Starševski čvek

Žena in facebook

Default avatar
Zaljubil sem se, tako se je začela najina zgodba. Zdaj pa gledam njo, kako ure in ure visi na facebuku. Na zivce mi gre, res prav težko jo gledam. Pogovarjava se skoraj nič, kajti jaz se z njo nimam kaj za pogovarjat. Je popolnoma nerazgledana in edino kar jo zanima je brskanje po življenju drugih. Sedaj se pripravljam na ločitev, na to je je pač potrebno pripravit, da ne bo slučajno kaj dobila, kar pri meni sigurno ne bo. Vsem, ki jim gredo njihove nesposobne žene na živce, svetujem, da se pripravijo in jih nato nogirajo
Priponke

profimedia-0493204104.jpg
(91.96 KiB)

Default avatar
obupno je napisal/a:
Si hotel bicikl, zdaj pedaliraj..
Default avatar
obupno je napisal/a:

Zaljubil si se, a? S kurrcem, ane? Dedci ste hujši in slabši od psa. Greš se poročit z eno nerazgledano babo, s katero nimaš nič skupnega, vendar si bil vanjo vseeno zaljubljen??? V njene joške? Peechko? Je znala dobro tvojega curaka potegnit?

Glup si ko kurrac.
Default avatar
Srečna ona,ki se te bo znebila.
Default avatar
O ti pa tvoj Facebook. Se mi zdi,da si ti bolj obseden z Facebookom kot ona.
Default avatar
obupno je napisal/a:
Torej si jo poročil zato ker si se zaljubil v nerazgledano punčko, ki jo zanimajo samo drugi ljudje in njihova življenja. Sedaj se boš pa ločil zato ker je nerazgledana in jo zanimajo drugi ljudje in njihova življenja. Logično. Čist. Zelo si pameten :). Same odlične odločitve sprejemaš v življenju :).
Za naslednjo ženo si mogoče lahko omisliš ančko. Se boš pomoje isto zaljubil glede na to da si očitno zaljubljen ko se ti dvigne (in zdej delajo že ogrevane :)), pa še ločit se ne boš rabil ko se boš odljubil od negovoreče žene, jo sam v smeti vržeš pa bo. Pa si omisliš novo...ne vem enkrat blond z velkmi joški, enkrat temno z majhnimi, enkrat rdečelasko....pač po navdihu.
Default avatar
o matr kakšne to ven pišete, kaj facebook te moti zaradi tega jo boš pustu???? Spoznal si jo pa na facebooku ane?? :D
Default avatar
O, lepo. Torej me moj ne bo nikdar zapustil, ker nimam in ne maram FBja 😂
Default avatar
Glavno da je lepa. Pa imej zdaj urejeno frizuro, nohte in popoln mejkap. Pa seveda popolno postavo. Ne misli da si edini, ki je prepozno spregledal.
Default avatar
Pa dobro no! Pa kaj je ljudje z vami?? A res znate zgolj pljuvati po ljudeh? Od kje vam ves ta negativizem? Le enkrat sem na ta forum objavila svoj pripetljaji in dobila zgolj pljuvanje. Ko pogledam druge objave, je veliko slabih komentarjev. Mar ste res ljudje moralno čisto na tleh?? Vsak zapisan komentar pokaže to, kar dejansko oseba znotraj sebe čuti. To ni nobena filozofija, kar misliš to si in to tudi pišeš. Mislim, da je to forum, na katerem mnogim spustijo ventili, ki so se jim že lep čas nabirali v njihovih glavah. Mar res živite tako?? Nekdo se je obrnil na vas, da mu daste kakšen nasvet, vi pa narobe razumete in mislite, da imate prav, ko svoj bes izražate v svojem komentarju. O pisavi pa sploh ne bi začela. Dajte prosim začnite smeti pometati pri sebi, veliko je dela. Gospod, ki pa je objavil zgodbo mu pa svetujem, da naredi to, kar misli, da je prav zanj. Tako ne bo nikoli naredil narobe. Ob vseh težavah, ki jih ima, mu je najmanj potrebnih še tako nizkotnih besed. Vse dobro 😊.
Default avatar
Naj ti bo dobra izkušnja za naprej, česa se moraš izogibati. Je kar pogosto, da bolj kot je človek notranje prazen, večji poudarek da na fasado in bolj se trudi izpostavljati to fasado. Vrednost marsikatere take je le v lasnih podaljških, in umetnih krempljih po vzoru porno igralk. Vsak lajk in pocukran komentar je za njih kot zrak in voda.
Default avatar
Zblojenost je napisal/a:
Jezni so na kdo ve koga. Tako je to. Doma stvari ne špilajo in potem se tukaj ventilirajo, namesto, da bi začeli reševati svoje probleme.
Biti žrtev in izpostavljati druge je lažje, kot biti odgovoren za svoja dejanja.
Nietzsche pravi, da ljudje strahopetnost prikazujejo kot moralnost, vsak ve zase do kakšne mere je to res.
What you most want to find will be found where you least want to look.
Default avatar
Živijo.

Nekako podobno se je začela moja zgodba z bivšim možem. S tem, da sem se jaz ločila zato, ker, ko sva se spoznala je bil takooo zelo zaljubljen vame in govoril, kako lepo, da sem delovna, razgledana, da sem urejena, itd. Ko pa sva se preselila skupaj je ploščo obrnil. Nič več mu to ni bilo všeč. Pa je tekmoval z mano in metal polena pod noge, da ne omenjam psihičnega terorja. Morala bi biti samo doma in kuhati-in hmmm, še potem, ko sem ostala doma, mu pa spet to ni bilo všeč. Skratka vse tisto, kar mu je bilo všeč en trenutek, mu drugi trenutek več ni bilo. In noben ne razume, kako to, da se je zaljubil vame in potem mu vse to gre na živce, saj pa verjetno veš, da oseba ne bo tako zelo drugačna po poroki-no, razen njega, on se je obrnil ta 180 stopinj. Le podelim izkušnjo in v razmislek avtorju-dobronamerno. Lp.
Default avatar
obupno je napisal/a:
Vedno sem govoril da soc..omreźja so leglo kurbarije! Nevem kaj bi mi bilo pomembno da mi všečka fotko en neznanec-ka!??
Bedarija na m3!
Vrž jo čez prag!
Default avatar
Hja to je to je napisal/a:
Na fb, insta .... je več kurbarrije kot na tinderju, kupidu, ona-on ....