Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj mora biti moški velik najmanj 185 cm?

Default avatar

Poppy81

wd40 je napisal/a:
20 cm... o kterih merah se zdej menmo? :o
Rule 34
Default avatar

wd40

Poppy81 je napisal/a:
O katerih kol:-))) S centimetri so križ.
When in danger, When in doubt, Run in circles. Scream and shout!
Default avatar

trini5564

Ne bi vedela odgovora na vprašanje, ti bom pa povedala, da višina ne igra vloge. Sem imela pri svojih 160cm tako skoraj isto visokega kot sem sama, pa tudi 202cm, tko da višina ne igra čisto nobene vloge pri tem, kako se s človekom razumeš, kakšna je energija, strast med dvema... Poznam tudi dosti "majhnih" moških, ki imajo višje partnerke od sebe - pa misliš, da jih to moti? Kje pa, ponosno paradira z njo...

Meni osebno višina moškega nikdar ni bila in ne bo faktor, ali bom z njim kaj imela...
Default avatar

V postelji

se topi razlika v centimetrih.
Default avatar

52125151215

Vse lepo in prav. ampak je zanimivo kako ženske postavljajo kriterije na katere moški nima vpliva ker pač al je zrastu 170 al 200 cm tolk je kot je. medtem pa če moški reče morda pa ne bi rad da je ženska predebela, da ni lena da ne pije ali kadi ali da če je v vezi ne rabim gledat vsak tedn gledat nekoga ki je kao sam prijatelj o takrat pa je ogenj v strehi in ne vem kako nerealna pričakovanja hahah....
Default avatar

Poppy81

Gre za to, kaj je komu privlačno. Glih tko kot določene ženske ne bodo povohale nižjega tipa od 185 cm, tko ti ne boš ene bajse ane? :)
Rule 34
Default avatar

Banda di Lupi

Poppy81 je napisal/a:
Zato pa svojih centimetrov ne dam. So dragocena dodana vrednost.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar

luster in gumjasti škornji

V postelji je napisal/a:
Dolgo nazaj, ko sem bila še mala pupa, mi je bilo zelo čudno, ko sem videla gospoda, ki je imel pol manjšo ženo ob sebi ...
Vprašam nono, če je to normalno, pa mi odgovori:
“Seveda, v postelji se vse poravna.”
Kako? Mi ni bilo razumljivo?
No, zdaj mi je.
Default avatar

luster in gumjasti škornji

Banda di Lupi je napisal/a:
Katerih centimetrov? Misliš na tiste okrog trebuha?
Default avatar

ne drži ravno

luster in gumjasti škornji je napisal/a:
Ne drži ravno ta stara šraga - sploh sedaj v času gibčnosti in novih inovativnih seks položajih, pa tudi nekaj "starih klasičnih" ne.
Pri določenih položajih zmanjka - če so noge ali roke prekratke :). Stoječka, en proti drugemu, če nimata dovolj enako dolgih nog in višine mednožja, ni govora za ta stoječi užiek - pa nikakor ni isto, kot met jo v naročju, naka.
Ali pa kavboj stil, če je ženska niskorasla na visokem dolgem moškem, nikakor ni dovolj "dolga" s trupom, da ji on lahko vmes glavo da v "prsni naslonjač", ker če se naprej nagne, ne "doseže njegove glave.... - ker se sname dol z "vtikača", pa spet ni OK, kerje prekratka, žal... :)

Mi je povedal een, ki je imel prej žensko, i je bila visoka 165cm, zdaj ima pa 10 cm višjo :))
Default avatar

enaindvajset

ne drži ravno je napisal/a:
Enaindvajset centi razlike, pa se da marsikaj. Kakšna stvar je pač malo težje izvedljiva, se pa vseeno da (magari na prstih) :-)
Default avatar

ne drži ravno

enaindvajset je napisal/a:
Niso vse tanizke akrobatke in gimnasitčarke, a veš :) In obratno - niso vsi tavisoki "gibčni giboni", da bi dosegli tisti ključni dodatni ( uh) zaradi razlike v centimetrih.. Pri veliki višinski razliki je neskladje zagotovi v se*ksu, za dober užitkarski seks - mnogo položajev je "no go":.... Tudi 69 varianta -pri eni malo nad 160 cm in enemu , ki ima skoraj 2 metra. Njej zmanjka "dolžina nogic", da lahko ponudi svoj zadek v enakovredno obdelavo v zanj udobno ležečem položaju, ne pa da mora še vaje za 6packe on zraven delat....Sorry, realty sucks....
Default avatar

čudo neviđeno

Ko tule berem, kako da je s*ks pri veliki višinski razliki 'no-go' in da ne velja, da se 'v postelji vse poravna' - ker je ona prekratka on pa predolg - ja, kako pa potem košarkarji hendlajo te stvari?

Ker košarkarkji, kolikor vidim, imajo žene, ki so po celo nadstropje pod njimi. Redko vidim košarkarja z visoko žensko. Njihove žene dostikrat še 170 cm nimajo.
Default avatar

-misst-

enaindvajset je napisal/a:
Where there's a will there's a way! 💪
Default avatar

Ygjnb

ne drži ravno je napisal/a:
Kakšne dobre štikle znajo pomagat pri tem. Niso švoh zadeva. ;) Tud v postelji ne. ;)
Default avatar

blodinka

Ygjnb je napisal/a:
Jaz prisegam na Loboutinke. 👠
Default avatar

Ygjnb

blodinka je napisal/a:
CL for the king, saj to itak vemo. Ampak vse ostale so tud kar (zelo) ok. ;)
Default avatar

Me Zanima Zelo

Ygjnb je napisal/a:
So ortopedski čevlji Borovo - Borosana Stretch tudi kar (zelo) ok?
Default avatar

Ygjnb

Me Zanima Zelo je napisal/a:
Če so uporabljeni za tisto, za kar so bili v osnovi mišljeni (torej za dolgotrajno stanje na nogah, delo v kuhinji in podobno) so baje top, ja. ;)

Isto velja za čevlje z rdečim podplatom. Kot erotični rekvizit so top, za vrt prekopavat pa ne ravno. ;)
Default avatar

Kranjec

Mene pa predvsem žalosti, kaj je v glavah ljudi, ko berem tele zapise polpismenih ljudi. Kako je ljudem SMEŠNO gledati nizke ljudi. A potem vam je blazno smešno tudi gledani ljudi, ki imajo še kakšen hujši hendikep, kakšno obliko telesne ali duševne prizadetosti? S tem, da vam je smešno, izražate samo lastno frustracijo in nezadovoljstvo nad sabo, saj se zadovoljni ljudje na tak negativen način ne ukvarjajo z drugimi (temveč so jim kvečjemu naklonjeni pomagati). Enako se kaže z naslavljanjem s "palčki". Čestitam, ker ne spadate med palčke, upam, da boste lažje spali, čeprav glede na frustracije, ki se na ta način kažejo, temu ne bo tako.

Meni je jasno sicer, da je večini žensk višji moški privlačnejši - tu gre preprosto za lastnost, ki vpliva na (povečuje) fitnes potomcev, hkrati pa lastnost igra vlogo le pri moških zaradi spolnega dimorfizma. Zato mi je pa toliko manj jasno, da je lahko razlog za zavrnitev razlika v višini med nošenjem pet??? Zakaj pa potem sploh potreba po petah, če si že dovolj visok??