Forum.Over.Net

Politični čvek

Janševiki hodijo po hišah zbirat podpise v podporo vladi

Default avatar

jep

soljenje je napisal/a:
Revolucija je bila tudi največje gonilo odpora, ker se komunizma znotraj fašistične Italije ali nacistične Nemčije ne moreš iti, pa tudi slovenstva ne prav dobro. Težko se upiraš fašizmu, če si podpornik fašizma.

Popolnoma vsaka moja trditev je podkrepljena z dokazi do potankosti, ti pa pišeš subjektivna čreva, v katerih sicer je malenkost resnice, ampak dosti več tvojih interpretacij in mnenj, torej dokaj nerelavantne zadeve. Jaz ti ne morem pomagati, da ti popolnoma jasni in jedrnati dokazi niso všeč.

Želim ti, da se boš nekoč naučil bolje osredotočiti na zapisano in argumentirati dejanske izjave ter manj ovinkariti, sicer pa tudi tebi lep pozdrav.
Default avatar

jep

Glede odpora in revolucije pa še:

Čisto vsi politični konkurenti komunistov so imeli priložnost sami zorganizirati svoj večji in boljši upor proti okupatorjem in kasneje boljšo ureditev. Če bi imeli seveda interes in pogum.

Pa so se raje šli to:
Slika

in kasneje to:
Slika

Potem seveda rezultat ni mogel biti bistveno drugačen, kot je bil. Na srečo ozemeljsko precej ugoden za Slovence:

Slika
Default avatar

Lubiana

Banda je napisal/a:
Prav si naredila, jaz bi jih tudi, kot jehovce.
Da hidijo po vaseh, sploh bolj odročnih, me pa ne čudi, ker v našem sorodstvu, ki je bogu iza nogu, so glih tolk zaplankani, da jih esdeesovci in fajmostri z lahkoto farbajo.
Zdaj pa prižgimo eno svečko za ljubi mir. 😁