Forum.Over.Net

Starševski čvek

tu je recept da se izogneš stroškom prehranjevanja v hotelu

Default avatar

skupni profil

Svoj prenosni električni kuhalnik prineseš s seboj in vklopiš v vtičnico v hotelski sobi. Od posod potrebuješ samo 1 lonec, lahko še 1 kozico. (špagete skuhaš in omako iz konzerve prekuhaš), to sta le 2 posodi za vse dopustnike. Ostalo plastičen pribor, krožnike kupite v trgovini. Pijačo in plastične kozarce s seboj. Enako kavo, čaj kuhate tam. Prineseš manjše količine olja, 100g kave, par filter vrečk. To je 1 obrok. Naslednji prinešen kruh - rok par dni in vzamete namaz s seboj. Naslednji dan lahko ponovno testenine z drugo omako ali polento z mlekom (potrebuješ malo pakungo polente, liter mleka). To je najmanj sestavin za s seboj prinesti, s katerimi si lahko narediš obrok. Čez dan se kaj gricka, čips, bobi palčke, par kg banan s seboj in to je to.
Pa puding se zlahka skuha ali pa mlečni riž - še bolj hranljiv.

Hrano imaš (isto porabiš kot doma), nočišče tudi, plačaš le bencin.
Default avatar

patricijaPPredlagam še paket jajc, za njih ni potreben hladilnik, spečeš na mehko / na oko ali skuhaš.
Default avatar

Huuudooo

V hotelskih sobah SE NE SME kuhati. Saj vem, da nekateri še nikoli niste bili v hotelu, ampak vseeno...
Default avatar

sveta preproščina

skupni profil je napisal/a:
Najameš apartma in imaš hladilnik, štedilnik, posodo, pribor že tam :)
Default avatar

Škartuhinje

skupni profil je napisal/a:

Budale klošarske. Povsod morate zasvinjat vse, kamor pridete.
Default avatar

ne morem verjeti kaj eni pišete

Avtorica, zaradi takih osebkov kot si ti, mislijo, da smo Slovenci Balkanci in neotesanci.
Default avatar

ce ti to resno

Mislim, da se zezas na racun slovenskih klosarjev, ki si recejo turisti na dopustu:).-upam:)
Sicer te pa vsaka zimmermädchen v trenutku pogrunta, ti poklicejo varnostnika ali celo policijo in ti pregledajo omare in prtljago. Ko najdejo tvoje skropucalo, te ovadijo za povzrocanje pozara in splosne nevarnosti. Hotel ti seveda ekstra racuna stroske te usluge, in skodo povzroceno v sobi (zaradi tvojega smradu je soba nekaj casa neuporabna).
Slovenceljni kremeniti suftarski, le v napad, da vas bo mogoce enkrat sram in boste mastno placali vase kvazi pametne poteze :):):)
Budale.
Default avatar

PanDemonio

Močno upam, da avtorica te teme ne misli resno, ker tole je že za psihiatrijo, pač "nije žvaka za seljaka".
Default avatar

srbi v grčijo

ko hodijo srbi v grčijo na dopust po apartmajih, si tam kuhajo ajvar, ker je paprika dobra in poceni

😂😂😂😂😂
Default avatar

PanDemonio

srbi v grčijo je napisal/a:

Sem videl ja, mislim, da je bilo celo po TV :-)
Default avatar

a ste res taki

al je to parodija?
Default avatar

Primitivci nam bodo vladali

Upam res, da ne bo socialno dno hodilo v hotele z vavčerji špagete po sobah kuhat. Si bodo še koze in kokoši not privlekli, da bodo imeli sveže mleko in jajca.
Default avatar

sarkazem on

Primitivci nam bodo vladali je napisal/a:
Jah, po "zgledu in nasvetu" bo verjetno takole, ja:

