Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kontrola vavčerjev

Default avatar

Tako

Mene pa zanima, kako bodo preverjali, če si res plačal samo nočitev z zajtrkom in ne celega paketa še kart za bazen itd...

Te turistični delavci, ki bodo goljufalai, bodo pa itaq sebi v skledo pljuvali. Namesto 5 nočiten bodo zasluzili samo za dve, ostalo pa prefakturirali. Budale!
Default avatar

Nevenič

Denar bo v vsakem primeru končal v turistčnih blagajnah, ker drugje ne more. Nikakršna kontrola ni potrebna.
Default avatar

zate je bolje

Tako je napisal/a:
zate je bolje da ostaneš doma, se vsaj ne boš žrlo kam je šel denar, kot vas razumem bi bilo za vas bolje da se denar kar podeli hotelirjem, kot je delala neka vlada pred dedetletjem, kot pa da imajo le ti za ta denar delo, obveze, ljudje pa imajo nekaj od tega, midva bova šla na en vikend paket, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, če bo kaj za doplačat , ok, pač še vedno manj kot če bi šla kar tako " na suho".
Default avatar

Lolomais

Nevenič je napisal/a:
To ne drži. Kontrola bo potrebna, ker če nekdo, ki ima registrirane 2 sobi in 5 ležišč ne more v istem časovnem obdobju imeti zasedenih npr. 10 sob in 50 nočitev. Kdo, kje in kaj je registrirano najdeš na ajpes pod nastavitvenimi obrati. Tako, da kontrola mora biti in bo. Seveda pa upoštevajte, da boste plačali še tur. takso, za katero pa nimam podatka ali spada pod vavčer ali ne.
Default avatar

hudo

gre za oživitev turizma, mal bodo pa pogoljufali, saj je vseeno. vse ostane v sloveniji ali pa v prejšnjem sistemu, ko so jemali pufe na baknkah in denar izvozili v oaze
, puf se je potem pa sodno odpisal. recimo tam kakšnih 30 miljončkov.
Default avatar

zala01

Sploh mi ni jasno zakaj tolk komplicirate. Minister je na novinarski lepo pojasnil, da si lahko rezerviraš tudi preko bookinga, tam so cene fiksne in jasne, če se že bojite, da vas v hotelu nategnejo, edini pogoj je, da plačaš v hotelu. Če si rezerviraš paket za 250eur, plačaš 200 z bonom, torej z navedbo vaše davčne številke in 50eur doplačaš. Ne rabte rezervirat samo nočitev z zajtrkom, bistvo je, da je znesek nad 200eur.
Default avatar

haha lol

zala01 je napisal/a:
Na bookingu cene fiksne, hahaha.
Default avatar

mentalna_sirota

zala01 je napisal/a:
In zakaj bi moral znesek biti nad 200. Če greva z ženo na vikend paket, in je cena npr. 350, in z to pač vnovčiva najina vavčerja? Pač "pustiva" 50€ komurkoli - FURS-u, hotelirju za napitnino .... Naju ne zanima.
Default avatar

seveda lahko

Mary MCScary je napisal/a:
V našem hotelu jih bomo veseli, edino turistično takso vam bomo zaračunali.
Default avatar

od bookinga

Recimo, da rezerviraš prek bookinga - ampak oni ti denar z računa poberejo še predno opraviš bivanje. Kako je s tem in boni?
Default avatar

Mary MCScary

seveda lahko je napisal/a:
Resno sprasujem
Default avatar

kamping

Kako bo pa v kampih? Jaz tamo samo nočim, ne jem zajtrka.
Default avatar

MonaCoin

od bookinga je napisal/a:
na bookingu imaš opcije tudi plačilo direktno pri ponudniku ... mi ponavadi to koristimo. plačaš takoj ko tja prideš, ali ko od tam greš.
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar

zala01

Tisti, ki je tako smešno naj povem, da cena ki je navedena na bookingu velja za ceno v hotelu, ni to, da piše na bookingu npr. 200, ko prideš v hotel ti pa zaračunajo 300. In seveda izbereš opcijo Plačilo v nastanitvi.
Default avatar

ojojj

bolje nekaj kot nič, kaj se sekirate, jaz grem na polpenzion,,,,,,,,,,,komplikatorji pa ostante doma. če mi rata poceni odkupim še par vavčerjev pa bo super dopust.

ko smo dobili certifikate pred več kot 20 leti, so jih nekateri držali doma do konca, moj vložek se je bogato obrestoval, izkupiček za nov megan
Default avatar

Dvolične in prodane duše

Upam da vsi, ki ste se pritoževali čez vlado in njene ukrepe, ostanete načelni in ne pokoristite bona.
Default avatar

prevzetnost in pristranost tvoje duše

Dvolične in prodane duše je napisal/a:
Za tvoj attitude: jaz ga ne bom - ostanem raje v mestu in tukaj , ko drugi dopustujejo in se mesto /kraj tako lepo sprazni, je tako fajn, mir ni gneče - ne rabim pa poleti nobenega dopusta, imam doma super - ni šans, da se grem pa sloh nekam v slovenske nastanitve zdaj mešat s tutti fruttti :) od poleti do konca leta. Februarja grem pa ponavadi nekam na toplo.
Default avatar

A dej no

Mary MCScary je napisal/a:

Mary, dej no mir! V celi Sloveniji ti pa tvoj dedec nič ne moreta najti zase? Pa to nekaj pove o tebi. Ampak nič pozitivnega.
Ne maraš preživeti kakšnega vikenda v termah? V 5* hotelu? Ali v naravi, na kakšnem kmečkem turizmu? Ti ti resno? Se ne bi razvajala v kakšnem prestižnem wellnesu? Masažice, pedikura, manikura, jacuzzi... Ne?

Lahko pa odstopita sinu in hčerki, če vama celoten slovenski turizem nima kaj ponuditi.
Default avatar

Mary MCScary

A dej no je napisal/a:
Term kot takih ne maram, ker se ne kopam v bazenih za mase. Edino masažice ali kozmetične storitve bi prišle v postev. To imam pa že v bližini doma (imam svoj priljubljeni kozmetični salon)
Na slovensko obalo mi ni za it. Kmečki turizem-nisem lih tip za to.
Imam svojo nepremičnino na morju in bom šla tja, mož ima pa svojo v hribih in če se mi zalusta narave grem lahko tja.
Sej jaz bi podarila te bone, samo ne vem če so prenosljivi.
Jaz jih res nimam kje uporabit.