Starševski čvek

Bivši fant mi grozi

Default avatar
Moja zgodba.
Moj bivši fant se je zelo bal, da bi se zredila. Imam 52 kg pri visino170 cm. Jem sladoled in mi ga izpuli iz roke, češ to ni zate. Gledava film, si naredim doma kokice in mi jih vzame in mi prinese jabolko. Povabi me na večerjo in dobim za jest solato. Dobesedno samo zeleno solato z oljem in kisom. Medtem, ko se on baše z zrezki. Ko sva šla jest k mojim staršem in sem jedla normalno pac tipično nedeljsko kosilo, meso, krompir, juho in sladico in prideva domov se začne dret name, da kaj se grem, da jem take stvari. Že 100x sem mu povedala, da bom jedla to kar mi paše, če pojem kaj takega kar ni po njegovem mi reče, da je najboljše, da greva narazen. In sva tudi šla! Nato mi začne klicat iz nevem koliko številk in mi grozi z samomorom. Me dodaja in nekih fejk profilov na fbju in mi piše res bolane stvari. Kako je lahko nekdo tako bolan v glavo? Na zacetku najine zveze je bil normalen, res nevem kaj se mu je zgodil medtem. Razmišljam, da ga prijavim.
Priponke

profimedia-0351189989.jpg
(83.66 KiB)

Default avatar
Jaz bi ga definitivno prijavila. Ker to ni normalno to je psihopat!
Default avatar
Ok kaj je pa tega pičlo da take počne pa ne vem, če bo pretiraval še vedno ga raje prijavi. Že to da ti ni pustil jesti normalno, mu nekaj fali v glavi. Ne vem kako si sploh zdržala nekaj časa z njim, ker to pa ni normalno da se spravlja nate kaj moraš jesti
Default avatar
Viharni bi rekel multinicno zafustriran tip ampak on se ne bi strinjal s tem, ker on je še hujši.
Default avatar
Tvojemu bivšemu se očitno kolesa v glavi v napačno smer vrtijo. Ali ga je obsedenost z kilogrami privedla do tega,da je poletel čez kukavičjo gnezdo.
Default avatar
Ne vem, kaj čakaš. Že zdavnaj bi ga morala prijavit.
Default avatar
Brezvezna provokativna zgodbica, ki ji bebci verjamejo. Na parih točkah si se izdala, žal.
Default avatar
Takih tipov pravzaprav niti ni tako zelo malo ... jaz poznam dva taka primera.
Default avatar
Svestomajkarodi je napisal/a:
Kakšen neumnež, kokice so eden najbolj dietnih prigrizkov, kar jih je. 90 % zraka. Nekdo bi mu moral svetovati, naj se malo izobrazi o prehrani preden drugim pametuje.
Default avatar
Pa kaj še je napisal/a:
Tudi, če je provokacija. A misliš, da takšni psihoti dejansko ne obstajajo?
Default avatar
Poznam enega takega bolnika. Prijavila ga je šele, ko ga je zagledala pred sabo, ko je šla spat. Kako je notri prišel I don't know. To so res umsko motene osebe.
Default avatar
A "svojo" klobaso in jajca ti dovoli grist, ali se boji, da se boš preveč zredila od sperme?
Default avatar
Nujno ga takoj prijavi, ne vem kaj sploh se cakas. Takoj jutri, zalezovanje po kazenskem zakoniku mi pride samo na pamet. Vse njegove ignoriraj, takoj.

Pa ne cakaj, da se spametuje, ker jutri si lahko zrtev neuravnovesenega tipa. Tocno ves, da teh primerov ni ravno malo, zal.
Default avatar
Svestomajkarodi je napisal/a:
Če si še mladoletna, bi bilo za začetek dobro, če ga zatožiš svojemu in njegovemu očetu. Tvoj oče, da ga umiri in malo "prestraši", njegovemu očetu pa, da se naj pogovori z njim, in če ne bo prenehal, da ga boš prijavila.

Današnji telefoni omogočajo avtomatsko blokado klicev in smsjev, kar pomeni, da tebi sploh telefon ne bo zvonil, njemu pa bo zvonilo ali pa mu bo takoj prekinilo (odvisno od telefona). Naslednja stvar je, da onemogočiš na družabnih omrežjih (Facebook, Twitter in Instagram), da noben ne more videti tvojega profila oz. te dodati za prijatelja in/ali ti pisali privatna sporočila, če niso tvoji prijatelji.

Javno ga ne ponižuj, ker se ti bo lahko še fizično maščeval - boljše, da se ga probaš z mirnega rešiti. Dejstvo pa je, da bo tvoj bivši rabil en resen pogovor pri psihiatru.

Še en nasvet vsem mladim: Nikoli se ne zapletajte v resno zvezo prehitro!
Default avatar
52 kg pri visini 170 cm...ne vem kaj se je tu za bati, saj pa zgleda čisto fit. No neglede na to, če bi malo se pozanimal bi vedel da samo zelena solata ne bo ravno prinesla lepe postave tebi, še huje, v slabo voljo te spravlja. Tudi sladoled se lahko je, sploh pa dijete niso zdrave. Raje bi te pelal na izlet, v hribe, migat in bi oba lahko uživala v različni hrani in sladoledu. Tole kar počne je pa res bolano, še dobro da si šla narazen, na dolgi rok tole ne bi bilo vredu. Zdej pa navali na sladoled ;)
Default avatar
Naslednjic ga vprasaj kam mu strik prineses.
Default avatar
Napisi mu, ce mu strik prineses. Tale tvoj ex je en velik manipulator in narcis.
Default avatar
Na socialnih omrežjih si spremen ime/vzdevek, spremen fonsko. Prijavi ga, če ne zadostuje pa enmu plači, da ga fajn premuka. Srečno
Default avatar
Če nekdo grozi s samomorom in ga prijaviš, gavmoraji po zakonu odpeljat na zaprti oddelek psihiatrije. Vse številke upam, da si shranila ter zapise. Če se iz njih da razbrati, da je to res on. Kot praviš gre za da številke in profile.
Najbolje je, da takoj ob grožnjics samomorom prijaviš.
A pa si se vsaj enkrat uprla, ko sta bila sama in mu npr. jabolko vrnila in jedla kokice naprej, mu rekla, naj sam je solato, ti boš pa šnicl tudi pri njemu? Enkrat bi mu morala povedati, ne 100 krat. Okrog prehrane res ne vem, kaj bi tu policija delala. Saj te ni davil z njo, ko ti jo je tlačil v usta.
Za xy profile, mora biti pa tudi bolj konkretno jasno, da je to on..za xy številke, ki so predplačniške, kjer ni podatkov, pri njih uporablja, pa tudi nimaš kaj konkretnega v rokah.
Sicer pa, obrnil se na policijo, podala boš izjave, potem pa, v kolikor presodijo, da je podlaga, bo prišel na zaslišanje.
Blokiran številko in si drugo anonimno omisli. In jo daj zgolj tistim, ki so v ožjem krogu. Eno imej pa za rezervo, za takeckot je on. Zapri fb profil in zmeči ven vse xy profile. Razen, če se ti gre za številko, koliko ala frendovv imas na tabli.