takšnega primanjkljaja.
Default avatar

Vzorec oceta

Spostovana.

V kolikor gre za dober vzorec moskega, oceta se ti ponudim, da grem na kavo z njim.

V kolikor si bova vsec in bova lahko zgradila prijateljske vezi, kasneje morda kaj vec bos vesela,da si svobodna.

Privoscim ti nekoga z ljubeznijo.

[email protected]

Objavljalka veselim se tvojega maila
Default avatar

Vzorec oceta

Upam,da ne razumes narobe in da te s tem nisem prizadela.Skoda je obeh v kolikor ne gre za izkazovanje ljubezni.

Morda se motim. Taksen je moj vidik.
Vsak si zasluzi najboljse.

[email protected]