Forum.Over.Net

Politični čvek

Velika VSESLOVENSKA VSTAJA NARODA v petek, 29.5 ob 19h, po VSEH slovenskih mestih!

Default avatar

Slovenija prebudi se

SLOVENIJA, PREBUDI SE


Čas je, da vlada sprejme odgovornost za svoje kriminalno početje in odstopi, dovolj nam je KRAJE, KORUPCIJE, LAŽI, DIKTATORSTVA IN SOVRAŽNEGA GOVORA. 

HOČEMO DEMOKRATIČNE VOLITVE IN TAKOJŠEN ODSTOP KRIMINALNE VLADE!

ZBUDI SE, ZATE GRE!
Default avatar

ja dejansko

Dejansko so policisti ustrahovani. Tisti, ki se je slikal s protestnikom je tanko piskal. Policistom so zabičali, nobenih interakcij s protestniki, razen če gre za to, da jih je treba ustaviti. Vsaka interakcija, kjer bo videti, da je policija na strani protestnikov, bo kaznovana. Iz prve roke...
Default avatar

Res je

Proti čemu sploh protestirajo?
Default avatar

saj ne morš verjet

ja dejansko je napisal/a:
A res?? Kdo jih ustrahuje? Kdo jih bo kaznoval?
Default avatar

povsod piše

Res je je napisal/a:
Proti vladi, proti korupciji... proti kraji, laži, ustrahovanju....itd.itd
Default avatar

preberi še kaj razen mona

Res je je napisal/a:
Tole so podpisovali:
Državljani smo naveličani te navidezno levo-desne gugalnice, ki svoje delovanje usmerja k razdoru državljanov, ki je s strankarskimi menjavami strokovnega kadra nedržavotvorna in posledično ves čas destabilizira državo.

"To ni vstaja levih proti desnim, rumenih proti rjavim, to je zadnja možnost za sobivanje vseh, da ne bomo soodgovorni za uničeno prihodnost naših otrok,"

Na kratko: proti temu, da parlament podpira milijonske kraje, korupcije in vse skupaj pomete pod preprogo.
Default avatar

ja dejansko

saj ne morš verjet je napisal/a:
Delodajalec! Za kaj takega sledi opomin in morebitna izguba službe. Policija je direktno odgovorna notranjemu ministrstvu. V vladi.
Default avatar

kaj ne moreš verjet

saj ne morš verjet je napisal/a:
Česa pa ti ne moreš verjet?? A nisi slišala, kakšen plaz se je vsul na policista, ki se je slikal s protestnikom??
Po petkovih protestih je omenjenega poliicsta na twitterju napadel minister, pristojen za razvoj, strateške projekte in kohezijo, Zvone Černač. Med drugim je zapisal, da policist s takšnim ravnanjem žali na tisoče svojih kolegov.

"Žalijo tisoče njihovih kolegov. Zato jim je potrebno sneti maske, z motorja, ki so ga plačali davkoplačevalci, pa naj presedlajo na kolo. In zaradi mene lahko biciklirajo 24ur/dan/365 dni v letu. Za svoj denar."
Hojs je tudi izredno burno odreagiral na dogodek, potem pa še na to, da sindikat podpira policista: »Sindikat Policije očitno podpira nezakonita zbiranja/nezaslišano !"

Sandi je srčen policist, ki je pred leti tvegal življenje pri reševanju osemletne deklice v prometni nesreči. Ker se je zanj zavzel sindikat in je bilo ogromno podpore policista v javnosti, si ga niso upali odpustiti. Vendar je neuradno doživel posledice svojih dejanj. Ne bom o tem, ker je vse pometeno pod preprogo.

O dogodku seveda vedo vsi policisti in se grozno bojijo, da bi se njim zgodilo isto.
Default avatar

Dhjb

Matr ste debili, ko so bili levi na oblasti, ste bili tiho, sedaj pa na ulice, da to vlado vrzete . A vse prejsnje lumparije vas niso nic motile, ker so bili “vasi”. Stozice, Jankovic, nlb, tes6... Poscijem se na vaso pravicnost.
Default avatar

