Forum.Over.Net

Politični čvek

Katarina Bergant tožilka v Ljubljani - V Sloveniji je dovoljeno spodbujanje sovraštva, nasilja in nestrpnosti

Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
Kje je bil v času corona virusa niti ni pomembno, ker takrat še ni bil PV. Poleg vsega pa naj bi bila slika iz lanskega leta. Toliko sem uspel prebrat o tem...
Občutki volivcev mene ne zanimajo in se tem ne ukvarjam in tega ne komenitram. Mene zanima vpliv vladajočih na davčno politiko in stabilnost poslovnega okolja. Ta dva sta temelj uspešnosti države in v razmerah, ko gospodarstvo in država delujeta dobro, je protestirajočih malo ali nič. Glede na to, da protestirajo pretežno levi pa bi lahko sklepal, da se desni pol slovenskih državljanov večinoma ne razburja preveč in svoje nestrinjanje pokažejo na naslednjih volitvah. Zato ima NSi tako malo poslanskih sedežev, zato SLS ni v parlamentu...
Jbg... eni skačejo v luft, mečejo jajca in kocke v parlament, kolesarijo, drugi pa volijo.
Default avatar

Popay

BTDT je napisal/a:
Logično, saj je na desni več privatnikov kot na levi, oni imajo svojo proizvodnjo recimo in se brigajo kako bo firma laufala naprej.., kot da bi protestiral in izgubljal čas pred parlamentom, poznam jst dobro situacijo. V nedeljo, ko so volitve, grejo pa privatniki na svoje vikende v Istro al pa kam drugam... Jst nism privatnik ampak se preko športa večinoma družim z njimi, pa hvala bogu..., o jajatu imajo nekje isto mnenje kot jst, na volitve pa ne hodijo... ampak morem priznat, da se tud men ne bi dalo protesterit prot njemu, enostavno ker mi je vse odvratno kar je v povezavi z njim, nimam pa toliko besa v seb, da bi kričal proti njemu. Protestnikom pa kapo dol in upam, da jih bo čedalje več.., samo zdej spet prihaja morje in dopusti, tako, da se bo vse umirilo do jeseni verjetno, žal.
Skratka..., ko ga jebe...
Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
Meni je v resnici vseno kdo katerega politika voli in zakaj. Mene zanima samo efekt na davčno politiko, poslovno okolje in svobodo govora in pri teh treh rečeh levim (relativno rečeno) pač ne zaupam.
Bes ti zamegli um in potem težje ločiš dobro od slabega. Danes je treba tehtat kakšen bo učinek katere politične opcije in kaj je v tem dobrega zate. Jbg... vse skupaj se popolnoma skvarilo, kar je najbolje pokazala prav "antijanša kolaicija".
Default avatar

Popay

BTDT je napisal/a:
Svoboda govora je glih pod jajatovo vlado najbolj vprašljiva in to zato, ker se vsi humorist delajo norca iz jajata. Zato hoce jaja tud RTV zjebat.. Zadnji primer magnifico, ne spomnim se kdaj se je pred tem kaj prepovedalo, razen ustaša Thompson ampak njemu tud v njegovi Istri ne dovolijo nastopat..
Pejt, ko si tak frajer na noro24tv pa reč kej proti jajatu Al pa s(d)s u.., pa boš doživel greznico psihičnih bolnikov..
Davki, kaj pa vem, jst jih plačujem, vidim pa, da vsak, ki pride iz Balkana odpre gradbeno firmo, če zna kej zidat in ima toliko posla, da si komot tukej hišo naredi.
Če zdej po s(d)s-ovo rečemo, da so do zdej vladale samo leve stranke, bi jst rekel, da je Slovenija dost odprta za razvoj podjetništva..
Pod s(d)s-om demokracije enostavno ni, diktatura je pa njihova življenjska filozofija. Pa s tem ni nc narobe, tud jst sem za vsaj malo diktature ampak ne nacistične, kot jo ima ta stran nka, ki se sicer ocividno ne vidi ampak nam starim mačkom je zelo zelo dobro vidna, tako, da nas ne morejo nategniti z lepimi besedami o sodelovanju s hudičem..
Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
Zakon, ki je močno omejil svobodo govora in ki dovoljuje zelo velik obseg manipulacije pri obsojanju izrečenega, je bil sprejet pod levo vlado.
Default avatar

