Forum.Over.Net

Starševski čvek

Načrt, kako preko občin čimprej znova NA DELO

Default avatar

Pragmatika

Za 1. teden naj velja popolno zaprtje občin, razen za ljudi v posebni situaciji.

Potem: Občine brez primerov COVID19 gredo NA DELO

Šolanje poteka znotraj lastnih občin, online šolanje, lahko v šoli. Pač, lokalizirano. Podjetja delujejo lokalizirano.

Občina, kjer ni primerov bolezni COVID19, se poveže s sosednjo občino, kjer tudi ni COVID19, občine se potem povežejo v pokrajno, kjer ni COVID19, itd.

Kot reparacija celic.

S tem bi se prej šlo varno na delo in prej nadaljevalo z življenjem. Ne rabijo vsi ozdravet, da se karantena neha, al kakšen je načrt? Tudi ekonomijo je treba ohranjat pri življenju.

Če je v občini primer COVID19, se popolnoma normalno življenje spet začasno prekine in gre občina za en teden v karanteno, itd.
Default avatar

ja ej res

Ja res, ko bo še edina "čista občina", gospodarska velesila Osilnica, zagnala svoje gospodarske kapacitete, bomo rešeni.
Default avatar

fiuuuuu

Zalet se nekam s temi tvojimi občinami.
Default avatar

Res je

Ne govori neumnosti....ti dam za primer podgane....najdi čisto zadnjo podgano na svetu in jo iztrebi...enako je z virusom...NE MOREŠ
Default avatar

doprćša

Pri nas vsa podjetja normalno delajo. Nobeno podjetje se zapiralo samo zaradi izolacije. Zaprte so šole, vrtci, prostori za zbiranje. Ostalo dela.
Default avatar

Pragmatika

doprćša je napisal/a:
Odlična ideja. Vi ste tam na oni strani Slovenije, no vi kar delajte kar želite.
Res je je napisal/a:
Virus lahko pragmatično omejiš. Tale 'nemogoče je', je marksistično-leninistična parola, češ nemogoče je umaknit marksizem. Bitch you are 140cm tall, seveda lahko umaknemo tvojo marxist-leninist ass.

Občine so od prej določene meje, recimo temu celice, celična prenova bi tako odlično delovala, verjetno bi v enem mesecu bilo pol države spet na delu.
Default avatar

geawgew

demokracija je odlična res, samo, ko ima enkrat vsako t.e.l.e svoje vesele (beri ideje), je pa vsega konec.
Default avatar

Res je

Pragmatika je napisal/a:
Dej ne bluzi in ne mešaj umetno, človeško ustvarjenega z naravo. In Kitajci se že pripravljajo za drugi krog, čeprav so imeli veliko bolj nadzorovane ukrepe. In virus naj bi prišel od živali torej gre lahko tudi na žival in je že šel...koliko živali so testirali?