Forum.Over.Net

Politični čvek

Zavzeli smo Ljubljano, Celje in Mb, zablokirali ceste, bilo nas je vec 10.000, Zlatko je z nami

Default avatar

Vsi se vedno oglašajo le zdaj ne

V Italiji je neuradno umrlo 40.000 ljudi. In vam je vseeno, če se zbirate. Najhuje pa je, da javnost to mirno gleda, tudi tisti, ki se non stop želijo pojavljati v javnosti, vsi živi analitiki, kvaziintelektualci in vsa ta beda od ljudi, ki bi za slavo naredili vse. Ampak da bi pa zdaj eno besedo rekli proti tem idiotskim protestom, to pa noben. To je najbolj idiotski narod, kar jih živi na zemlji. In virus bo moral zgleda priti. Samo mogoče bo mutiral, pa bo kosil tudi po tistih, ki vam trenutno dol visi zanj, to pa je večina.
Default avatar

dobr

Meni je je napisal/a:
stfu, nočemo Madžarske no.2
Default avatar

Neučakana

Vsi se vedno oglašajo le zdaj ne je napisal/a:
Ja, tudi pri nas v SLO bi v primeru epidemije pobralo večino svečkarjev, ki so noreli pred sodišči, zato je predsednik vlade Ivan Janez Janša poskrbel, da so dovoljeni prihodi tujcev iz držav, (kjer je okuženost neprimerljivo višja kot pri nas) v Slovenijo, medtem ko ste ve, ovce, še zmeraj zaprte v vukojebini in se slinite zaradi vavčerjev, s katerimi vas pa šopajo od zadaj.... :-)
Kaj se treseš, si pač stara ovca...Gremo naprej...:D
Default avatar

Ti si ovca

A jaz mogoče pravim, da to ni sumljivo? Tudi to je sumljivo. Ampak mene on ne manipulira in ne mislim izkoristiti vaučerja, vi pa tečete na te proteste in mislite da ste neki hudi uporniki proti sistemu, v resnici ste pa zmanipulirani.
Default avatar

višegrajci so naši prijatelji

dobr je napisal/a:
OK, kaj pa hočete? Pa mi to povej. Čemu, komu, pa bi se vi radi priključili, ki protestirate? Bi radi, da vas podvijani francoski in nemški policaji na žive in mrtve mlatijo, ali vam je ljubše tako mogoče, v državah z uveljavljeno demokracijo iz več stoletij? A sploh veš, kakšno stanje vlada v Evropi, vojska z brzostrelkammi straži in pohajkuje pri belem dnevu po nekaterih glavnih mestih, največ je je v Parizu. Se ti to zdi normalno? Opevana Evropa, svoboda gibanja in človekove pravice : to vse je laž! Zapiti juncker, zmešana Merklova, ki je leta 2014 povabila v nemčijo mlade muslimane... In ti nas danes ustrahujejo po celi EU in kričijo in zahtevajo kalifat, noži napadajo! Ti kot Evropejka se zunaj ne smeš več v mraku sprehajati sama, ker si lahko napadena. Evropa je pahnjena v propad, v izgubo civilizacijskih, humanističnih vrednost...

Naš premier Janez Janša z njegovo desno ekipo pa ve, kaj je za nas dobro, to je, da se vsemu hudemu izognemu, izognili se bomo revščini, lakoti in strahu za preživetje, če bomo živeli v urejeni državi, z urejenim zdravstvom, urejeno penzinsko shemo in osti delovnimi mesti. Če imamo zaveznike v Mdžarski, kaj to tebi mar, koga pa bi ti raje za zaveznika? Če sama vidiš to, da je JJ dal dal denar ljudem, levičarji pred njim pa bankam, kako lahko dvomiš v dobronamenost te desne vlade? In še ta bes peciklistov zaradi nabave začščitne opreme in vsa ta neutemeljena podtikanja... Nobene kraje ni bilo! Doslj inso odkrili nič resnega, čeprav preiskavo pelje tudi neodvisna komisija. To je podtikanje z edinim namenom diskreditcije in padca te desne vlade. Leve stranke pač ne morejo prenesti poraza in še zdaj niso pogoltnile grenkega zavedanja, da je proti vsem priakovanjem novo koalicijo naredil JJ in ne oni . Tudi, ko smo imeli pomanjkanje zaščtne opreme v samem začetku, nam Nemčija ni hotela pomagati, niti Italiji ni nobena država pomagala. Kdo nam je pomagal? Poljska, Češka, Madžarska, evo, oni so nam pa poslali maske! Če pa sama vidiš, da se na kapitalistične EU države ne gre zanesti, naši prijatelji so višegrajci, hvala bogu, da vsaj nekdo, da ne bomo čisto osamljeni!
Default avatar

dobr

Ni šanse. Dan ko bo Slovenija v skupini Višegrajcev bo dan ko jaz za vedno odidem
Default avatar

