Forum.Over.Net

Starševski čvek

tu je recept da se izogneš stroškom prehranjevanja v hotelu

Default avatar

Se strinjam

MIHAc je napisal/a:
Mi dostikrat najemajo apartmaje. Ker imamo tako več udobja in svobode. Jemo takrat ko nam paše, lahko jemo v apartmaju ali gremo ven jest. Vedno najdemo take ki so ok opremljeni in dovolj prostorni ta 4. Najslabši so po naših izkušnjah na Hrvaškem. Tam rabiš kar nekaj časa da najdeš kaj normalnega, pa da ni cena zelo visoka.
Če ostanemo v kraju 1-2 pa si po navadi privoščimi hotel.
Večina hotelov pri nas (predvsem v toplicah) je še vedno socialističnih in ne prilagojenih družinam. Očitno je ponudba vezana na povpeaševanje. Kvaliteta ni tisto kar bi hoteli ponujali ali ljudje iskali.
Default avatar

Jcc

Tile boni so precejsnja bedarija. Tisti, ki ima, bi itak sel na dopust, morda kaksen dan celo v Slovenijo (letos se raje zaradi situacije). To so verjetno tisti, ki se tukaj kazejo kot "elita" in zgrazajo nad tistimi, ki se kao ne znajo obnasat (in se vecinoma tukaj malo hecajo). Taki tipi ne razumejo, da je veliko ljudi in jih bo se vec!, ki si tudi tako "placanega" dopusta ne morejo privoscit. Ker je treba imet za oblec, kovcek, za bencin in kaj za pojest. Jaz upam, da bo tudi cim vec takih zbralo korajzo in slo porabit teh 200 eur, s cim manj dodatnimi stroski. Pac tista 2 dneva pojes nekaj pripravljenega od doma, kaksno sadje, jogurt, nekaj iz trgovine. In probas uzivat, kljub "eliti", ki te gleda z viska.
Glede hotelirjev pa: ce bodo zviska gledali na tiste z boni, se jim bo to prej ali slej vrnilo. Kot Bledu, ki tako zelo sovrazi domace goste. Vsaj jaz upam, da bodo letos Blejci uzivali v samoti. Ali pa, da bodo tam samo tisti z boni plus nic druge potrosnje.
Default avatar

Mi4jeletos

Letos nismo nameravali dopustovat v slo. Imamo ze od lani placana 2t hr in smo namreavali it samo to.
Sedaj so dali ven vavcerje in bomo sli tudi po slo. Glede na ponudbe ki sem jih prejela racunam 2x po 4dni/3noci vavcer + doplacilo caa 150 eur + bencin + za kaksne priboljske in vstopnine.
Default avatar

tsj

ce ti to resno je napisal/a:
Od kdaj pa sobarice stikajo po prtljagi in omarah? Njihovo delo je postlat, posesat, zamenjat brisače, ...