Forum.Over.Net

Starševski čvek

Vsi člani družine imajo vsak svojo firmo

Default avatar

kriminalllll

Kako je to mogoče, da imajo v družini oče, mama, sin odprt vsak svoj popoldanski sp obenem hodijo v naslednje službe: prodajalka oblačil v trgovini, zidar (običajen delavec) in voznik avtobusa. Vsi imajo normalne službe, živijo na visoki nogi. En za drugim odpirajo d.o.o., so le edini družbeniki teh družb, ta podjetja so na njihovem naslovu, kjer stoji le ena normalna družinska hiša. Poraja se mi vprašanje o kriminalu. Vsake pol leta kupijo drug prestižen avtomobil, drage ure, oblačila dražjih znamk. Skupaj imajo 6 avtomobilov. Noben po službi ne opravlja nobenega popoldanskega dela.
Default avatar

dobr

ja prijavi ane, če misliš da jih toliko poznaš
Default avatar

nevoščljivo nesposobno avtorše

če vse to veš kar is napisalo, napiši še imena firm katere obrekuješ, PIz_da zi materina kra_va zarukana , eni delamo, saj vem to si ti, nevoščljivo dete, samo ležiš na terasici, mi pa delamo, kaj tebe briga kaj, saj vse na AJPES piše, ne le da piše , še plačat moramo ker je objava obvezna !
Namesto da bi delalo pa raj vssak petek na kolesarjenje po mestu, marš, raje se spravi delati, ne pa da na sociali visiš !
Default avatar

dobr

nevoščljivo nesposobno avtorše je napisal/a:
Ej ti se pa umir. Ravno zadnjič so enim dilerjem pobrali avte, keš , še celo žar ker je denar ilegalnega izvora
Default avatar

vecje vprasanje je

kriminalllll je napisal/a:
Zakaj hodijo se v sluzbo delat kot trgovka, zidar in sofer busa?
Default avatar

kaj imajo

Kaj imajo zdaj, popoldanske s.p.je, ali d.o.o.je ali oboje?

In če tako na veliko služijo, potem res ne razumem, zakaj za vraga delajo 8 ur za minimalca in to v najbolj izkoriščanih poklicih?

Ne verjamem zgodbici.
Default avatar

Ko jajčka pomodrijo

V službo hodijo za krinko, popoldne se pa ukvarjajo z bolj donosnimi posli, kjer je treba nekako prikazovati zakoniti izvor denarja.
Default avatar

nevoščljivost

Sama fovšija povsod, ti bi preležala cele dneve, drugi pa delajo, potem pa fovšijo zganajate kako eni lahko, prvo je začni delati po 16 ur na dan...