Popay

BTDT je napisal/a:
jaaa, posebej na družbenih omrežijih se je pokazalo kako s(d)s nori fanatiki upoštevajo ta zakon z njihovim Fürer-jem na čelu..., to pa..
Nepozabni so bili izpadi enga možakarja iz Vrhnike v živo na radio Hit pred leti ob sobotah ob 11 uri..., kako bi on vse na vič pobil..., to bi moral poslušat pa preživet, ko si to slišal, že to je bila umetnost..., Jajata bi pa on dal takoj ob samega Jezusa Kristusa.
Pa bi bilo dost, da se bi kakšen uradni predstavnik stranke s(d)s javil in distanciral od tega norca ampak najmanj v letu dni nism tega slišal, tip je pa vsako soboto v eter besno kričal........ Seveda ni presenetljivo, da tega nism slišal, saj se v tej stranki nekje 90% njihovih volilcev strinja s tem, kar je ta norc govoril, heh..
Hja, kaj češ...., kako že pravijo.., zakoni so zato..., da se kršijo, jebi ga.... V zadnjih letih mržnja med ljudmi v bistvu po celem svetu raste, ne samo v Sloveniji... in na tej mržnji največ naredijo politiki kot je to jaja... V bistvu bi on bil lahko kar svetovni voditelj tega sovraštva med ljudmi ali vsaj v špici.. Čivkanje na tvitih in naše čivkanje na forumih, pa še dodatno zliva olje na ogenj sovraštva...
Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
Čakaj malo... a ta s Hita je JJ-jev mladoletni sin, da bo JJ odgovarjal za njegova dejanja?
Kaj pa če gre za enak primer kot pri tistem motenem, ki na protestih vpije smrt Janši?
Jbg... po 18-tem letu postanemo v tej državi opravilno spisobni, zato sami nosimo odgovornost za svoja dejanja.
Default avatar

Popay

BTDT je napisal/a:
Glede na to, da je bil r. Hit takrat najbolj poslušanja radijska postaja je to stoposto slišal kakšen vidni predstavnik s(d)s stranke in se bi komot distanciral od tega,, saj je bilo slišat, da možakar govori v imenu te stranke.. No sej reakcije so bile logične, ljudje so prosili, da mu ne dovolijo v eter ampak on se ni dal, navsezadnje je imel tudi nekaj somišljenikov in to je to.., to je lice s(d)s stranke.., jasno kot jasno nebo brez oblaka...
Default avatar

BTDT

Popay je napisal/a:
V imenu strank govorijo uradni govorniki, ki so za to pooblaščeni, ne kar nekdo, ko se mu zljubi. Tako bi jaz npr. lahko govoril za Kučana, Janšo, SD, SDS, Jezusa, morda celo Alaha pa z njimi nimam nič.
Torej, če posameznika in njegova prepričanja dojemaš kot uradno stališče neke stranke, si v globoki zmoti prav tako kot, če bi si to, da sem te usekal čez čeluge razlagal, kot da smo vsi iz LJ nastrojeni proti Popayu.
Ne glede na vse: Bergantova je ravnala pravilno pa če se JJ postavi na glavo sredi zasedanja predsednikov vlad v Bruslju.
Default avatar

Popay

BTDT je napisal/a:
Zanimivo, men bi bo pa bolj ok., da bi bili tisti kaznovani, ki so to napisali, pod pogojem, da bi prvo našli tiste na nori 24tv, ki so pisali to kar sem omenil par postov prej.
Edin tako bi umirili konje in tud jaja bi pazil kaj s svojim hinavski spodjebavanjem ljudi med vrsticami čivka na svojih tvitih..