Default avatar

na lastne oči

PanDemonio je napisal/a:
Italijani pa v avtodomih pri nas vlagajo gobe!
Default avatar

avtodom ni hotel

jih pac naberejo in vlozijo. To ni isto,kot kuhanje v sobi
Default avatar

trt milojka

avtodom ni hotel je napisal/a:
Saj mi bomo isto naredili, le da ne bomo v sobi kuhali. Hrano bomo imeli v avtu, potem za obrok prineseš gor v sobo. Za prvi dan skuhana kosila in večerje s seboj - bodo pač ohlajena - saj tako tudi v službi jemo, suha peciva napekli doma - ta zdržijo več dni, nekaj kg kg sadja v avtu, mogoče hladilna torba v avtu -tam bo salama, sir zdržala do naslednje dne, kruh tudi, itd...
Default avatar

Debili na3

trt milojka je napisal/a:
Vi niste normalbi res ne. Boljš da ne greste na dopust.
Default avatar

A se hecate

Mi bomo dali v eno Merkatorjevo vrečko nekaj zemlje, notri posadili solato in jo prinesli s seboj, da bomo imeli svežo. V drugo vrečko bomo dali male tegeljce s petršiljem, baziliko in svežim lukom. Saj se ne bo videlo, kaj je notri, ker bomo imeli take vrečke tudi za perilo, zobne ščetke, brivnik. Pri zajtrku se splača vzeti zapakirane paštete in marmelade, da imaš lahko še za kasneje za domov. Bomo v ta namen vzeli oblačila z velikimi žepi. Če greš v toplice v hotel, se splača imeti sabo brivnik, da noge namakaš v toplo vodo, ko sediš ob bazenu, pa si jih lepo obriješ. Še dobro, da mulci nosijo štrahaste gate, ki izgledajo kot kopalke. Ker je v hotelu zastonj štrom, bom vzela s sabo velik lonec in belo perilo prekuhala na 90. Ga bomo dali v en velik rukzak, ki ga je imel stari ata za na jago. Ker je menda na hodnikih v hotelih močna klima in celo tepihe čistijo z nekimi dišečimi zadevami, bomo s sabo nesli še zimske šuhe, jih pustili pred vrati, da se lepo nadišavijo. Upam le, da nam jih kdo ne ukrade ponoči. Izbrali bomo pa hotel, kjer so dovoljeni psi. Bomo naredili sosedom uslugo in vzeli s seboj njihovega psa in ker je voda zastonj, pa še šampon dobiš, ga bomo ornk okopali v banji. Če bo svak uspel dobiti isti termin, bomo pa popoldne skupaj še malo zaroštiljali na balkonu in kakšno rekli ter zapeli. Ker mora pa menda biti po 22. mir v sobi, se bomo pa preselili na travnik pred hotelom in še malo raztegnili meh za slovo. Upam, da ste tudi z moje strani dobili kakšen uporaben nasvet.
Default avatar

PismoRosno

A so ljudje krivi, da bo dala vlada bone samo za nocitev z zajtrkom, ki niti ne bo vec samopostrezen - torej 2 kajzerci, paketek masla, paketek marmelade in z veliko srece se rezina sunke ali kuhano jajce.

Ne razumem, zakaj ne morejo biti boni vnovcljivi za celoten paket, npr polpenzion. Razumem pa, ce se vlada dela norca iz ljudi, da se ljudje delajo norca iz tega, kako bodo hodili na "bonske" dopuste.
Default avatar

Min-go326

Avtor/-ica, glede na to da še nisi bil/-a v hotelu pa da greš očitno prvič ti lahko sam povem da ni blo vredno odpreti takšne teme, v kateri predstavljaš svoje "nepremišljeno-provokativne" nasvete za izogib stroškov v hotelu določenim ljudem, k se zavedajo da se to NE DELA v hotelih temveč pa v apartmajih.

Sklepam da boš en/-a tistih, ki bo očitno koristil vavčer za 200€. Tako da če imaš namen slednji bon porabit za hotel, si lahko s tem (če obilno ješ) privoščiš hrano v hotelu.