Forum.Over.Net

Starševski čvek

Hudič je pri hiši

Default avatar

Mulci leni

Najbolj me pa jezi to: doma imam že 4 mulce plus jaz in mož. In skoraj vsak vikend pripeljejo domov se fanta. Se pravi nas je že 8! Za vse kuham, pospravljam, ne pomaga mi noben razen ena. Če bi kaj pomagali pri hiši, se pravi v gozdu in tako naprej bi bila zgodba drugačna ampak ne. Če jim kaj rečem, da ne rabijo vsak vikend hodit samo lezat je že greh v hiši. Ne pomagajo ama ništa. Po cele dneve ležijo po kavču in se premikajo iz ene strani na drugo. Nevem kaksna vzgoja je to, ker 2 sta čist pridna, delovna in jima je jasno, da pride fant samo na obisk, mogoce kdaj prespi in gre. Ostalima dvema se ne da dopovedati ničesar. Glede na to, da ni ta starejša več rosno mlada bi se s fantom lahko uredila že kakšno stanovanje ampak ne hotel mama je najboljši. Priznam sem na robu z živci.
Priponke

profimedia-0154650396.jpg
(136.85 KiB)

Default avatar

monmonči

Mulci leni je napisal/a:
Kuhaj samo zase in moža. Otroci, če bodo lačni, bodo že poskrbeli zase, nič bat.
Če jim boš še naprej stregla spredaj in zadaj, se nikdar ne bodo osamosvojili in boš večno direktorca "Mama hotela". 😂
Default avatar

Replika

Kdo ti drži pištolo na glavo, da jih strežeš in jim kuhaš?
No, zrihtaj tega tipa s pištolo, pa bodo problemi rešeni.
Default avatar

original štantek ki je pred štantom stal

monmonči je napisal/a:
Me zanima, če boš tako govorila čez 18 let? Zarečen kruh, pa tako...
Default avatar

monmonči

original štantek ki je pred štantom stal je napisal/a:
O ja, bom. Zgledovala se bom po vzgoji mojih staršev. Tud naš mali se bo kamlu naučil kuhat in delat, ne pa zabušavat. Lepa beseda lepo mesto najde!
Default avatar

Ivancaizgorenjske

Pri nas je isto, tudi besede ne zaležejo.
Default avatar

Tasca

Jaz lepo recem "jaz imam delo na vrtu ti tamlada pa skuhaj". In tamlada skuha 1x 2x 3x 4x 5x potem naenkrat zacne hodit zvecer in gre zjutraj domov. Naj si najdejo sluzbo in stanovanje in se potem igrajo zakon.
Default avatar

Lorelajepela

Mulci leni, ja dobro si se opisala. Hudič je primerna beseda za tebe. Ja mladi bodo že k sebi prišli, samo ti tečnoba se ne boš nikoli spremenila,ker te mož ne dovolj pofuka,potem pa tu tečnariš.
Default avatar

tašče ne dobijo

Kaj tašče ne dobijo tiče ,ali kaj,da so potem taki zmaji? Tako si naučila svoje, ne jamraj.
J apoznam eno tako taščo,ko pravi ,kako so mladi nekoristni,ampak ti mladi ji kupujejo stvari, čiščijo hišo in okolico, pospravljajo , plačajo položnice,ampak oni so za njo >>leni<<,kofini gospe prinašajo vse k riti. Ja prej je imela moža ,ki ga je lahko komandirala ,pa je ta rajši odšel z nogami naprej v zemljo kot,da bi jo naprej prenašal.
Default avatar

Jokam hahaha

Lorelajepela je napisal/a:
Telica se mogoče najdeš v opisu?
Default avatar

Čudna mama

Jaz sem pa čudna mama. Nikomur od otrok nisem dovolila, da bi kdo od njihovih prespal pri nas, zato ni bilo bivakiranja. Tudi naši se niso vselili nikamor, niti za eno noč. Lahko so prespali prijatelji ali prijateljice, ki so šli drug dan domov. Da bi pa bil pri nas brezplačni hotel za vaška dekleta ali da bi mojo punco poznali po tem, pri kom vse je spala, no go. Ob sobotah se je počistilo, dalo prat, eden od nas je kaj skuhal, složno smo pospravili po kosilu in potem so bili prosti za svoj žur. Midva z možem pa tudi, ker imava dovolj že službo, pa tudi rada kam greva.
Default avatar

Lorelajepela

Jokam hahaha je napisal/a:

Očitno se ti prej najdeš v opisu,da me zmerjaš s telico.