To je cista zloraba otroka

Nekdo ga je napumpal, da je sel to delat. Prozorna provokacija strahopetca, ki sibtega nibupal sam narediti. Sicer je pa ta solzavi zapis cisto grotesken.
Kar se tice vstaje naroda,da ni to vstaja levih proti desnim itd, fantje in punce, ce bi biciklirali, ko secje teš 6 delal, ko je izbruhnila afera opornic v zdravstvu, ko se je delala maketa, ko je farmacevtka pokleknila pred nekoga, da ji zrihta sluzbo, potem bi verjel in se pridruzil. Dokler so protesti izkljucno takrat ko je desna vlada, pa ne hvala. Enoumja nocem, zelim da se na vladi menjujejo strani v skladu z rezultati demokraticnih volitev.
Pa se to, dokler so samo napisi smrt jansizmu in ne tudi komunizmu, jankovicevizmu in še cemu, me ni zraven.
Ps: bicikliranje razširite še na magistrat, ko vas je ze toliko in vam zmanjkuje ulic.
Aja, ne boste, ker so med vami taki, ki so pred leti pokleknili pred jankovicem s ponizno prosnjo, naj gre v boj proti janši.
No ja, poletje prihaja, se boste ze navelicali, ce ne zaradi dopustov, pa kasneje ko bo hladno in dezevno.
Default avatar

mikimiskamala

Dhjb je napisal/a:
Ja, so nas motile, in ne niso bili "naši". Janković je isti šmorn, proti tistemu sem tudi bila takrat in res ne vem, kako lahko LJubljančani njega izvolijo za župana???
Teš 6- takrat je bil Janša v vladi, ko so ta projekt sprejeli, BTW.
Še enkrat: ja, moti nas vse to in nihče ni "naš"!! Dajte si že enkrat to zapomnit. Vi imate očitno svoje in karkoli naredijo, nima veze, ker so vaši. Nobenega od teh nočemo v vladi! Kaj ni jasno? Smo PROTI KORUPCIJI IN KRAJI VSEH!!!!
Default avatar

mah bah

Ivan Serpentišek tretji je napisal/a:
jaz nisem šla, ker pač nisem človek za demonstracije, pa vseeno podpiram zadevo. In takih nas je še ogromno. 5000 jih je bilo v Lj, vseh skupaj po slov. mestih 20.000. Če prišteješ še vse tiste, ki nismo šli, a smo proti korupciji, krajam in vsem, kar se dogaja, nas je zelo veliko.
Vas, ki podpirate vsakokratno krajo in koruptivnosti, ki jim ni konca, upam da je manj. Če ne, smo v riti.
Default avatar

OMG no

ve se je napisal/a:
Hahaha, pa saj jim ni videti konca. Na vseh slikah ni videti ne začetka ne konca procesije, po moje jih je ogromno več kot 5000.
Default avatar

Podpira

Moja podpora,,vceraj bili prvic, se pridemo.

Za inga zgoraj, so protesti tudi v drugih mestih, se sirijo. Gre za zeljo ziveti v demokraticni in posteni druzbi, z oblastjo, ki ne zali svojih drzavljanov, npr na tviterju, vemo, o kom je govora? Ko gledam avstijskega Kurza, je v primerjavi z orbanckom velicasten.... srecni avstrijci,btw
Default avatar

Senza

ve se je napisal/a:
Ah, kaki 300, rajši reči, da jih je bilo samo ene 50.

Screenshot_20200523_100329_com.android.chrome.jpg
(62.68 KiB)

_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar

sem bila tam

Koliko jih /nas/ je bilo? Težko rečem. 5000 bi kar držalo 100 več mogoče, 100 manj mogoče.
Default avatar

Andrej D

Po slikah sodeč je tako, kot bi bili v bivši Yu ali v kaki muslimanski državi (cel kup čisto črno zakritih). Pa same neke grde in neurejene babure, tipi z butastimi transparenti ... Kakšen čuden folk. To so naši sodržavljani? Še dobro da jih ni več kot 0,2 %.
Default avatar

bi rekla da

sem bila tam je napisal/a:
Bi rekla, da nas je bilo pet tisoč. Tudi jaz bi dopustila možnost, da je bilo število nekaj večje, ali nekaj manjše ( 100 gor ali dol).
Default avatar

ve se

Senza je napisal/a:
Sarkazem detektor ti je krepnu, moj odgovor je na citat zgoraj o 5000 in to všteta tudi kolesa ;)
Default avatar

whitecow

a to po službi ali se koristi dopust, ure, ali država časti? Ker eni utegnejo biti v tistih urah na delovnih mestih.....
__________________________________________________