Forum.Over.Net

Politični čvek

Ilegalni migrantje že četrto zaporedno noč v PARIZU povzročajo nepojmljivo razdejanje:

Default avatar

Zamorcu dol visi če izkorišča zamorca

ahhha je napisal/a:

Tretjerazredni ljudje? A belski Francoz ali Slovenec je pa prvorazreden, ko izgubi službo? Daj že nehajte srat o teh rasnih problemih, ki jih ni! A je en Alžirec kaj manj izkoriščan od alžirskega gazde, ko rinta pri njem na črno? A je Slovenec kaj priviligiran, ko plačuje oderuško najemnino Bosancu? Daj, nehajte srat s temi bedarijami. Obstaja samo konflikt med lastniki in najemniki. Lastniki so vseh barv kože in nacionalnosti, najemniki pa prav tako.
Default avatar

ališa

prvo kot prvo, nisem katolik, cerkev me ne zanima. In kot drugo, tudi jaz sem tako mislila. A ko sem jih spoznala od blizu, bože mili. Povem vam samo eno resnično anekdoto. Moj sorodnik je leta delal z enim izmed njih. Bil je videt čisto v sobivanju po vaših pravljičnih verzijah, zlit z okoljem.

Bil je dober kolega, skupaj so pili pivo po šihtu.... pa ga sorodnik vpraša, ko je slišal, da se vrača domov, kaj pa zdaj, kaj bo počel?

rekel je, ko se vrnem, se bom razstrelil za Alaha nekje v množici. To je za mene in mojo družino največja čast. Pa ne, ni se hecal.... ljudje okoli njega so zaledeneli. nobeden niti slutil ni, kaj človek v resnici nosi v sebi...

vas to razodetje še čaka, ovce zaslepljene. Nemci pa počasi že razumevajo, kako so obogateni preko Merklove dame.
Default avatar

ahhha

ališa je napisal/a:
In zdaj en dogodek na celotno populacijo posplošuješ? A Slovenke pa nobene ne poznaš, ki bi bila razvajana in je imela otroke od prej? A zdaj naj bi mu bila večno hvaležna in bi morala trpet vse sranje, ki ji ga dela, ker "jo je rešil pred samo sabo"? Poznamo take tipe! Ti ljudje v Franciji so taki postali z leti in leti zlorab in obravnavanja kot tretjerazrednih državljanov, oziroma sploh ne državljanov. Pravim, da je sobivanje v razlličnih državah Evrope je dejanska zadeva! Tam so priseljenci dobili službe in lepo sobivajo . Oboji pridobijo. Mačke in psi? A jih nisi že videla skupaj? In zakaj bi pravzaprav bili mačke in psi? Samo ti skozi svoje uboštvo vidiš tako razliko med nami. Vsi smo ljudje. Z različnimi kulturami, ki pa lahko vse bogatijo.

Ampak res: vi verniki pa ne: gnide odstranit, odpeljat v taborišča, vrnit v vojne.... le kje ste prišli do take vere, me zanima. Od usmiljenega Jezusa že ne. On ni ločeval na priseljence, emigrante in druge, prave državljane. Usmiljenje je usmiljenje, ne moreš ga talat sosedu belcu, črnemu migrantu pa ne. Kako res ste lahko taki najbolj žleht ljudje na zemeljski obli. Od nekdaj. Sem imel teto, verno v dno duše, ves čas tičala v cerkvi, drugače pa zlobna, hinavska, zahrbtna, bedasta. Ko smo se z družino odselili iz tistega kraja, je bila veselica.
Default avatar

ališa

nasilni ste vi, zaslepljenci- pod krinko lažnega usmiljenja uničujete Evropo. Pojdi v italijanska mesta, Pariz, počasi postajajo dežele tretjega sveta, na ulicah vlada kaos.

Pojdi ti raje v Saudsko Arabijo, pa reci, da ljubiš Jezusa in jim ponudi Sveto pismo. Boš videl-a, kako boš toplo in srčno sprejet. Še raje, zahtevaj službo, stanovanje, če ne dobiš tega, zakuri prvi avtomobil ponoči. verjemi mi, da ne boš več videlo belega dne, če sploh preživiš.

So pa dobri bosanski muslimani, ti so delovni, vsaka čast, z njimi pa zlahka bivamo v našem kraju, ker se držijo reda, zakonov in pošteno delajo.
Default avatar

potato101

ahhha je napisal/a:
Ce bi gledal sirso sliko, bi vedel, da v Nemciji ni dosti drugace. Da Svedske sploh ne omenjam. Pa Velike Britanije. Pa Belgije. Pa Nizozrmske.
Tudi na Balkanu vre.
Ampak 24ur o tem seveda ne poroca.
Default avatar

Po moje precej

ališa je napisal/a:
Po moje precej toplo in srčno, glede na to, da je Jezus v islamu prerok in da je Sveto pismo tudi njihova sveta knjiga, kjer se Alah (Bog) prvič pojavi.
Default avatar

boljša je neuspešnost

Schutzstaffel je napisal/a:
Kolesarske orgije so zato, ker je vlada uspešna. Zato, ker so levičarski šarci zavozili in odstopili.
Levičarji ne marajo uspešne vlade. Primer: ko so ukrepi Milke Planinc v SFRJ pokazali nekaj malega uspešnosti, se je sestal CK ZKJ in ugotovil, da to ni dobro.