Očitno si res hudič od tašče.
Default avatar

Cazinjanka77

Čudna mama je napisal/a:
Taksne starse bi poslala na psihiatrijo. Da mam js taksne starse se bi jih lepo sramovala! Sam na svojo rit gledate taksne je treba iztrebit zal! Upam da u vas snahe/zeti sovrazijo vam privoscik iz usega srca!! 😉😉
Default avatar

samo gledam

Cazinjanka77 je napisal/a:
Ja ,to je pa res opaziti, da so tiste iz Cazina zelo rade nastanjene pri kakšnem fantu 😃
Default avatar

Mulci leni

Lorelajepela je napisal/a:
Tega nisem napisala jaz. Če te kdo zmerja s telico se zmeni z njim in ne obtožuj mene.
Gospa, če je kdo hudič od tašče ste to lahko samo vi, če sploh imate otroke oziroma po vašem besedičenju stavim, da ste osamljeni in neizobraženi.
Če vprašate kogarkoli, ki me pozna me bo zagotovo pohvalil in rekel, da sem odlična mati in nekoč, če bo bog dal tudi tašča. Priznam uni mulci so leni nimaš kaj. In ne naredijo doma prav nič od sebe, zmeraj jih treba prositi. Ostala dva sta pridna, delovna.
Default avatar

Vem kako ti je

Pri nas je isto. Za delo je treba eno neprestano prosit. Druga pa ga sama vidi. In vem kako je, če pride kak fant prespat. Če je treba kakšne deske prekladat se začne naša ta mlada dret, da on pa že ne bo pomagal. In potem drži mulo cel vikend. To bodo bolj razumele mamice. Ostale ne pametujte dokler nimate svojih otrok.
Default avatar

Lena mularija ja

Pri naši mulariji je zgodba ista. Morm večkrat kr sama rect "ala delat, boste že pol zabusaval" in zadeva rešena dokler se spet nek novega ne najde za delat. Če nc ne rečem bl težka, da bo ker kr sam videl delo.
Default avatar

Treba kar rect

Je treba kar lepo določit, ti nared to, ti to, mi bomo to. In potem ste frej.
Nevem kaj je z enimi komentarji tu gor, mene bi blo sram če bi kj tazga pisala drugim. Nevem kj majo v glavi za eno pajcevino.
Default avatar

Miki miško

Drgač sem bil na pogrebu človeka, ki je pri 14. prišel iz gozda s še dvema sestrama 16 in 17, in so skupaj začeli obnavljati izropano in do dal požgano domačijo. Vsa ostala rodbina je bila poklana in pobita...

Tak da, jeb`se s tako blesavimi provokacijami!
Default avatar

Cazinjanka77

Pri nas je drugace kot pri vas! Pri nas je obicaj da ima ponavadi moski ze od rojstva hiso ki jo zgradijo starsi za sina kjer bo zivel s svojo zeno! Nekaterim starsem pa nikoli ni vsec nobena ki si jo izberejo. To pomeni da nima rad ljudi kaj sele zivali! Nikoli ne bom razumela starsev ki svojim otrokom ne pustijo da pripeljejo svojo polovico da kdaj prespi pri njih res ne in taksni so za mene bolni v glavo in za na psihiatrijo! Kar se pa tice teme ... zakaj bi druga polovica ce ne zivi pri njih delala ce noce? A kdo mamam/tascam drzi pistolo nad glavo? Ce zelita bosta ze poskrbela zase da si bosta sama skuhala, pocistila itd. Mama/tasca in njen moz poskrbita zase hcerka/sin in njegova polovica pa poskrbita zase. Problem resen in nehajte ze samo se pritozevati! Jaz ce ne zivim pri njih ce ne zelim nebom delala in pika! Poskrbela bom zase in za fanta ostali naj poskrbijo zase jih je dovolj da pomagajo
samo gledam je napisal/a: