Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaj pa turistična taksa se krije z bonom ali ne?

Default avatar

Kdo jo placa

Vsi ki toliko govorite o bonih in kako se izogniti stroškom, kaj pa turistična taksa se krije z bonom ali jo bo potreba posebej plačat? No. To še ni obdelano.
Default avatar

čvek na čvek

Konc te bo za 1,50 eur, ojoj ...
Default avatar

Kaj je z vami ljudje

A na hrvaško lahko znosite denarja in denarja, plačujete čisto vse, kar se spomnijo, za doma vam je pa problem porabiti šenkanih 200 eurov?
Ne, ne gre se za ljudi, ki nimajo, gre se za vas, ki komplicirate. Pa veste zakaj?
Ker niste razumeli koncepta vavčerja.
Vi bi hoteli 200 eur keše, da slovenski denar odnesete na hrvaško.
Vavčer pa je instrument, da se pomaga slovenskemj turizmu in tisti, ki ŽELI (in da ne mora), bo ta vavčer zapravil v Sloveniji, pri domačemu ponudniku. Kdor ŽELI, bo zraven zapravil še 200 eur, kdor pa ne želi ali ne zmore, pa ne.
Nekateri pa vavčerja ne bodo vnovčili, marsikdo pa bo ravno zaradi vavčerja letos šel kam.
V Prekmurju so nočitve na kmetijah z zajtrkom po 20 eur, po dogovoru nudijo polpenzion. Iz lastnih izkušenj vam povem, da je zajtrk tak, da do 4 popoldne nisi lačen, popoldne je vedno kaka potica ali ocvrtki gratis in potem večerja. Nikogar tam ne pustijo lačnega. Skrb, da bi družina z malo denarja ostala lačna na kmečkem turizmu, je odveč.
Stvar je samo v tem, da ste eni večni jamrači, nehvaležni in vedno kontra nečemu. Če želiš pomagati, boš pomagal, če je zate samo hrvaška na tem svetu, boš šel pa tja. Samo jamrat nehaj.
Default avatar

ReSniCa

To pa je hudo. Ta euro na dan!