Forum.Over.Net

Starševski čvek

Če bo zaradi kolesarjev 2.val čez 14 dni, bodo vikendaši sploh smeli v HR?

Default avatar

odvisno od posameznika

Z avtodomom lahko parkiraš na parkirišču, tako kot vsak kombi, avto.
Seveda pa ne smeš zasedati prostora za 2 parkirna mesta, ne smeš postavljati mize in stole ven, če tudi je prazno parkirišče, ne smeš izvleči tende, izpuščati vode.....
Lahko parkiraš in počivaš v avtodomu, lahko ješ notri....greš na sprehode ali kolesarjenje. Tako popolnoma nič ne širiš virusa.
Že to je dovolj, da ti ni treba po restavracija in bifejih hodit in se gužvat, širit viruse.

Širijo pač tisti, ki ne spoštujejo ukrepov, ne glede na to ali ima avtodom ali ne, ali je z avtom, ali je prikolesaril, ali pa domaćin, ki se požvižga na vse ukrepe!
Default avatar

pa kaj si

Pikulet je napisal/a:
nor. Prvo kor prvo sem moški. To kdo ali kaj, je nekdo od naju pričajo pisni zapisi, pred vsem pa najino razumevanje, dojemanje kritično mnenje in toleriranje ne isto mislečih, kakor trenutne situacije. V vsakem tvojem postu, je s tvoje strani zaznati zaničevanje in žaljenje le teh.
Default avatar

Pikulet

pa kaj si je napisal/a:
In če si moški, ne more nihče izliti vate? Saj veš, strpnost in drugačnost, nehomofobnost so baje levičarske prvine, nastavi dupe. :D
И от перелеска до звезд
Высится белая рать
Default avatar

ajd no

Pikulet je napisal/a:
Nehajte paničarit. Virus bo ostal med nami in ne moremo zaradi tega nehati živeti. Želim vam vse, da preživite življenje čim bolj kvalitetno in dobro! Umrli bomo pa vsi, eni prej eni kasneje, vsak zaradi nečesa. Do smrti je pa treba živeti, ne prestrašeno in izolirano životariti!
Default avatar

korona s križem

Drugi val v prvi vrsti ne bo zaradi kolesarjev, ampak zaradi samovolje Cerkve. Če se jim ne bi tako zelo mudilo z drenjanjem pred pušico, pardon, oltarjem, se ostali ukrepi še ne bi sprostili v tako veliki meri (in so se vsaj teden prezgodaj).
Default avatar

zdaj ne bo vala

Za zdaj ne bo drugega vala, ker okuženi ljudje gotovo niso biciklirali, verjemi.
Tale krona virus ima za razliko od angine v startu drugačne znake, glavni je večje ali manjše dušenje in bolečina ter stiskanje v prsih. In tako, da se koronaš nikakor ne more voziti s kolesom!

Mislim, da bomo v Sloveniji dobili drugi val jeseni, ko bodo korono nazaj v Slovenijo prinesli turisti iz Hrvaške, šli bodo na vsakotedenski petkov prostest, ker izguba oblasti levičarje pač najhuje boli, raje umrejo, kot da ne bi glavni v vladi! In tako bo Ljubljana okužena vsa!

Smilijo se mi zaprti otroci, upam na bolj normalne in človeške ukrepe v drugem valu, ne pa kar tako vsevprek... In da bodo lahko otroci v šolo in vrtce redno hodili. In da bo zdravstveno osebje živelo tam, kjer bo delalo in ne pa domov nosilo virusa. Ljubljano naj dajo v karantneo, jo obdajo z žico, da nima nihče vstopa vanjo in nihče ne sme ven, upam, da bo Janša naredil tako, če naraste št. okužb!
Default avatar

A kot je

zdaj ne bo vala je napisal/a:
To naredil ve se kdo, za časa 2. Svetovne vojne?
Default avatar

Ritopikulet

Ej, Pikulet, a je že drugi val?
Default avatar

varda

Ritopikulet je napisal/a:
Počakaj še tri, štiri dni, da se pokažejo rezultati varda-akcije.
Default avatar

Vidi prase

Pikulet, a gremo lahko na Hrvaško, zdaj, ko je zaradi biciklov drugi val?
Default avatar

mentalna_sirota

Pikulet je napisal/a:
"Upam in želim si, da močno pretiravam"
No, vidiš, tvoja želja se je uresničila. Močno si pretiraval (in paničaril) :-)
Default avatar

ve se

mentalna_sirota je napisal/a:
Kot vedno, klasičen svečkar.
Default avatar

joj no nehi

Pikulet je napisal/a:
Najdi najprej kakšno novo okužbo, potem pa sanjaj virus. Sončni denvi so, UV žarki viruse pobijajo. Nazaj v šolo, če tega ne veš.
Default avatar

se ga ne prime

joj no nehi je napisal/a:
Pa saj znanje ni vrlina svečkarjev :)
Default avatar

seveda tudi

joj no nehi je napisal/a:
v somaliji in braziliji se to ravno te dni dokazuje.
Default avatar

panika tvoja

Pikulet je napisal/a:
čuj ti - danes je 14 dni... včeraj smo imeli 0 okuženih... panika je tvoja taktika ane - panika in strašenje naroda... to bi zdaj samo povedalo, da bi lahko sprostili še kakšna gledališča, kina, pa tud za hotele bi bil že cajt... ne pa paniko zganjat in strašit ljudi
Default avatar

Pejd dol

panika tvoja je napisal/a:
Pikulet, šibaj zdaj na Hrvaško domoljubne evre zapravljat, preden te zajame drugi val po biciklistih.