Po tem smo znani

No Evropa in svet nas bosta poznala po tem, da smo se sposobni v času najhujše epidemije, ki je pokosila tisoče in tisoče ljudi, množično zbirati vsak teden kljub prepovedim. Če se prej niste v 30 letih, ste lahko tudi v času epidemije doma oziroma morate biti. Tega ni nikjer na svetu. So bili manjši protesti, ki so takoj naleteli na neodobravanje, v Berlinu so uporabili tudi solzilec, da so zaščitli splošno populacijo pred temi primitivci. Pa jih je bilo veliko manj.
Default avatar

dragonfruit

Ko se folk končno spravi protestirat .. in ti sploh ni jasno, čemu protestirajo in kakšne so zahteve.
Default avatar

Zdaj zakaj

Če bi bili protesti ob kateremkoli drugem času, ko bi bila zbiranja varna, jih z veseljem pozdravljam, tako pa ne, v tem času je tudi korupcija nepomembna oziroma te proteste prihranimo za kasneje. In organizatorji bi tu lahko pokazali zrelost in človekoljubnost in humanost in stopili nazaj ter s protesti počakali do takrat, ko bo to varno.
Default avatar

Plačanec zlatko

Zlatko je mastno kasiral honorarje, ko je nastopal po oddajah od RTVja.... Da vas spomnim so to tisti denarci od RTV naročnine, ki jih plačujemo vsak mesec.

Žalostno, če ne tragikomično je, da je tale bogati nakladač, kolovodja "upora". Da vas ni sram s takim protestirat.
Default avatar

lolomais

Vse kolesarje brez čelade popisat in pokasirat kazen!
Default avatar

levi desni in vmesni

Meni je je napisal/a:
ali si pijano, ali pa ne razumeš. demonstrirajo vsi. tisti za "galeta" in proti janezu in tisti, ki ne bi plačali rtv prispevka. in še mali namigec: vodo janša prodaja tujcem. rezime: biti neobveščen, ali napačno obveščen je SDSs obveščenost............................
Default avatar

Lej tega zaostalega bumbarja

Po tem smo znani je napisal/a:
A ni vlada že razglasila konec epidemije? Kje ti živiš?
Default avatar

antilopa

Gledam fotografije iz Nove Gorice. Na njej dve prav debelušni dekleti na kolesih, stari tam okoli 12-14 let, ki sploh ne vesta, zakaj sta tam.
Default avatar

mikimiskamala

Pa kdo se verjame je napisal/a:
A ti sploh veš, o čem je govora pri teh protestih? A poznaš zahteve? A misliš, da protestniki menijo, da bo leva vlada boljša?
Tole se je podpisovalo na protestih:
"Državljani smo naveličani te navidezno levo-desne gugalnice, ki svoje delovanje usmerja k razdoru državljanov, ki je s strankarskimi menjavami strokovnega kadra nedržavotvorna in posledično ves čas destabilizira državo.

"To ni vstaja levih proti desnim, rumenih proti rjavim, to je zadnja možnost za sobivanje vseh, da ne bomo soodgovorni za uničeno prihodnost naših otrok,"

A se s tem ne strinjaš? To NISO demonstracije proti desni vladi, ki jo hočejo zrušiti, da bi gor prišla leva!!! Ne gre za to, ampak v vaših opranih možganih očitno vidite samo levake, ki hočejo zrušit velikega vodjo, da bi prišli na oblast "njihovi"

NE GRE ZA TO! Gre za korupcijo in krajo, ki jo izvajajo tako levi kot desni. In da se to neha! Ali pa ste tudi sami lopovi in kriminaliteto ter koruptivnost naših poslancev podpiraš?
Default avatar

zlatko who

Kateri Zlatko?
Default avatar

Vsa shujšana na forumu

antilopa je napisal/a:
Saj ti tudi ne veš, zakaj si tukaj, pa kar vztrajaš.